Wkanl

Hoe een sociale vlinder geworden

Bent u een dwangmatig rustig persoon en uw zinnen gezet op het idee dat je nooit zal worden als sociale als sommige van de mensen die je tegenkomt in uw dagelijkse gang van het leven? Heeft u een algemeen introvert (om jezelf in alles wat je doet) soort persoonlijkheid? Is er iemand die je wilt proberen om wie je wilt of je wilt gewoon om vrienden te maken met te praten, maar kan het gewoon de moed of de conversatie starter om dingen te gaan met anderen niet vinden? De volgende how-to bevattende stappen, tips en waarschuwingen zal u helpen om antwoorden op uw vragen van andere mensen en vise versa.

Stappen

Hoe een sociale vlinder geworden. Allereerst leren om luid, maar niet aan de extremen waar je bent irritant.
Hoe een sociale vlinder geworden. Allereerst leren om luid, maar niet aan de extremen waar je bent irritant.
 1. 1
  Allereerst leren om luid, maar niet aan de extremen waar je bent irritant. Spreek duidelijk, en scheid je zinnen, zodat u kunt een adem krijgen in en maak jezelf begrepen.
 2. 2
  Gebruik de volgende conversatie starter of iets dergelijks:
  • "Mijn naam is zoals 'n dergelijke." Als u niet weet wat de naam van de andere persoon en ze je niet meteen zeggen na deze verklaring, is het passend om te zeggen: "Wat is de jouwe? ' Merk op dat hoewel deze bijzondere verklaring is een nuttig gesprek starter, ik hoop dat je ouders niet de naam van je Dergelijke 'n dergelijke. Ik moest gewoon die ene gooien in gezien ik heb een extravert (die er zijn, sociaal) persoonlijkheid en dwangmatig zeggen dat alles dat komt naar mijn mening het tweede dat het gaat om mijn gedachten.
 3. 3
  Dat is een ander ding. Laat het uit de tweede het komt in de rijken van je geest. Laat je niet weerhouden het genadeloos eerlijk gedachten, maar wel rekening houden met anderen in elk opzicht.
 4. 4
  Roddel, ik moet toegeven, is enigszins aangenaam om een als hij / zij is degene die het doet het roddelen. Aan de andere kant, moet hij / zij denken over een situatie waar hij / zij als een individu zou worden geroddeld over en handelen op een manier in de toekomst dat weerspiegelt zei realisatie
 5. 5
  Lees over actuele gebeurtenissen. Kijken naar het nieuws, lees web blogs over onderwerpen die u geïnteresseerd in het maken van aantekeningen over wat je geleerd hebt elke dag zal je helpen ze herinneren in sociale situaties zijn.

Tips

 • Wees jezelf. Heeft uw manieren van communicatie of het bedrag dat u communiceren met anderen, tenzij je denkt dat het je zal helpen op de lange termijn niet veranderen.
 • Dat het gemakkelijk op de ogen altijd helpt mensen om op te warmen aan u.
 • Met betrekking tot de vorige tip: moet een "vriend" accepteert u alleen voor je uiterlijk, dan waren ze niet een vriend van jou om mee te beginnen, dus niet socialiseren met die mensen.

Waarschuwingen

 • Maken geleidelijk de verandering. Mensen zou kunnen springen naar conclusies als u deze verandering te benaderen in een snel tempo.