Wkanl

Hoe je de perfecte outfit voor de eerste dag van de school te kiezen

Op de eerste dag van de school, kan het helpen om goed te kleden. Uiteraard wil je altijd leuk om naar te kijken, maar het is altijd een must om er goed uitzien op je eerste schooldag!

Stappen

Hoe je de perfecte outfit voor de eerste dag van de school te kiezen. Gaan winkelen voor een nieuwe top.
Hoe je de perfecte outfit voor de eerste dag van de school te kiezen. Gaan winkelen voor een nieuwe top.
 1. 1
  Gaan winkelen voor een nieuwe top. Het dragen van iets dat mensen geeft een nieuw en fris gevoel, en dat is precies wat de eerste dag van de school is ongeveer. Niet alleen gaan voor iets dat iedereen draagt ​​op dit moment omdat het "in de mode", kies iets dat echt uitdrukt uw persoonlijkheid, zodat mensen kunnen zien wat je net kijken alleen naar je outfit. Hier zijn enkele ideeën:
  • Als u iemand bent die is verlegen, maar vriendelijk, kies dan een bleke kleur, zoals lila, lichtgeel, babyblauw, of baby / lichtroze.
  • Als u een uitgaande, zonnige persoon, kies dan een lichte kleur, zoals roze, heldere zonneschijn-y geel, of oranje.
  • Als u meer van een hippie, gaan met wat je graag draagt. De hippie-stijl is er een die is zeer afspiegeling is van je persoonlijkheid.
  • Als u wilt uw meer serieuze kant te laten zien, draagt ​​een donkere top. Probeer het vermijden van zwart, want het is niet de meest felle kleuren voor school en het kan mensen de verkeerde indruk geven. Als zwart niet je echt jouw ding, zou je kunnen proberen het dragen van marineblauw, donkergroen, of een donker paars.
 2. 2
  Het onderste deel van je outfit is te belangrijk. Dragen van een rok toont uw girly kant; broek laten zien dat je vertrouwen, plezier, en uitgaande, en casual jeans zien dat je bent, goed, relaxed! Dragen wat je comfortabel in voelt is een grote vuistregel, want je wilt laten zien wie je bent, niet wie iemand anders zou kunnen zijn.
 3. 3
  Koop een paar leuke accessoires. Het is altijd een goed idee om accessoires te dragen. Het voegt een extra stuk aan uw ensemble, en kan echt de outfit. Gewoon voorzichtig zijn van overdrijven, want na alles, het is school, niet een modeshow.
 4. 4
  Vergeet niet je haar. Vergeet niet, je persoonlijkheid is de sleutel. Doe wat je graag doet met je haar, of je het rechtzetten, krullen, zet het in een knot, of laat het los hangen! Zelfs gooi het in een staart of vlecht. Wat ook toont uw binnen en unieke persoonlijkheid! Maar als een slechte haar dag komt, zet het in een rommelige knot en pin-up van uw pony (als u die heeft). Dan spuit het gewoon met haarlak om het te laten houden. Het ziet er super schattig en zal bedekken alle onderdelen die u wilt verbergen.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u een paar schoenen die overeenkomen met bijna elke outfit. Dit zal het gemakkelijker maken bij het afhalen van uw kleding. Maar vergeet niet, zijn je persoonlijkheid. Wees creatief! Draag gesloten of open-toed schoenen, zou alles waarvan je denkt dat er leuk uitzien en match je kleren.
 6. 6
  Make-up. Als je naar school gaat, nooit overboord gaan op make-up. Dragen alleen een klein beetje van wat je denkt dat brengt je beste eigenschappen. Dit kan mascara, lipgloss, oogschaduw, eyeliner, cover-up, of een combinatie van deze zijn. Maar vergeet niet, niet te veel zetten bedekken op, of je gezicht zou kunnen eindigen op zoek oranje. Gewoon blijven make-up minimaal en kies kleuren die je te uiten.
 7. 7
  Persoonlijkheid. Geef jezelf een peptalk voordat je eerste dag (en elke dag voor die kwestie) van de school, zodat uw vertrouwen in brand staat. Ben trots en begin uw dag als dat en er niets mis kan gaan. Stijl is niet alleen over hoe je het bekijkt, het gaat over hoe je je voelt. Hou van jezelf en mode zal houden je terug.

Tips

 • Niet alleen kleding mooi voor de eerste schooldag!
 • Begin met iets wat niet te fancy. Een gevoel krijgen voor wat je wilt. Maar zorg ervoor dat je niet aan de menigte-wees jezelf! Je bent mooi en uniek!
 • Zorg ervoor om te veranderen van uw stijl. Niet jeans en een t-shirt dragen elke dag. Dragen korte broeken, rokken, jurken, en leuke tops elke keer in een tijdje, zodat mensen zullen verrast. Je wilt niet dat mensen weten wat te verwachten!
 • Als u wilt dat sommige persoonlijkheid toegevoegd buiten je outfit denk aan kleine dingen, zoals je school supplies. Gelukkig ontworpen potloden met gestreept en polka gestippelde gummen. Zelfs een wankel etui met gekke ontwerpen die reflecteren op jezelf. Stijl komt niet alleen in kleding, alles wat je doet om jezelf te vertegenwoordigen telt ook.
 • Wees zelfverzekerd! Je outfit is niets, tenzij je weet dat je van jezelf erin!
 • Je moet altijd proberen om de kleuren te coördineren. Dat betekent niet dat alles draagt ​​hot pink! Stel dat je het dragen van een roze shirt met een geel hart op het, draag een armband of een sjaal dat is geel. Breng de accentkleuren in accessoires!
 • Brengen de kleine details. Door het uittrekken van een kleur uit een accessoire en vertalen dat in je outfit, het is echt laat zien dat je weet wat je doet.
 • Een goede truc is om je tweede beste outfit op de eerste dag, en je beste outfit op de tweede dragen. De meeste mensen hebben de neiging om het tegenovergestelde te doen, en dit is een creatieve manier van zijn uniek!
 • Vergeet niet, als het niet voldoet aan de dress code in jouw school, draag het niet.
 • Als u comfortabel zonder make-up, dan goed voor je zijn! Echter, als je je beter voelt met het, dan is het altijd leuk om een ​​beetje op. Probeer maar eens niet te overdrijven, want make-up is ontworpen om uit te brengen van uw natuurlijke schoonheid, niet om u kijken als iemand anders (tenzij het kostuum make-up dat is, maar je zou niet willen dragen dat voor school!)
 • Wees voorzichtig van de zwarten, want het kan soms korting aan op de verkeerde indruk. Maar zeker gaan voor zwart als je het gevoel zwart zou goed gaan met wat je draagt!
 • Als u het dragen van een outfit die is vol met vrolijke kleuren en coole designs en je bent rond stil en niemand maatschappelijke lopen het geeft mensen het verkeerde idee over wie je bent. Probeer en weerspiegelen uw outfit... school is een plek waar alles wat je doet is persoonlijk, dus zelfs als je wakker wordt aan de verkeerde kant van het bed, als je outfit keuze vertelt iedereen om je heen dat je meestal lacht, moet je waarschijnlijk op zijn minst proberen en grijnzen.
 • Een goede vuistregel is, als je op het hek met een kledingstuk, en of het geschikt is, is het zeer waarschijnlijk is dat niet.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om overboord te gaan met accessoires en make-up. Vergeet niet, minder is vaak veel meer.
 • Probeer niet om losse shirts mengen met losse broek, omdat ze de neiging om te kijken overdreven. Het is een goed idee om ofwel strakkere broek dragen met een lossere shirt, of losser broek met een strakker shirt, want het is veel meer een lust voor het oog.
 • Je bent gebonden aan de losse commentaar op hoe iemand vertelde iemand dat ze dachten dat je outfit was niet leuk genoeg is, of dat de kleur die je droeg maakt je dik uit te krijgen. Vergeet niet dat je de enige persoon die mening telt als het gaat om uw mode, hun meningen zijn gewoon fluistert in vergelijking met uw stijl dat is schreeuwen "Dit is me wereld, maak plaats!".

Dingen die je nodig hebt

 • Favoriete haarproducten
 • Je eigen unieke kleding
 • Accessoires
 • Make-up indien gewenst