Wkanl

Hoe maak je een outfit die bij je past

Haat u winkelen voor kleding en vaak tijd verspillen zwerven van winkel naar winkel? Heeft u een kast vol kleren die je niet wilt en nooit dragen? Hier zijn enkele suggesties voor het bouwen van een kast van kleding die je zal houden om te dragen en die vlakker uw figuur.

Stappen

Hoe maak je een outfit die bij je past. Alvorens in te gaan winkelen, vraag een vriend om te gaan met je mee.
Hoe maak je een outfit die bij je past. Alvorens in te gaan winkelen, vraag een vriend om te gaan met je mee.
 1. 1
  Alvorens in te gaan winkelen, vraag een vriend om te gaan met je mee. Kies iemand die een goed gevoel voor stijl, en wiens gevoel voor mode die je bewondert.
 2. 2
  Ga naar twee of drie van je favoriete kledingwinkels.
 3. 3
  Selecteren en te proberen op alles wat je denkt dat je misschien leuk, maar open staan ​​om te proberen op de dingen die je vriend zou kunnen suggereren (zelfs als normaal zou je niet proberen het op).
 4. 4
  Wanneer je een kledingstuk hebt, vraag je vriend of het u uitkomt. Als zij nee zeggen, echt goed over nadenkt. Ze hebben een andere stijl, dus ze kan het mis hebben.
 5. 5
  Als je vriend niet denken dat het er goed uitziet op je, check de prijs en ook het merk.
 6. 6
  Als het is iets wat je echt nodig hebt aarzel dan niet om het te kopen. Echter, als het iets is dat je niet echt nodig hebt, stop en denk erover na, wat andere kledingstukken, schoeisel, accessoires etc je kon dit geld te besteden aan (wil je / iets anders nog meer nodig?), En Ook het geld dat je uitgeeft zou kunnen doen voor mensen die minder fortuinlijk zijn dan jezelf (je kon kiezen om het te doneren aan een goed doel!)
 7. 7
  Als u het item van de kleding te kopen, vergeet niet om het te dragen of u uw geld hebben verspild. Indien echter na een paar keer van het dragen van het u beslist (of iemand die je vertelt!) Dat het ziet er echt vreselijk op je, doneren aan een kringloopwinkel in plaats van laat het in de rug van je garderobe. Iemand anders zal waarschijnlijk kopen, en je zal hebben geholpen een goed doel!

Tips

 • Gaan door je kast aan het einde van elk seizoen en alles wat je niet hebt gedragen dat seizoen te verwijderen. Doneer deze items aan een goed doel. U kunt ze aftrekken van uw inkomstenbelasting. Zending is een ander alternatief voor het hoger-end kleding.
 • Weet kleren die niet passen niet redden. De kans is groot dat ze nooit zal passen. Andere mensen kunnen ze gebruiken.
 • Zodra u begint om deze stappen in de praktijk zul je beter voelt over je garderobe en hebben meer ruimte in je kast.
 • Zorg ervoor dat u de juiste basics eerste. Het is moeilijk om outfits te coördineren als al uw kleding is zeer gestileerd, luid of uniek.
 • geen oude t-shirts of topjes weg te gooien. Als je een andere top te kopen dan kunt u lagen ze over elkaar heen om een ​​nieuwe look te creëren!
 • Niet dragen van veiligheidsgordels met sweatshirts.

Waarschuwingen

 • Denk na over wat er al in je kast die je zou kunnen koppelen met nieuwe items voordat je dingen te kopen.
 • Zorg ervoor dat iemand die echt weet over de stijl om te gaan winkelen met je kiest. Denk zomaar iemand niet zonder fashion kennis. Dit zou kunnen blijken om meer van een belemmering dan een hulp zijn.