Wkanl

Hoe om te kussen op jonge leeftijd

Als je tussen de leeftijden van 10 en 13, zoenen waarschijnlijk lijkt een enorme deal. Maak je geen zorgen! Deze pagina zal u helpen betrekking op alle stappen over hoe jongeren. Dus volg gewoon deze stappen, en je komt wel goed.

Stappen

Hoe om te kussen op jonge leeftijd. Zorg ervoor dat (s) is hij klaar.
Hoe om te kussen op jonge leeftijd. Zorg ervoor dat (s) is hij klaar.
 1. 1
  Kijk naar tekenen. Als je vriend of vriendin wil zijn om je heen, en is altijd sierlijk raken je arm of hand, of wordt altijd staan ​​heel dicht betekent dit waarschijnlijk dat hij / zij een kus op zijn / haar gedachten. Als u zich op dezelfde manier, dan gewoon dezelfde wijze te handelen. hij / zij kan leunen dichter bij je als je alleen zit, of hij / zij zou zelfs je haar vast. Dit is ook een teken dat hij / zij wil, je gewoon mager in een beetje dichterbij.
 2. 2
  Ken je grenzen. Als hij / zij probeert om u, en u niet wilt, dan vertel hem / haar. Je eerste jonge kus moet niet echt een toch. Als je jong bent moet het waarschijnlijk een 10 seconde kusje uit. Niet echt iets meer, omdat het kan maken ze zich ongemakkelijk voelen, je niet probeert om je eerste kus een make out sessie te maken.
 3. 3
  Zorg ervoor dat (s) is hij klaar. Als u niet zeker bent, vraag subtiel "Heb je ooit iemand gekust? ', En als ze nee zeggen, vragen:" Wil je iemand kussen?'
 4. 4
  Volg zijn / haar leiding. Je zult weten wanneer hij / zij wil stoppen. Dan moet je gewoon voorzichtig afbreken en beginnen met het maken uit.

Tips

 • Na de kus, indien (s) hij gaat weg, wees niet gealarmeerd; (s) hij is gewoon het nemen van in het moment.
 • Het zal lijken (s) hij is geen goede jongen / vriendin als (s) hij kan niet naar je kijken nadat je kussen, maar op die leeftijd (en) hij is waarschijnlijk gewoon verlegen.
 • Niet hem ooit verteld / haar dat zijn / haar adem slecht ruikt of (s) hij was niet een goed zoenen. Dat elimineert vrijwel uw kansen op het krijgen van een betere, langere kus.
 • Als u niet vertrouwd bent met zoenen, vertel hem / haar. Vergeet niet om alleen te kussen wanneer je klaar bent. Probeer niet om een ​​kus te dwingen.
 • Dit werkt alleen als je nog nooit iemand buiten uw familie hebt gezoend. Als u hem / haar huis, of vice versa lopen, vraag hem / haar of (s) hij heeft ooit gekust iemand buiten familie voor. Eenmaal (s) hij antwoorden, geef je je antwoord. Dan zeggen dat je je afvraagt ​​hoe het is. Misschien, als (s) hij wil jou ook zoenen, (s) hij zal je laten zien. Dit hoeft niet te worden op een lopen.
 • Op jouw leeftijd, dan is uw kussen zal worden verborgen of in een waarheid of durven. Voel je niet bang, gewoon zoenen hem / haar en het zal voorbij zijn als je wilt dat het is.
 • Ook geef haar een opmerking als je een man, te ontmoeten in de hal, als je niet dezelfde klasse hebben. Op het briefje vertel haar om u te ontmoeten bij de fontein, of misschien, de badkamer kraam, of door de badkamer. Het is beter om het te doen, waar geen leraar die je kunt zien. En ook, als je haar vertellen hoe je je voelt, leunen op de pikken. Ze zal blozen en dan glimlachen. Als ze loopt weg, het is een goede zaak is of ze een hekel aan je. Kunnen ofwel een. Als ze kijkt naar jou wil ze meer, dus ga terug maar dit keer voor de lippen. Dan moet ze lopen lachend. Als ze zegt iets in de trant van: "Wow..." ze is helemaal in jou! En je bent in!

Waarschuwingen

 • Als u van plan bent op het kussen op school, wees voorzichtig. veel scholen hebben een beperking voor PDA (openbare vertoning van affectie).
 • Niet verspreid over geruchten over je kus en vertel niet een vriend die niet echt kan houden geheimen. Als u nodig hebt om te vertellen iemand te vertellen, zoals je moeder of je beste vriend als (s) hij is een uitstekende geheim keeper. Een van de beste mensen om te vertellen is een vriend of familielid die je vertrouwt, dat leeft in een andere staat / land. (Kansen van kinderen op uw school te vinden over de kus zou dan enorm worden gereduceerd) Je wilt niet iedereen weten over uw persoonlijke kussen.
 • Toen kuste kantel je hoofd naar de kant een beetje manieren. Raken neuzen zal het moment verpesten. De meeste mensen kantelen hun hoofd naar rechts, dus probeer dat. Zijn / haar recht is je linker dus maak je geen zorgen als hij / zij kantelt zijn / haar hoofd naar rechts. Als hij / zij kantelt zijn / haar hoofd naar dezelfde kant als u, gewoon wachten tot ze passen, wil je niet om beide te vegen je hoofd van links naar rechts, omdat dit het moment verpesten, en maak je zowel lijken verward schildpadden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een vriend of vriendin
 • Een persoon die je kan lekker met en echt leuk (als je niet beschikt over een vriend of vriendin.)
 • Een munt op te frissen uw adem.
 • Lip Balm