Wkanl

Hoe maak je een nep blauwe plek te maken

Veel pagina's zal je vertellen dat je speciale make-up nodig om een ​​nep blauwe plek te maken, maar dat is eigenlijk niet het geval is! U kunt kneuzingen maken, zolang je normale markers (niet permanent) en een gratis vinger! In feite doet het met tellers is beter omdat het blijft beter dan make-up.

Stappen

Hoe maak je een nep blauwe plek te maken. Begin met de rode marker en maak een paar slagen in het gewenste gebied.
Hoe maak je een nep blauwe plek te maken. Begin met de rode marker en maak een paar slagen in het gewenste gebied.
 1. 1
  Begin met de rode marker en maak een paar slagen in het gewenste gebied. Neem uw vinger en veeg het tot het helemaal droog is. Herhaal in deze kleur tot hele gebied is een licht rood / donker roze kleur en je kunt niet meer zien uw huid toon.
 2. 2
  Neem de paarse marker en trek een beetje lijn in het midden van je rode gebied. Smudge dat in plaats van het maken van een donkere stip voor vlekken, maken veel lichte strepen te maken in combinatie meer en geef het een realistisch gevoel. U kunt deze stap ook doen met blauw of grijs of elk mengsel van de kleuren. Gewoon niet al te meeslepen. Vergeet niet, we zijn niet het maken van een kunstproject uit uw arm / been / what ever. We proberen te laten lijken als een echte blauwe plek.
 3. 3
  Neem uw ​​groene markering en het traceren van de buitenste lijn van de het rode gebied met macht streepjes helemaal rond. Vlekken met je vinger, zodat je begint in het midden en smudge naar de buitenkant van het rode gebied. Dit maakt het dus het past beter. Eigenlijk niet maken veel groen. We willen gewoon een lichte schaduw om daar te zijn.
 4. 4
  Doe hetzelfde met de gele markering. Dit geeft de blauwe plek een oudere uitstraling alsof het begon te genezen. De absolute ergste wat je kan doen is overdrijven de gele. Of het niet hebben mengen. Dan is het echt lijkt alsof je gekleurde op jezelf.
 5. 5
  Als je wilt dat het realistisch kijken, ga dan naar een wastafel en voer het onder wat water. Dit zal de kleuren verder mengen. Probeer niet om vlekken met je vingers terwijl haar nat. Dit zou verpesten het, afhankelijk van wat voor soort markeringen die u gebruikt. Neem een ​​handdoek of wc-papier en dep het - doe het niet wrijven - te drogen uw "vermorzelen".

Tips

 • Maak de vorm van de blauwe plek, zodat het lijkt realistischer. Kneuzingen zijn zelden perfecte cirkels.
 • Meng de kleuren goed, of het eruit zal zien je gekleurd op je arm.
 • Let op dat in de loop van de dag, zal uw kneuzing vervagen maar een klein beetje.
 • Dit artikel is voornamelijk voor mensen van lichte huidskleur. Als uw huid gebeurt te donkerder zijn, zou het nog steeds werken. Het zou gewoon niet hetzelfde effect hebben.
 • Toen ontstond in het water, de "blauwe plek" verdwijnt onmiddellijk.

Waarschuwingen

 • Permanent markers niet gemakkelijk genoeg verspreid, niet het juiste effect hebben, en kan niet worden afgewassen gemakkelijk dus het is best om ze gewoon volledig te vermijden.
 • Niet marker te dicht te maken aan de ogen als het je kan pijn doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Rood, paars, groen, geel, donkerblauw en grijs markers
 • Water (optioneel)