Wkanl

Hoe maak je een terug naar school makeover hebben

Ben je moe van de jeans-en-bij-overhemd kijken? Wil je jezelf makeover, zodat u kunt stoppen met staren naar je garderobe voor 15 minuten voordat ze naar school? Deze gids zal u leren hoe u een back-to-school makeover hebben, van houding ten opzichte van mode en alles daartussenin! Deze eenvoudige dingen kunnen je echt helpen! Waardoor u een unieke look voor uw nieuwe schooljaar!

Stappen

Hoe maak je een terug naar school makeover hebben. Denk na over wat je aan moet werken.
Hoe maak je een terug naar school makeover hebben. Denk na over wat je aan moet werken.
 1. 1
  Denk na over wat je aan moet werken. Je haar? Uw houding? Soms is het echt moeilijk om te bepalen wat je nodig hebt om te werken aan. Vraag jezelf. Weet nog steeds niet? Vraag om een ​​second opinion, en een derde en eventueel een vierde. Hoe meer hoe beter!
 2. 2
  Maak je eigen stijl. Mode is alles over het hebben van plezier met je uiterlijk en jezelf uitdrukken. Je hoeft niet naar designer kleding te dragen om te modieus. Probeer en maak een divers garderobe, bestaande uit kleding die bij uw stijl, niet iemand anders.
 3. 3
  Als je uniformen te dragen, kruid ze! Voeg wat kleurrijke kettingen, funky armbanden, oorbellen, enz. geef jezelf ook een aantal coole kapsels. Je hoeft niet je hele hoofd roze verven! Gewoon je haar in Franse vlechten met een aantal leuke haar banden!
 4. 4
  Krijg een aantal fundamentele punten en sommige trendy items. Meng dingen! Meng vintage met trendy items, designer items met minder dure items, girly items met jongensachtige punten, en wat u maar kunt bedenken! Niet dragen van een merk head-to-teen. Wees fashion forward, maar een trend-chaser niet zijn!
 5. 5
  Ga winkelen ten minste twee weken voordat de school. Op die manier zul je wennen aan de nieuwe kleren. Vergeet niet, het is allemaal over je stijl, niet Teen Vogue's. Probeer spaarzaamheid en vintage. Je zult er helemaal uniek.
 6. 6
  Krijg flirterige ondergoed. Dat echt boost je zelfvertrouwen! Echter, voelen zich niet onder druk gezet om teenslippers te dragen, alleen maar omdat je vrienden zijn. Hetzelfde geldt met bh. Als je nog niet klaar bent voor een, niet naar buiten en kopen een C cup beha alleen maar omdat je vrienden zijn brede borst. Dit maakt je wanhopig lijken.
 7. 7
  Krijg schattig tasje dat je vaak kunt dragen. Het hoeft niet alles te passen. Het kan volledig willekeurig. Het zal uw handtekening te zijn. Het hoeft niet om ontwerper te zijn. U kunt grote portemonnees aan goedkope prijzen op Marshalls en TJ Maxx.
 8. 8
  Accessorize met sieraden / accessoires die je leuk vindt. Ze hoeven niet te evenaren. Chunky armbanden en kettingen zijn geweldig met effen t-shirts, en het is altijd leuk om een ​​ketting / armband die verder gaat met iets hebben. Claire's en H & M zijn ideale plekken voor rare, funky dingen.
 9. 9
  Krijg mooie kwaliteit schoenen. Ze moeten comfortabel zijn, en, nogmaals, ze hebben niet exact overeenkomen elke outfit. Draag deze stip flats met dat gestreepte top. Mensen zullen uw vertrouwen te bewonderen. En zo niet, who cares?
 10. 10
  Zorg ervoor dat uw kapsel voor u geschikt is. Hetzelfde kapsel zal niet per se goed uitzien op een straight-haired meisje en een krullend-haired meisje. U hoeft niet om je haar te verven, maar als je wilt, het is helemaal fijn om het te doen op uw eigen, zolang je aanwijzingen te volgen VOLLEDIG. Hulp is ook goed, vooral op de eerste keer.
 11. 11
  Hier krijg je een kapsel dat ziet er goed uit op je. Lagen, pony kant, blonde highlights, wat dan ook. Zorg ervoor dat de stijl is goed voor je haar!
 12. 12
  Get some hairstyling ideeën. Draag geen paardenstaart elke dag! Rommelig broodjes, opzij vallende pony, Franse vlechten en de lage paardenstaart zijn allemaal hot kapsels. Of je kunt gewoon dragen je haar naar beneden!
 13. 13
  Comfortabel met je gewicht. Eet een goede voeding, veel water drinken, en uit te werken alleen om gezond te zijn. Je hoeft niet te stok te mager om vrienden te krijgen, en je hoeft niet om gewicht te winnen als je onnatuurlijk mager, ofwel, tenzij uw arts u vertelt dat het ongezond.
 14. 14
  Vergeet niet, minder is meer als het gaat om make-up. Een laag mascara, een uithaal van lipgloss, en een aantal natuurlijke make-up is waarschijnlijk alles wat je nodig hebt. Niet stapelen het op, tenzij je wilt om te kijken als een circusclown! Echter, een beetje oogschaduw of eyeliner is goed. Als het je stijl doen, gebruik gewoon uw eigen goeddunken. En zorg ervoor om het aan te zetten na sportschool tijdens het passeren periode (ongeveer 5 minuten) en haasten om terug te gaan naar de klas
 15. 15
  De ontwikkeling van enkele nieuwe talenten om uw vertrouwen en interesse in mensen die je boost. Leren om een ​​handstand doen, word een betere artist-wat je voelt doet.
 16. 16
  Wees zelfverzekerd. Mensen kunnen onveiligheid voelen en het is een belangrijke schakel. Je moet ook uitgaande! Mensen willen zijn rond uitgaande mensen. Echter, hoeft u niet te zijn wild en gek! Ook leuk zijn voor anderen. Als je altijd betekenen voor mensen, zullen ze niet willen zijn om je heen. Echter, als je echt leuk de hele tijd, sommige mensen zullen dit meenemen in hun voordeel. Laat die soort mensen gebruiken je.
 17. 17
  Probeer niet om populair te zijn. Gewoon blij met jezelf en de mensen zullen worden aangetrokken tot deze!

Tips

 • Het grootste geheim is om te lachen! Mensen worden aangetrokken tot gelukkige, positieve mensen.
 • Doe dit voor jezelf, niet in te passen met uw groep of zijn populair.
 • Als u wilt, krijg je een favoriete parfum. Het zou uw handtekening geur zijn.
 • Veel plezier met je make-over. Zorg ervoor dat u tevreden bent met de manier waarop uiterlijk bent.
 • Niet overdrijven de make-over als je terugkeert naar dezelfde school. Mensen gaan merken dat je probeert als je je haar gebleekt, kreeg een permanent, en ziet eruit alsof je net stapte de cover van Teen Vogue!
 • Dat gezegd hebbende, er niet uit als je probeert. Laat mensen gewoon subtiel merken dat je nieuwe look!
 • Vergeet niet, je bent nog steeds je! Laat niet de makeover maak je een ander mens.

Waarschuwingen

 • Weet het parfum niet maken de sterkste geur die je kunt kopen, wil je de geur in je eigen persoonlijke ruimte, niet om mensen snakken naar frisse lucht als je loopt in een kamer.
 • Ben een individu. Je hoeft niet te zijn zoals iedereen aardig gevonden te worden.
 • Niet nep alleen maar om te "liked" door de koele of ouderen. Dat is hoe je verliest je populariteit, je vrienden, en wie je bent.
 • Deze gids is niet gepersonaliseerd, dus houd dat in gedachten.
 • Sommige mensen kunnen jaloers. Negeer ze. Je moet niet schelen wat anderen denken over jou.
 • Deze gids is niet over het feit populair. Het is over het feit dat JIJ!