Wkanl

Hoe je een essay te kopiëren zonder je leraar uit te zoeken

Ooit wil om eruit te komen van het schrijven van een essay of paper? Hier is hoe je een essay kopiëren en plakken zonder dat de leraar ooit te weten komen.

Stappen

Hoe je een essay te kopiëren zonder je leraar uit te zoeken. Gaan op het internet en vind een opstel of een write-up of iets over je onderwerp en kopieer en plak het in een tekstverwerker.
Hoe je een essay te kopiëren zonder je leraar uit te zoeken. Gaan op het internet en vind een opstel of een write-up of iets over je onderwerp en kopieer en plak het in een tekstverwerker.
 1. 1
  Gaan op het internet en vind een opstel of een write-up of iets over je onderwerp en kopieer en plak het in een tekstverwerker.
 2. 2
  Je moet sommige woorden veranderen rond in het essay, dus als de leraar controleert het, het zou niet komen in google. Als de leraar controleert elke zin dan je zou kunnen hebben om een ​​woord in elke zin te wijzigen. Dit kon echter nog steeds krijg je opgepakt als de zinnen zijn ook vergelijkbaar. Als u wilt zeker parafraseren (herformuleren) het essay te maken. Op die manier hoeft u alleen de informatie navertellen, je niet gepakt wordt, kunt u de originele bibliografie gebruiken en hoeven niet te onderzoeken voor jezelf. Op de top van dat je ook een beetje over het onderwerp te hebben geleerd, zonder dat al te veel moeite in.
 3. 3
  Als u kopieert direct ervoor zorgen dat het lettertype en het formaat zijn hetzelfde. Een veel voorkomende fout is het schrijven van Times New Roman voor wat je schreef, en als je iets het was in Arial kopiëren.
 4. 4
  Maken het allemaal een kleur en verbergen of te verwijderen hyperlinks. Als u e-mailen naar je leraar, klik met de rechtermuisknop op de hyperlinks en te deactiveren.
 5. 5
  Zorg ervoor dat er niets is vet of cursief.
 6. 6
  Als je een beetje meer tijd proberen te vinden een essay over hetzelfde onderwerp en stok stukjes die in ook. Vergeet niet om woorden te veranderen op dit ene ook wel.
 7. 7
  Voeg in een aantal gegevens van je eigen. De meeste leerkrachten kunnen een heel andere schrijfstijl te herkennen.
 8. 8
  Lever het in en bidt de leraar er niet achter komt.
 9. 9
  Begrijp dat als je gepakt plagiaat, is het eigenlijk blijven op uw academische resultaten, en dit betekent dat als u besluit dat u wilt gaan naar graduate school, heb je in principe geschroefd jezelf.
 10. 10
  Weten dat de meeste leraren kunnen ruiken gestolen schrijven van een mijl afstand, het essay zal niet klinken als je, ongeacht wat je doet.
 11. 11
  Als je de helft van de inspanning van valsspelen in feite het schrijven van uw eigen werk, zult u waarschijnlijk het prima doen.

Tips

 • Reageer naar de leerkracht over hoe je vond het essay te verzegelen de deal.
 • Zet ten minste een gemeenschappelijke spelfout in je essay, bewijzen dat het schrijven is helemaal van jou!
 • Zorg ervoor dat alle woorden in het essay zijn die je begrijpt.
 • Verander de taal een beetje als het te verfijnd en met oude Engels.
 • Niemand over, zelfs iemand die je vertrouwt vertellen, want dit is prive, en u niet wilt dat de leraar weten.
 • Zorg ervoor dat u een lettertype dat is enigszins onprofessioneel gebruiken, omdat men als dat zou nooit worden gebruikt op een website.

Waarschuwingen

 • Niet een lijst van de website die u hebt gekopieerd uit in je literatuurlijst!
 • Als u dit een hoop te doen zul je uiteindelijk gepakt en er zal waarschijnlijk een zeer zware straf, als het een klein essay, net zuigen het op en doe het.
 • Als je gaat om vals te spelen, en zijn het lezen van deze tutorial ben je waarschijnlijk meer tijd verspillen dan het waard is. Het zou sneller zijn om het papier zelf gewoon schrijven, zonder de mogelijke gevolgen.