Wkanl

Hoe om geld te lenen van je ouders zonder toestemming

Iedereen weet dat het verkeerd is om te stelen (vooral degenen die in het Christendom geloven... of het jodendom of islam of het hindoeïsme of boeddhisme, of de gulden regel)... maar laten we eerlijk zijn: je bent "speciaal" en de regels niet gelden voor u. "Iedereen" (betekent "u") "behoeften" (betekent "wil") wat geld nu en dan, maar is te lui om te werken voor het. Deze gids moet u helpen om geld, schuld, en genoeg touw om jezelf op te hangen, zonder dat je ouders het te merken op het eerste.

Stappen

Hoe om geld te lenen van je ouders zonder toestemming. De meeste mensen houden kleingeld rondom hen.
Hoe om geld te lenen van je ouders zonder toestemming. De meeste mensen houden kleingeld rondom hen.
 1. 1
  Plan uw proces. Plan een moment dat u zeker weet dat niemand zal u onderbreken. Ofwel als je ouders zijn, of bedenkt een gebeurtenis zoals wanneer ze naar het toilet, of wanneer ze een douche nemen.
 2. 2
  De meeste mensen houden kleingeld rondom hen. Als je goed kijkt, en hard genoeg je moet op zijn minst een paar dollars (of ponden) telkens als u vindt.
 3. 3
  Waar halen ze hun geld te houden? Kijk rondom de plaats. Vaders hebben de neiging om verandering in de zakken van hun broek te houden. Als uw moeder heeft meer dan een portemonnee, kijk dan via hen ook.
 4. 4
  Wees slim. Stelen een 20 in plaats van twee 10's. Niet herschikken rekeningen, en geen geld routinematig te stelen, zoals elke vrijdag.
 5. 5
  Stelen alles wat je kunt vinden. Zelfs buitenlandse valuta. Ik garandeer u dat u een wisselkantoor te vinden in de buurt van uw huis. Sommige restaurants zullen vreemde valuta's te nemen, maar betaalt u terug in de valuta van uw land. Vooral als laatste reis van je ouders in het buitenland was in 1989 - franken, merken, lires etc. zijn allemaal vrij zeldzaam nu en zijn er zeker van om een ​​"premium" te halen.
 6. 6
  Als u een kast met jassen, kijk door hen. Als mensen iets kopen en krijg verandering (munten) terug, zullen zij over het algemeen zetten ze in hun zakken. Vergeet niet, dat een jas heeft meer dan twee zakken. Ook als u iets nuttig vinden, zoals kauwgom, altijd stelen. Per definitie ooit niemand hoeft gom, maar het geeft zelfs de meest onoplettende slachtoffer iets anders om aanwijzing in op.
 7. 7
  Alles terug naar zijn oorspronkelijke positie. Weet nog precies hoe elke portemonnee en portemonnee werd geplaatst! Het zal een dode giveaway een portemonnee om op de tegenovergestelde zak voor sommige volwassenen. Voor andere volwassenen, zullen de _missing cash_ de giveaway. Hoe gelukkig voelt u zich vandaag?
 8. 8
  Zorg ervoor dat je de rekening hebt gestolen door een andere te vervangen, bijvoorbeeld neem een 5 en vervang deze door een een, zal het niet zo'n voor de hand liggende zaak.

Tips

 • Ook, zorg ervoor dat niet te veel voor de hand liggende geld te stelen op een moment. Iemand zal zich herinneren dat een vijftig in hun portemonnee, of zelfs wanneer hun portemonnee heeft verandering van vijftig en twintig pence, zullen ze zich herinneren dat ze een briefje van vijf of twee pond munt inch
 • Deze gids is vooral voor gebruik wanneer je ouders zijn het huis uit en je hersenen en geweten zijn op vakantie.
 • Als je gepakt wordt, de waarheid vertellen. Toegeven dat je "moet" geld, en beleefd vragen je ouders. (Je kon beleefd vragen, voordat u deze handleiding, maar dan zou je niet de extra kick van steeds een dief.)
 • Probeer niet om het licht te zetten, als het donker is. Wat als ze waren uit op de straat en ze merkten het licht? Gebruik een kaars of glowstick plaats. Dit zal dubbelzinnigheid weg te nemen door het voor de hand om eventuele waarnemer dat je rond bent sluipen.
 • Proberen om de hele zaak zo snel mogelijk te maken. Als je een misdaad begaan snel genoeg, misschien is het geen misdaad. (Dat is een van de kwantummechanica.)
 • Eerste test de wateren. Zet het gestolen geld op een plek in de buurt van waar het vandaan kwam, maar in een meer niet zo duidelijk plek. Zodat het lijkt alsof het viel er per ongeluk. Als ze merken dat geld ontbreekt, alsof het te vinden en geef het terug. Als ze niets, (en het is er nog steeds) zegt, moet je geen probleem om ermee weg te hebben.
 • Luister voor als je ouders zeggen dat ze gaan naar de bank. De nacht na deze, sluip naar beneden (als je een bedtijd) en krijgt het geld. Dit is de beste tijd om het te doen, want na een bezoek aan de bank, ze hebben meestal een stapel rekeningen in hun portemonnee en het is onwaarschijnlijk dat ze zullen merken een paar rekeningen zijn verdwenen. Tenzij ze tellen en zich afvragen hoe 150€ van de ATM werd 120€ zonder het verlaten van het huis... maar hoe waarschijnlijk is dat?
 • U kunt ook gewoon vragen of je wat geld kon lenen en betalen het terug.

Waarschuwingen

 • Doen hun geld niet nemen alle tijd. Dit wordt nu echt beschouwd stelen, dat is immoreel. Eigenlijk, het nemen van hun geld zonder te vragen is immoreel diefstal niet uit hoe vaak je het doet.
 • Neem nooit te veel geld, of ze verdachte zullen krijgen. Neem alleen geld als je "moet" kleine dingen. Betaal altijd je ouders terug van het geld dat je gestolen hebt. Tenzij je zelf het, in welk geval dit onmogelijk zal zijn.
 • Als je dit doet en je gepakt wordt, is het "kunnen" (betekent "absoluut wil") pijn je relatie met je ouders en maak het opbouwen van vertrouwen met hen "moeilijke" (betekent "onmogelijke"). U kan ook worden geaard of gestraft. Tenzij je ouders hebben geen ballen, in welk geval zij zal je leren een echte les van aangifte bij de politie, of u een van die leuke militaire boot camps voor jeugdgevangenis delinquenten sturen.
 • Neem alleen zoveel als je "nodig". Wees niet gulzig of je zal raken.
 • Maak het niet uit als je stelen, ook al bent u STELEN. Houd het gebied schoon, niet plunderen. "Iedereen" waardeert een nette dief.
 • Als het wist je geweten, kan het een goed idee om de ouders terug te betalen met het geld dat je gestolen hebt nadat je het hebt genomen zonder dat ze weten wel. Natuurlijk nam je nog steeds, maar ze hebben nog steeds het geld dat je gestolen hebt terug op een later tijdstip.
 • Als je een broer of een zus die altijd tattles op je voor alles, geld stelen van je ouders uit hun gezicht. Anders zullen ze automatisch vertellen over u en u zult worden geaard zeker. Of als ze slim ze zullen gewoon spijker je in de handeling met een verborgen cam dan stelen het geld van je beurt. Wat ga je eraan doen... zeg mama en papa?
 • Probeer dit niet als het kan erg gevaarlijk zijn.