Wkanl

Hoe om al sprekend uit detentie

Heb je ooit gekregen in de problemen op school en denk niet dat je ouders zullen ook blij zijn? Nou, hier is een manier om die domme en zinloze reactie of door te voorkomen gladde praat je weg uit een naschoolse detentie of lunchtijd detentie in de eerste plaats.

Stappen

Hoe om al sprekend uit detentie. Probeer het zeggen van de beruchte lijn, "heb je echt wilt meer tijd doorbrengen met me na school dan absoluut noodzakelijk?".
Hoe om al sprekend uit detentie. Probeer het zeggen van de beruchte lijn, "heb je echt wilt meer tijd doorbrengen met me na school dan absoluut noodzakelijk?".
 1. 1
  Probeer het zeggen van de beruchte lijn, "heb je echt wilt meer tijd doorbrengen met me na school dan absoluut noodzakelijk?" Elke leraar zal meestal vallen het onderwerp vrij snel. U kunt ook iets in de trant van zeggen: "Het zal nooit meer gebeuren," of "Sorry dat ik niet bedoel om het te doen."
 2. 2
  Schuld op iemand anders. Vaag over, maar duidelijk genoeg zodat het bekend is dat u niet de schuldige partij. Maak er iemand voor de hand, net als de school onruststoker, niet de afscheids.
 3. 3
  Als er een nieuwe leraar / leerling op uw school, proberen om de schuld verschuiven naar hen. Het is heel gemakkelijk om nieuwe mensen te verdwalen, en hopelijk de leraar zal begrijpen als je zegt dat ben je alleen maar helpen.
 4. 4
  Huilen. Tranen zullen niet krijg je meestal van te maken, vooral als u een terugkerende onruststoker, maar de leraar / opdrachtgever zou zachter gaan op je.
 5. 5
  Probeer het te gênant voor jezelf te maken. Als de leraar vraagt ​​waarom moest je zo veel tijd doorbrengen in de badkamer, zeggen dat je diarree had. Zelfs als zoiets als dit niet lukt, hen te overtuigen dat dit waar is door iets te zeggen als: "Waarom zou ik liegen over iets zo gênant als dat? '.
 6. 6
  Zeggen dat je aan je docent zal praten na de les. Dit geeft je meer tijd om te denken aan een excuus, maar het zal niet zo gênant om te zeggen dat gênant excuus. Het zal ook de leerkracht een gunstige indruk van je, alsof je daadwerkelijk wilt het probleem op te lossen. Dit is een ding dat bijna altijd zal werken. Wees volwassen over.
 7. 7
  Probeer de vrijheid van meningsuiting of het maken van een regel na het feit. Dit kan ook ontploffen in je gezicht dus gebruik het als een laatste redmiddel. Zeggen dat je het recht om te zwijgen, maar alleen als je durf en zijn bereid om iets te proberen.
 8. 8
  Proberen om de leraar voel me slecht voor je als zeggen dat een huisdier is overleden. Dit werkt het beste als je zegt dat je uit te huilen in de badkamer over uw verlies. Nou, als het lijkt alsof je huilde.
 9. 9
  Heeft de leraar hebben bewijs, zonder redelijke twijfel, je deed? Vragen om een ​​bewijs je het deed, en kijken vol vertrouwen, kunnen zij uw expressie zien als bewijs.
 10. 10
  Probeer om een notitie te krijgen van een van je ouders uit te leggen waarom je niet verdienen of kan de detentie niet dienen. Als je ouders zijn begrip / koel, kunnen ze dit voor je doen. Als je ouders niet in staat zijn om een ​​briefje te sturen naar de school, zien of ze de leraar zal bellen en praat ze uit waardoor u de detentie dienen.
 11. 11
  Als je op goede voet met de opdrachtgever of de conrector, praat met hem / haar. Indien de opdrachtgever / assistent weet dat je een goede reputatie die hij / zij zou in staat zijn om je uit de detentie, vooral als de leerkracht heeft geen goede reden voor de afgifte van het in de eerste plaats.
 12. 12
  Als je binnen kwam te laat voor je eerste periode of homeroom en zijn reactie op die worden uitgegeven een aanhouding, probeer dit excuus: "Mijn wekker afgaat op mijn iPod te spelen op het docking station," met behulp van termen die meer moderne technologie te betrekken ontworpen voor uw leeftijdsgroep kan het een beetje meer verwarrend maken voor een aantal "elektronisch uitgedaagd" docenten, dat is een goede zaak hier alsof ze je vragen kan uitleggen die u kunt zetten in een gunstiger positie, "en vanmorgen, het was iets naar buiten geduwd van de sleuf en de muziek speelde niet. Ik stond op laat en hadden niet de tijd om hier zo snel te krijgen. " Als u supplies bent vergeten, beweren dat je laat wakker en waren gehaast en vergat het.
 13. 13
  Sommige docenten zullen in je gezicht te krijgen en staren je in het oog om je zenuwachtig te maken en op te sporen leugens. Laat je niet deze fase. Blijf kalm en koel, en glimlach. Staren terug in hun ogen. Wees niet bang.
 14. 14
  Wees beleefd. Maakt niet uit wat je doet, gebruikt "ja, mevrouw," en "excuus, mij 'en niet onderbreken. Luister naar wat ze zeggen en (op zijn minst doen alsof) zorg. Wees aardig en laat hen weten het zal niet weer-en gebeuren, eh, dan laat het nooit meer gebeuren. Niet onderbreken wie je praat, en maak oogcontact en doen alsof ze geïnteresseerd zijn in wat ze zeggen. Of, zou je een deal met hen in verband met het incident dat u in de problemen te maken.

Tips

 • Zorg ervoor dat u na te denken voordat je zegt, zeker als het gaat over het zijn boos op iemand.
 • Als dat allemaal niet lukt, zeggen dat je gaat om het te serveren in de ochtend.
 • Het is het beste om te proberen om de voors en tegens te geven vanuit het oogpunt van de leraar gezien, in plaats van je standpunt.
 • Als dat allemaal niet lukt, blijf zeggen dat je niet beschikbaar voor die datum zijn kunt u deze wijzigen, probeer het en verander het naar een datum dat ze niet beschikbaar is, zodat ze gewoon opgeven.
 • Als je ouders boos, zeggen dat het niet jouw schuld.

Waarschuwingen

 • U kunt zelfs in meer problemen dan voorheen.
 • Sommige van deze kan je in nog meer problemen, maar niet allemaal.
 • Verwacht niet dat dit uw detentie verhelpen. Als u dit leest en hebben iets tegen de regels van de school gedaan, moet u wellicht uw straf te accepteren.