Wkanl

Hoe maak je een socialite geworden

Wil je echt een socialite te zijn? De socialites die we zien in de media hebben al hun rijkdom en status van de dag dat ze geboren waren. Meer dan waarschijnlijk dat je vanaf nul. Om het te krijgen knowhow, kijk niet naar Paris Hilton of Ivanka Trump. Kijk meneer Hilton en meneer Trump en je bent op weg om een ​​socialite. Nou, het is hard werken, maar dit is voor die sociale klimmers die er zijn die willen een beïnvloedbare voet zet in de deur. Deze handleiding helpt je in daar, de rest is aan jou!

Stappen

Hoe maak je een socialite geworden. Maak de geschikte achtergrond voor jezelf.
Hoe maak je een socialite geworden. Maak de geschikte achtergrond voor jezelf.

Klimmen op de sociale ladder en het maken van een naam voor jezelf

 1. 1
  Maak de geschikte achtergrond voor jezelf. Je wortels zijn erg belangrijk voor andere socialites, een zonder een prestigieuze familiale achtergrond wordt vaak gekwalificeerd als "ongeschikt" voor steeds een socialite. Zoals de meeste mensen die komen over deze pagina, bent u waarschijnlijk niet stinkend rijk, in tegenstelling tot socialites die zal verwachten dat je om iets fantastisch te zeggen over je achtergrond te hebben. In dit geval, worden teruggetrokken over je verleden. Als mensen je vragen over je vroege leven en zij zullen-, denk aan een aantal interessante details te vertellen. Vermijd gênante details en zich richten op positieve dingen te zeggen. Rijke mensen willen hun entourage te komen van een goede bekende achtergrond (en goed middel rijk hier) voor een heel eenvoudige reden: ze willen om zich te omringen met goed opgeleide mensen. Dus, zolang je gemanierd en de juiste zijn, zullen ze niet schelen dat veel.
 2. 2
  Verkrijg de juiste opleiding. Voorbereiding voor steeds een socialite begint op de middelbare school. Uiteraard is het mogelijk om een ​​socialite worden, zelfs als je niet briljant in midden-en middelbare school en heeft prestigieuze colleges niet bij te wonen, maar het is veel moeilijker.
  • Als u nog steeds op de middelbare school of de middelbare school, het beste wat je kunt uit je school jaren. Verkrijg uitstekende cijfers (B's zijn de laagste rangen aanvaard, C's zijn onaanvaardbaar), krijgen betrokken bij buitenschoolse activiteiten, en het verkrijgen van hoge scores op examens.
  • Wonen prestigieuze universiteiten, ofwel een van de Ivy League degenen (waarschuwing: je moet betalen tot 37.320€ per jaar, dus zorg ervoor dat je genoeg geld sparen voor dat), of een gerenommeerd Europees ene (Sorbonne in Parijs, of Oxford en Cambridge in Engeland). Toch zal elke particuliere hogeschool de truc te doen, er zijn veel leuke hogescholen die niet zijn Ivy League en nog steeds prestigous. En als je naar een openbare school, kies er een die gespecialiseerd is in uw vakgebied (voorbeelden zijn Purdue's ingenieursopleiding en IU's school voor journalistiek, ze zijn zeer prestigieuze inderdaad) slechts 29% van de Europese volwassenen hebben een bachelordiploma of gelijkwaardig, zo bezitten een uit een instelling is een groot goed. Als je kunt krijgen in graduate school en krijgen een Masters of hoger, nog beter! Je zult TON van respect te krijgen van mensen.
  • Kies de juiste loopbaantrajecten. Kies een van deze: kunst, literatuur, mode, wet of financiën. De carrière pad dat je kiest moet een of andere manier te maken hebben met het goede leven. Zelfs als alles goed betaalde velden zijn prima, heb je meer kans om socialites ontmoeten in deze degenen. Als u kiest voor een ander veld, proberen te oriënteren met deze gebieden
  • Leer een paar vreemde talen. Frans is een must, Duits, Spaans en Italiaans zou ook helpen. Maar hoe meer talen je kent, hoe beter.
 3. 3
  Krijgen een zeer goed betaalde baan. In theorie is het vrij eenvoudig: geen zakelijke en laten groeien. Nogmaals, kies een van de bovengenoemde gebieden; als je dat doet, zult u zeker heel veel goed betaalde, leuke banen. Streven ernaar de beste in je vakgebied; proberen om een ​​aantal beroemde mensen die werkzaam zijn in uw vakgebied te ontmoeten en te leren hun geheimen. Begin klein, je zal niet worden uiterst succesvol bij het begin van je carrière. Hier krijg je een paar verschillende banen in het veld, het verzamelen van ervaring, start dan een merk van je eigen.
 4. 4
  Leer hoe je jezelf te promoten. Maak een website voor uzelf of uw bedrijf, maak wat visitekaartjes, overtuigen sommige gerelateerde merken te machtigen u, adverteren uzelf of uw bedrijf in sommige kranten of tijdschriften en ga zo maar door. Vooral in het begin van je carrière, is het zeer belangrijk om de juiste mensen te ontmoeten. Oprichting van een goed sociaal netwerk kan je veel goede deals. Ga naar gebeurtenissen met betrekking tot uw vakgebied, voldoen aan een aantal moguls in de gegeven sector, en maken ze je helpen.
 5. 5
  Zoek iemand heel rijk te trouwen. Ja, u kunt een socialite geworden door te trouwen met de juiste persoon, zonder te hoeven werken voor al dat geluk zelf. U kunt dan gebruik maken van geld van uw echtgenoot om een ​​goede start te krijgen in het bedrijfsleven (je dacht dat je kon nog wegkomen zonder te werken? Je zult teleurgesteld worden om uit te vinden dat kan niet, schat). Denk je dat Tinsley Mortimer was altijd een van de meest prominente socialites in Manhattan? Verkeerde. Ze was niet zo bekend totdat ze getrouwd Robert "Topper" Mortimer, een zeer rijke bankier, en werd een ontwerper voor de handtas lijn Samantha Thavasa. Dus maak je geen zorgen als je een uitstekende student niet zijn geweest, er is hoop voor jou ook. Maar geef niet op ware liefde alleen maar om iemand rijker vinden, dat is zielig en zal je bestempelen als een goudzoeker (en niemand houdt van dat, doen ze? Ik dacht het niet.)
 6. 6
  Doe je huiswerk. Als een socialite, er zijn een paar dingen die je moet (benadrukken "must") kennen. Bijvoorbeeld, is de meest elementaire ding om te beginnen met het kennen van de namen en gezichten van de meest prominente socialites van het moment. Ga naar Park Avenue adelstand en vertrouwd te raken met de namen onder de rubriek "profielen".

Handelend als een socialite

 1. 1
  Kies een goede naam. Zorg ervoor dat het klinkt extreem WASP-y, ongewoon en misschien vreemde. Ga niet voor al "genomen" laatste namen zoals Vanderbilt, omdat mensen weten de Vanderbilts en zal uiteindelijk erachter je uit. Echter, als je moet gaan door uw "gemeenschappelijke naam", maak je geen zorgen. Trouw zijn aan jezelf is beter dan dat het een fake.
  • De waarschuwing op het bovenstaande is dat je het onderdeel moet kijken. Als je olijfkleurige huid, kroeshaar en bruine ogen hebben, niemand gaat je koopt als Muffie Sutton. In dit geval bent u beter af afwikkeling voor iets dat oude Spaanse erfgoed ("Isabella Segavia") suggereert.
 2. 2
  Geïnteresseerd raken in dure spullen. Kennen alle grote namen in alles: mode, kunst, ambachten, keuken, sport enz. In de wereld van de beau monde ', als iemand noemt een naam, wordt iedereen verwacht om het te weten. Ook in staat zijn om al die vreemde namen correct uitspreken. U kunt om te beginnen het lezen van enkele gespecialiseerde tijdschriften.
  • Als je geen idee over wat luxe bent, ga op Fashion net en beginnen met het doen van uw onderzoek. De website bevat een aantal uitstekende links naar de sites van de merken die kwestie. Probeer het verwerven van een aantal spullen van een van deze merken.
 3. 3
  Breek de nouveau riche stereotype. "Nouveau riche" is een vaak denigrerende term gebruikt om de hogere klasse mensen die niet uit een rijke familie komen en behaalde hun fortuin door middel van werk, geen erfenis te beschrijven. U kan krijgen neergekeken alleen voor het feit dat de vorige generaties in uw familie waren niet rijk. Het is een triest feit van het leven, maar het kan worden verminderd door niet handelen als de stereotiepe nieuwe geld fellow Nouveau riche meer geneigd zijn tot extravagant in schijn, maar het is begrijpelijk, omdat ze automatisch weelde verbinden met geluk;. Maar in de tijd, de tweede, derde, enzovoort generaties die opgroeiden met rijkdom eerder geen zo belangrijk vinden.
  • Wees niet te enthousiast over uw bezittingen, want echte upperclassmen, rijkdom is iets wat ze gewend aan, dus ze denken niet na over het te veel. Wees bescheiden en niet opscheppen over uw bezittingen. Beter nog, niet de prijzen vermelden op alle.
  • Besteed uw geld verstandig. Niet overhaast in het kopen van weelderige spul, gewoon omdat je het kunt veroorloven, een beetje klasse. Heb je economische status niet pronken door zo extravagant mogelijk, je zal alleen eindigen op zoek belachelijk en bewijst dat je geen enkele ervaring in het rijk. Om samen te vatten, wees niet een totale snob.
 4. 4
  Worden verfijnd. Verfijning is de kwaliteit die ditsy beroemdheden scheidt van de ware elite; gebrek aan verfijning is een misdrijf in de socialite wereld.
  • Hebben uitstekende omgangsvormen. Hebben de neiging om traag?, Zet je ellebogen op de tafel tijdens het eten?, Gapen zonder voor de mond? Dergelijke tekenen van gebrek aan goede voedingsbodem zijn onaanvaardbaar onder de socialites. Je manieren moet perfect zijn. Koop de meest gedetailleerde boek over het hebben van goede manieren je kunt vinden, leer het dan uit het hoofd.
  • Gekweekt worden. Lees veel, bezoek musea en kunstgalerijen, naar het theater, ontmoet kunstenaars en dichters. Ook in gedachten houden dat het onaanvaardbaar is dat een socialite niet om alles wat samenhangt met algemene kennis weten, vergeet niet dat als een 7e grader het weet, bent u verondersteld om het te weten. Opnieuw vertrouwd te maken met fundamentele geschiedenis, wetenschap, geografie en kunst.
   • Spreken goed. Geen jargon ook; vloeken is ook onaanvaardbaar. Gebruik The Queen's Engels. Af en toe laten vallen in een aantal Franse woorden (als het roepen van iemand "cheri" in plaats van "lieveling"). Gebruik formele plaats van informele taal, zowel in woord en geschrift.
  • Wees zelfverzekerd. Zo glamoureus als het lijkt, de wereld van de beau monde 'is zeer roddels en gemeen, en je zult heel veel vertrouwen nodig hebben om het te maken door het allemaal. Als je jezelf niet waardig genoeg om als een van hen beschouwen, zullen ze ook niet. Niet te vergeten je vaak nodig hebt geestige comebacks als iemand zegt iets voor u betekenen, en een persoon zonder zelfvertrouwen kan niet snel iets geestig terug naar hen zeggen.
  • Worden stijlvol en discreet. Vermijd dingen die negatieve aandacht te vestigen op je, zoals het zeer luid, dronken op feestjes, flirten met iedereen die je pad kruist, of schelden doet.
  • Modieus zijn. Het is cruciaal dat u een gevoel van stijl en draag stijlvolle, op maat gemaakte kleding-en merknamen maken een enorm verschil. Alles wat je draagt ​​in het openbaar moeten ontwerper. Adopteer een stijlvolle, tijdloze stijl, iets dat ziet er nu net zo goed als het eruit zag in de jaren '50, en net zo goed als het eruit zal zien meer dan 50 jaar vanaf nu. Voor dames, laat je inspireren door Jackie O., Charlotte van Sex and the City en Audrey Hepburn. Voor heren, zal een maatpak altijd doen. Ook moet u een handtekening look die u onderscheidt van andere mensen-een fetisj voor een bepaalde kleur, een mooi kapsel, wat dan ook.
 5. 5
  Veel reizen. Er zijn een aantal reisbestemmingen u niet missen als een socialite-New York (uiteraard), Parijs, Londen, Milaan, Saint-Tropez, misschien. Neem de tijd om alle belangrijke plaatsen is er te bezoeken.
  • Dit geldt voor vakantiebestemmingen als goed. Zomer in de Hamptons (veel beroemde mensen hebben zomerhuizen daar) en in de winter in Aspen, dit zijn de reguliere vakantie plekken voor rijke mensen. Andere exotische, dure bestemmingen gaan zoals goed Hawaï, St. Barts, Dubai, Griekenland, enz.
  • Vermijd handelen als de stereotype toerist, veel mensen, vooral de lokale bevolking, het vervelend vinden. Heb een kleurrijke T-shirt en een aantal korte broek niet combineren met witte sportschoenen, een grote rugzak, een baseball pet, zonnebril en een enorme camera opknoping op je nek (de typische toeristische outfit). Niet tonnen goedkoop, smakeloos souvenirs kopen. Reizen niet in grote groepen-uw familie of significante andere is genoeg.
 6. 6
  Wees gul. De nummer een ding dat je moet doen als je wilt een socialite te zijn is dit-geven. Ja, en je moet een paar goede doelen onder uw riem. Het grote ding over dit deel is dat het kan zijn wat je wilt, wat voor bedrag je wilt, of het nu 25€ of 14.930€. Je hoeft niet naar mensen over hoeveel je gaf vertellen, vertel hen over de oorzaak. En als je op de rangen zul je in staat om meer te geven. Oh, en er zijn extraatjes zoals vergadering beroemdheden, de welvarende, intellectuelen, politici, kunstenaars en gratis dingen zoals geschenken, gratis toegang tot de faciliteiten, en de kamers niet toegankelijk voor het publiek. Voor een goed voorbeeld, kijk op de Metropolitan Art Museum in New York.
 7. 7
  Socialiseren. Immers, dat is wat het zijn een socialite is alles over.
  • Vrienden maken waar je ook bent. Of u bij de lokale supermarkt of in een chique evenement, je ontmoet veel nieuwe mensen elke dag. Wees vriendelijk, lijken geïnteresseerd in de persoon met wie je praat, wisselen telefoonnummers. Maar niet te veel zorgen over de oprichting van een echte, blijvende vriendschap met al die mensen. Houd uw kring van intieme vrienden kleine, maar vast oppervlakkige relaties met zoveel mensen als je kunt-je weet nooit wanneer je ze nodig zou kunnen hebben. Vergeet niet, het is allemaal over het bouwen van een goed afgeronde sociaal netwerk, veel van de "vriendschappen" zul je vast zal zijn voor het enige doel van het verkrijgen van een aantal voordelen.
   • Beter nog, ontfermen de juiste mensen. Een beetje kletsen met de lokale it-girl kan een lange weg te gaan. Na een paar socialite vrienden zullen komen in zeer handig, immers, is de eenvoudigste definitie van het zijn een socialite opknoping uit met andere socialites.
  • Meer informatie over het plannen van evenementen en cultiveren van uw smaak in dingen als bloemen, hapjes, muziek, etc. Als een socialite, zult u worden verwacht dat een aantal grote, stijlvolle evenementen en feestjes. Als je uiteindelijk je grote doorbraak te krijgen en uw commissie vraagt ​​u te helpen het plannen van een aantal gala, zal dit van pas komen. Lezen Vogue (met name de artikelen chroniqueur gebeurtenissen door echte socialites gegooid) moet u helpen deze intuïtie te ontwikkelen. Natuurlijk zullen er een hoop mensen om u te helpen een evenement, zoals uw PR-medewerker, secretaresse etc. plannen zijn, maar je moet weten hoe te organiseren ze allemaal. Krijg aantal telefoonnummers van dienstverleners zoals cateraars, decorateurs, DJ's etc., ze zijn zeer nuttig.
  • Hebben de magische C-woord charisma. Wees niet een boring. Het is vrij eenvoudig-net werken als je een geweldige tijd. Veel lachen, hebben interessante gesprekken met andere mensen op feestjes, zijn levendig en energiek. Als je meer tijd rond socialites doorbrengt, u leert een paar trucjes over charmante je publiek.
  • Worden gefotografeerd naast de VIP's. Foto's van belangrijke mensen altijd verschijnen in kranten en tijdschriften van de dag na een evenement-en je kan de kans om Pagina Zes geraakt hebben als er iemand beroemd naast je. Maar ga niet te maken het voor de hand liggende-achtige meeslepen door de dichtstbijzijnde socialite zodra fotografen voer uw lijn van het zicht-dat is gewoon zielig.
  • Zoeken echte vriendschap met een aantal mensen. U zult nog steeds iemand om er te zijn voor u als u het niet-iemand die je niet zou vervreemden van het moment moet je ze je minder perfecte kanten laten zien.

Overleven in de wereld van de rich and famous en wat niet te doen

 1. 1
  Wees niet een totale sociale klimmer. Deze exemplaren worden meteen herkend en verwijderd uit het uitgaansleven, hun wanhoop om een ​​socialite worden gevoeld kan worden in een handomdraai. Wordt gelabeld als een sociale klimmer is het ergste dat kan gebeuren met een aspirant socialite.
  • Niet uit te gaan van uw manier voor iemand te ontmoeten. Zelfs als je toevallig lopen over een VIP, niet in paniek raken, gewoon natuurlijk en behandel ze zoals je ieder ander zou behandelen. Als er iemand is die je kent uit tijdschriften of socialite blogs, maar je hebt niet ingevoerd om hen, zeg dan niet 'hi' voor hen. Doen allerlei gekke dingen alleen maar om iemand te ontmoeten, zoals de nadruk op hun persoonlijke assistent om ze geven je hun telefoonnummer, is ook een grote no-no.
  • Wees niet wanhopig over het krijgen in een goed blaadje iemand. Om jezelf in een positie van inferioriteit aan iemand zou niets doen, maar maken dat iemand die je behandelen als je minderwaardig waren. Heb wat waardigheid.
  • Niet automatisch nodigen zelf aan partijen, dit is zeer onbeleefd. Niet te vergeten is het zeer waarschijnlijk dat de bodyguards je nooit zal laten zonder uitnodiging, maar zodra de gastheer merkt u, zul je uit zijn er in een oogwenk, en je kunt altijd afscheid te nemen van andere partijen en evenementen.
 2. 2
  Vermijd controverse en schandalen zo veel mogelijk. Doe je best om je publieke imago schoon te houden. Geen sex tapes, geen drugs, geen controversiële echtscheidingen, geen openbare storingen en scènes. Respectabel en bemoei je met je moraal. Blijf koel en zelfs verzameld wanneer je razende gek. Als iemand iets slechts om je deed, vind een beschaafde manier om te gaan met de situatie.
 3. 3
  Leren omgaan met kwaadsprekerij. Sommige mensen zijn heel gemeen en kattig, maar laat je niet worden beïnvloed door wat ze zeggen. Vergeet niet dat schandaal Olivia Palermo werd meegesleurd in, wat leidde tot de sluiting van de beau-monde Rank? Haar reputatie was al snel geruïneerd na dat, maar ze erin geslaagd om de charade te beëindigen door de onthulling van de identiteit van de personen achter de bitchy, kwaadaardige socialite blog Socialiterank.com en haar publieke imago te verdedigen.
  • Soms is het beter niet om sommige dingen te onthullen uit je verleden (alleen als je 100% zeker dat ze niet van plan sowieso om ontdekt te worden). Geef niet roddelaars meer materiaal, zodat ze meer gemene dingen over je zeggen. Natuurlijk, we praten hier over onschuldige kleine dingen die kunnen krijgen verkeerd geïnterpreteerd. Als u bijvoorbeeld een neuscorrectie gehad toen je nog jong en onbekend, niet over praten, als je niet wilt dat mensen om te gaan zoals, "Ze is helemaal nep, gewoon een andere vervaardigde schoonheid".
  • De beste manier om de roddelaars te zwijgen brengen is om het lachen af ​​en toe te geven dat je niet perfect (zelfs als de maatschappij verwacht dat je). Door te handelen als dat, zult u veel bewonderaars te krijgen en je zult nog steeds in staat om te lopen met je hoofd hoog gehouden, ongeacht wat wordt gezegd over jou.
 4. 4
  Verlies jezelf niet. In een wereld als oppervlakkig en materialistisch als die van socialites, het is heel makkelijk om te vergeten wie je werkelijk bent en waar je vandaan komt. Wanneer je zin hebt, neem een ​​pauze en ontspannen, om te voorkomen dat te veranderen in een zeer ondiep persoon. Altijd in gedachten houden uw persoonlijke waarden.

Handige links

http://www.fashion.net/
http://parkavepeerage.com/
http://nightoutwithasocialite.com/