Wkanl

Hoe maak je een detentie krijgen

Ben je verveeld op school en willen iets te doen? Wil je aan te sluiten bij de punks en herrieschoppers op uw school? Is je vriend vast in detentie zonder jou? Wil je een naschoolse activiteit met geen officiële aanmelden? Als dat zo is, lees dan deze tips om snel een aanhouding te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een detentie krijgen. Kauwgom kauwen in de klas, als het tegen de regels is.
Hoe maak je een detentie krijgen. Kauwgom kauwen in de klas, als het tegen de regels is.
 1. 1
  Kauwgom kauwen in de klas, als het tegen de regels is. Als je leraar niet merkt, blazen grote bellen en pop hen en smakken je lippen luid. Bieden andere studenten (of de leerkracht) een stuk, of laad ze voor. Als dat niet werkt, doen in de wetenschap lessen en / of montage.
 2. 2
  Praat voor zijn beurt. In het midden van de les, vraag of opmerking over wat ze net gezegd zodra ze op het punt om weer te spreken. Na een paar onderbrekingen, krijg je een detentie te krijgen. Als alternatief zou je alleen maar chatten met je vrienden en betaal absoluut geen verband met de leraar.
 3. 3
  Be walgelijk. Burp en geef gas zo veel mogelijk, en zorg ervoor dat mensen weten dat je het met opzet doet.
 4. 4
  Gebruik geen schoolwerk of huiswerk niet doen. Niet eens de moeite om aantekeningen te maken. Lees een boek, praten met een vriend, of in slaap vallen. Als je cijfer daalt, zou je een detentie te krijgen.
 5. 5
  Passeren notities rond, of beter nog, gooi ze op willekeurige mensen, waaronder de leraar. Vermijd het maken van andere mensen kijken schuldig, zodat de docent kan vertellen het u.
 6. 6
  Schieten spitballs bij willekeurige mensen. Yell "Eend en Dekking!" en schiet een hele boel in een keer. Sloeg de leraar zo vaak mogelijk, als je durft, maar dit kan schorsing verdienen.
 7. 7
  Tekst of luisteren naar uw ipod. Dit kan resulteren in een groot aantal aanhoudingen en / of uw apparaat weggenomen.
 8. 8
  Doe je make-up. Breng je hele make-up tas, een borstel, en een kleine spiegel. Stapel het over je bureau en maak jezelf mooi! Als om wat voor reden dan ook de leerkracht niet merkt, vraag haar of je lip-gloss is te donker of uw oogschaduw te licht. Als u een man bent, knoeien met je horloge / bril / man-sieraden en geritsel je haar wild.
 9. 9
  Als u een laptop in de klas te gebruiken, ga op een andere website in plaats van wat je zou moeten doen. Tik schouders vrienden 'en laten zien wat je doet. Schreeuwen Yeah! Als je een punt. Als alternatief, schreeuwen alsof je iets ongepast te kijken!
 10. 10
  Loop uit de klas. Als de leraar vraagt ​​waarom, gewoon zeggen dat je dorst was of je een potlood uit je locker aanvragen. Als je het genoeg is, zal de leraar beginnen te zien door je list. Als alternatief, beweren dat je gewoon wilt de klas te verlaten omdat je je verveelt.
 11. 11
  Vraag veel persoonlijke vragen over de leraar. Wees zo vervelend over dit mogelijk, en als ze een enkele, proberen te bemoeien met hun liefdesleven.
 12. 12
  Ergeren iemand. Probeer porren hen, dingen gooien naar hen, of het starten van zinloze gesprekken met hen. Doe dit voor zo lang als je kunt.
 13. 13
  Vergeet al je benodigdheden, inclusief je rugzak indien gewenst. Vervolgens vragen om uw leveringen een te krijgen op een moment dat je ze nodig hebt. (Betekenis: "Kan ik een potlood lenen?" Vijf minuten later... "Kan ik wat papier lenen?", Enzovoort.)
 14. 14
  Eten, en doen dat erg onbeleefd. Breng in een flesje frisdrank, een fles water, een mueslireep of een zakje chips. Kauwen met je mond open. Gorgelen de drank. Vervolgens, stikken en spuug het uit helemaal over iemand.
 15. 15
  Vraag naar het toilet in het midden van een belangrijke les. Als de leraar zegt nee, wacht vijf minuten en vraag opnieuw. Doe dat ongeveer drie keer. Grijp je kruis, steek je hand, en schreeuwen "Ik moet naar PEE! OH, OH PLEASE! Ik moet gaan plassen!"
 16. 16
  Tik op uw vingers op uw bureau de hele klas. Maken andere geluiden zoals zuchten, snapping, maakt klikgeluiden met je tong, enz. Door op de pen of het potlood altijd tikken werkt. Corrigeer de leraar wanneer je kunt. Zorg ervoor dat al uw correcties zijn volledig off-topic of onjuist is. Doen alsof je altijd gelijk hebt en laat nooit de leraar spreken.
 17. 17
  Ren naar de prullenbak, mager over, en maak kotsen geluiden. Wacht tot iedereen kijkt over. Neem je hoofd naar buiten en lachen, zeggen "I GOT YOU!".
 18. 18
  Neem uw ​​iPod of draagbare dvd-speler in de klas. Proberen om een ​​film te kijken. Voor een beetje extra ergernis, eet veel popcorn met de film. Mensen zullen vragen om een ​​aantal en het kan mensen afleiden van de leraar voor een tijdje.
 19. 19
  Kleed je om in de klas. Draag een tank top en shorts. Zet een shirt over de tanktop, dan is een hoodie of een ander shirt. Leg jeans over de shorts. Dragen flip-flops. Neem ze uit en op sokken en tennisschoenen.
 20. 20
  Schrijf een vals briefje dat je vrijgesteld van klasse omdat het saai is. Leerkrachten worden automatisch weet dat het nep. Zeggen dat het waar is en ontkennen alles. Wanneer het spel is uit, overwegen barsten in tranen of schreeuwen, welke u zou verkiezen.
 21. 21
  Shout f ** k of zeggen dat de leraar is een b *** h op de top van uw stem, zorg ervoor dat de leraar kan horen. Dit kan zelfs krijg je geschorst of op zijn minst een kans half-day/Saturday ochtend detentie.
 22. 22
  Maak willekeurige geluiden. Niet alleen zal dit schrikken van de leerkracht, maar zal ze frustreren als ze worden aangehouden voor een lange tijd. Probeer imiteren iemand met een hersenbeschadiging, doen alsof ze een aanval hebben en spiertrekkingen veel. Dit kan resulteren in een reis naar het ziekenhuis.
 23. 23
  Vrijwilliger voor te lezen. (Zorg ervoor dat je al redelijk goed gedragen alvorens vragen of je mag niet worden toegestaan ​​om). Zoals je leest, begint stotteren op elk woord en lezen als een 4-jarige. Als alternatief zou je net zo hard of zacht gelezen als mogelijk, of zelfs alles wat je van een run-on zin te lezen maken.
 24. 24
  Teken een portret van de leraar. Geef ze een grote neus, iets tekenen rude op hun hoofd, of ze eruit zien alsof Bob Marley. Handelen altijd alsof je doet de leerkracht een plezier en je echt denkt dat ze goed uit!
 25. 25
  Wanneer de leraar een vraag stelt aan de hele klas, antwoordt luid, "je moeder!"
 26. 26
  Raakte iemand in de klas of om iemand om te zeggen dat je ze raakt en je zal detentie te krijgen. Ook kunt u hen vragen om te gooien in een paar tranen. Dit kan ook resulteren in suspensie.
 27. 27
  Breng een waterpistool te spuiten op de leraar. Dit zal je geschorst of zelfs verbannen.
 28. 28
  Als u nodig hebt om te zetten in huiswerk, draaien in een foto van uw huisdier of iets compleet off-topic.
 29. 29
  Wees tardy zo vaak mogelijk.
 30. 30
  Betrapt vreemdgaan in een belangrijke test.
 31. 31
  Spijbelde.
 32. 32
  Draag kleding tegen het schoolbeleid. Dit kan je een schorsing krijgt of als een worst case scenario, uitzetting.
 33. 33
  Doe iets raar met je haar, of verven het hot pink.
 34. 34
  Opgezet mappen rond uw bureau. Wanneer de docent vraagt, zeggen: "Ik ben bang dat iemand zal bedriegen!"
 35. 35
  Doen precies het tegenovergestelde van wat de leraar zegt. Als ze zegt te schakelen in uw papieren, houd het onder uw stoel.
 36. 36
  Bel de leerkracht bij de voornaam, een bijnaam, of iemand anders naam hele klas.
 37. 37
  Elke tien minuten, vragen wanneer klasse over zal zijn.
 38. 38
  Draag gek make-up.
 39. 39
  Versier je werk boek met gestoorde tekeningen of enge foto's die u weet zal walging je leraar!
 40. 40
  Breng een hagedis of kleine dieren in de klas. Plaats het op je bureau en maken het de focus van je lestijd totdat de docent mededelingen.
 41. 41
  Als u naar uw iPod luisteren, luister naar uw muziek zo hard als je kan. Dansen op het ook.
 42. 42
  Breng een goede tien tot vijftien minuten proberen om een hoodie te krijgen in of uit. (Streven naar een hoodie te dragen met een ruwe slogan gedrukt op het)
 43. 43
  Ruzie met een leraar, beweren is er een test vandaag en je weet het. Of, beweren dat er geen huiswerk.
 44. 44
  Teken op het schoolbord of whiteboard.
 45. 45
  Maak vreemde gebaren en drum op uw bureau luid.
 46. 46
  Zitten op je stoel ondersteboven. Zorg ervoor dat je hoofd is de plaats waar je benen zou moeten zijn en je dijen zijn opgestaan ​​waar je bovenlichaam zou zijn en je benen bungelend over de rug van de stoel.
 47. 47
  Sta op in het midden van de klas en zingen zal je nooit opgeven door Rick Astley, en schreeuwen op de top van je longen aan de klas, "je moet alleen wel rick gewalste!"
 48. 48
  Kam uw haar in de klas of kam het met je handen wanneer de leraar is in een belangrijke les. Borstel je haar of op het werk op te zetten het op. Dit kan hen niet lastig in het begin, maar na een tijdje, zal het naar hen.
 49. 49
  Indien na het proberen van alles, ga je gewoon naar je docent en vraag om een aanhouding. Als hij / zij vraagt ​​waarom, zeg je gewoon een, of je bedrogen op de laatste test. Je zou kunnen krijgen een voor liegen tegen faculteit.
 50. 50
  Scream! Dit werkt het beste als alles stil is.
 51. 51
  Zingen random songs die je kent iedereen haat - Like "vrijdag" door rebecca zwart. Beter nog, doe het in het midden van de les.
 52. 52
  Lach om kapsel van de leraar, nog vervelender als de leraar is kaal hen vragen waar ze hun haar te laten knippen.
 53. 53
  Beat box luid, beat box in het midden van een test wanneer de leraar heeft gevraagd om geen gepraat.
 54. 54
  Start voedselgevechten in de cafetaria. Als de leraar niet merkt, doe het opnieuw. Na een paar keer, krijg je een detentie te krijgen.

Tips

 • U kon uw school handboek voor andere dingen die je krijgt detentie lezen.
 • Houd in gedachten dat u wilt detentie te krijgen, niet om iedereen denken dat je bent een aandacht-zoeker.
 • Na de detentie, zijn super goed en mooi. U kunt meer als je niet bent.
 • Probeer om in de problemen met een leraar die niet graag je heel veel te krijgen.
 • Controleer uw scholen straf-systeem, hebben sommige scholen waarschuwen niveaus / kaarten die je moet 2 of 3 van voordat je een detentie te krijgen. Dat gezegd hebbende, de waarschuwing niveaus / kaarten kunnen alleen gelden voor kleine vergrijpen, maar niet voor grote degenen zoals schreeuwen vloeken.
 • Gepakt.
 • Als u wilt, kunt u deze site gebruiken op school. Om een ​​aanhouding te garanderen, lees een willekeurig artikel of grap artikel te maken leraren denken dat je gek aan het doen af.
 • Probeer het opnieuw wanneer je leraar geeft je niet een aanhouding.
 • als er een leraar met een accent maken lol.
 • Als je de enige bent die de detentie wil, niet betrokken zijn bij iemand anders in uw schema.
 • Heeft iemand anders niet pesten om een ​​aanhouding te krijgen.

Waarschuwingen

 • U kunt meerdere aanhoudingen te krijgen.
 • Deze kan je in meer problemen dan detentie, zoals schorsing krijgen.
 • Detenties misschien niet zo leuk als ze lijken. Vraag iemand die al in detentie voordat wat je doet en hoe het is.
 • Je mag niet een detentie krijgen als je leraar houdt van je, je bent een goede jongen, of je in een jong rang.
 • U mag worden opgeschort.
 • In sommige scholen kunt u een boete krijgen of krijgen overgedragen naar een andere school.
 • U mag de leraar boos op je te krijgen voor een tijdje, dus goed zijn daarna.
 • Als je toch een van de straffen bovenstaande, niet de schuld van deze website of een van het artikel editors zoals ze zijn niet wettelijk aansprakelijk als per de vrijheid van meningsuiting.
 • Pas op dat de school je ouders zou kunnen noemen en je zal meer straf krijgen thuis, zelfs als deze niet bedoeld is.
 • U kunt worden gearresteerd voor wanordelijk gedrag.