Wkanl

Hoe je een extraverte

is de handeling, provincie of gewoonte wordt voornamelijk bezig met het verkrijgen en bevrediging van wat zich buiten het zelf. Als u wilt meer bevrediging te krijgen van de wereld om je heen, hier is hoe.

Stappen

Hoe je een extraverte. Geef jezelf toestemming om te handelen zonder vooraf te reflecteren.
Hoe je een extraverte. Geef jezelf toestemming om te handelen zonder vooraf te reflecteren.
 1. 1
  Eruit vaker. Niet houden aan dezelfde omgeving. Zeker niet blijven hangen in het comfort en de vertrouwdheid van uw huis, waar u kunt verdwalen in je gedachten.
 2. 2
  Geef jezelf toestemming om te handelen zonder vooraf te reflecteren. Extraverte handelen eerst, dan weerspiegelen een beetje, dan verder te handelen. Denken voordat je handelt is een introverte eigenschap. Dit betekent niet dat je alles rationeel denken en gezond verstand om weg te gooien voordat iets te doen, het betekent alleen riskeren een beetje en niet stilstaan ​​bij wat de uitkomst van een situatie zou kunnen zijn.
 3. 3
  Kijk om je heen. Focus op je directe omgeving. Betrek de zintuigen: zicht, reuk, smaak, geluid en aanraking. Wacht niet te lang stilstaan ​​bij een ding, of onderzoekt dingen proberen te achterhalen hoe ze werken. In plaats daarvan, probeer zo veel dingen ervaren als mogelijk.
 4. 4
  Let op mensen. Proberen om ze terug te glimlachen naar je. Greet mensen, zelfs vreemden.
 5. 5
  Betrek mensen in gesprek waar mogelijk. Houd het gesprek spraakzaam, met de nadruk op het eerste wat je opvalt: 'Ik hou van je shirt, "" Waar heb je dat kapsel krijgen "? of "Het is zeker koud vandaag!
 6. 6
  Proberen om andere mensen u zien. Als ze dat niet doen, blijven praten totdat ze doen, of zoek iemand anders om mee te praten. Niet het analyseren van uw gesprekken, gewoon door naar de volgende.
 7. 7
  Praat met minstens twee nieuwe mensen elke dag. Niet verspreiden jezelf te dik. Verbind met zoveel andere mensen mogelijk, er is niemand in de wereld die je niet een paar kleine ding gemeen te hebben met.
 8. 8
  Meer praten en luisteren minder. Luisteren en reflecteren vergt mentale energie; extraverten gebruiken hun energie om te praten. U hoeft niet te hard nadenken over wat andere mensen zeggen, in plaats daarvan, na te denken over wat je gaat zeggen - maar kort. Niet inwendig repeteren of zorgen te maken over de vraag of het is attent, correct, nuttig of relevant. Zeg het gewoon! Echter, zorg ervoor dat je niet zone wanneer de andere persoon aan het praten is, iedereen houdt van een goede luisteraar.
 9. 9
  Als het gesprek begint te vervelen, voel je vrij om van onderwerp te veranderen.
 10. 10
  Proberen om dingen te leren als je gaat. Zo veel mogelijk, laten gaan van de noodzaak om na te denken voordat je handelt.

Tips

 • Te vet!
 • Vertrouwende is zeer, zeer behulpzaam.

Waarschuwingen

 • Gelieve niet te hard proberen. Ga in uw eigen tempo en probeer niet om jezelf te veranderen en een heel ander persoon, want dat is onmogelijk.