Wkanl

Hoe je aan de ouders praten, zodat ze begrijpen

Soms is het moeilijk om de ouders te praten, omdat ze lijken clueless en ze niet begrijpen. Maar hier zijn een paar dingen die kunnen helpen.

Stappen

Hoe je aan de ouders praten, zodat ze begrijpen. Vind een tijd om te praten als je ouders is niet iets anders, te doen zoals borden, die werken in hun kantoor aan huis, praten over de telefoon, waardoor andere kinderen naar bed etc.
Hoe je aan de ouders praten, zodat ze begrijpen. Vind een tijd om te praten als je ouders is niet iets anders, te doen zoals borden, die werken in hun kantoor aan huis, praten over de telefoon, waardoor andere kinderen naar bed etc.
 1. 1
  Vind een tijd om te praten als je ouders is niet iets anders, te doen zoals borden, die werken in hun kantoor aan huis, praten over de telefoon, waardoor andere kinderen naar bed etc. Anders zal hun geest ergens anders zijn en zullen ze ofwel geïrriteerd raken of niet geven je hun onverdeelde aandacht.
 2. 2
  Vraag om tijd met je ouders te praten plannen. "Papa, ik wil met je praten over iets. Wanneer zou een goed moment voor ons te praten? ' Ze zullen blij zijn dat u (1) erkennen het belang van planning tijd om een ​​probleem te bespreken met hen en (2) uw maturiteit en initiatief komen om ze om iets te bespreken. Ze willen dat je met ze praten, zijn doodsbang zul je niet dus ze zullen springen op de kans.
 3. 3
  Plan uw strategie. Laten we beginnen met wat zijn de problemen? Leg ze op een stuk papier. Nu lopen door hen zelf, wat zou zou doen als je de ouder? Heeft u iets te zorgen dat ze nee zeggen gedaan? Hebt u een regel breken? Heb je hun vertrouwen breken? Vervolgens erachter te komen een manier om dat vertrouwen terug te verdienen. Laten we zeggen bijvoorbeeld dat je thuis kwam om 11:00 en je verondersteld werden om thuis te zijn om 9:00. Uw straf wordt u geaard bent. Bieden om iets anders te doen, zodat je kunt verdienen het recht om dit evenement bij te wonen. Heb je het? Misschien heb je de afwas, kleren wassen, babysitten je broer, masseer de voeten van je moeder! Je moet uitzoeken van een strategie voor uw vergadering.
 4. 4
  Begin met een verklaring. Probeer niet te zeggen: "Je hebt" enz. Rustig, open je ontmoeting met een uitspraak als "Ik voel dat het oneerlijk dat ik niet kon gaan naar het feest vrijdagavond." Deze verklaring legt het probleem dat u wilt aanpakken - geconcentreerd te blijven en zeer cruciaal!
 5. 5
  Vraag hen waarom. "Kun je me helpen begrijpen waarom ik niet kan gaan? Als ik het niet begrijp het waarom, dan kun je niet aanpakken wat je nodig hebt om te veranderen.
 6. 6
  Vraag hen wat hun zorgen zijn. "Wat zijn uw zorgen pap? Help me begrijpen wat je problemen hebt of zorgen zijn?" Misschien weten zij iets wat je niet doen. Je nodig hebt om de communicatie tussen de twee van u en niet gewoon aannemen dat het voor een of andere reden te ontwikkelen. Houd uw stem stabiel, niet verhoogd of opgewonden. Misschien zijn ze niet begrijpen waarom dit belangrijk voor je is.
 7. 7
  Niet klagen of zeuren. Je haat te horen, dat doen ze. Het gaat niet om je ergens te komen - het zal alleen maar verergeren de situation.This is waar ze gewoon gekker dan voorheen en dan is er antwoord is echt gaat om een ​​dikke vette nee.
 8. 8
  Houd de focus op wat je wilt en wat je voelt, en wees eerlijk. "Papa, ik voel me echt triest dat je me niet vertrouwt en ik wil weten wat te doen om je vertrouwen in mij" werkt een miljoen keer beter dan "Je laat me nooit doen wat ik wil!" Wees voorzichtig niet te overboord gaan-al te vleiend zal resulteren in een snelle "Nee!"
 9. 9
  Wees respectvol. Zelfs als ze je irriteren, ze zijn je ouders. En ze zullen je respecteren als je ze te respecteren.
 10. 10
  Hun vertrouwen te winnen. Begrijp dat je nodig hebben om hun vertrouwen te winnen. Vertel hem dat je begrijpt hoe belangrijk vertrouwen is. Als je hun vertrouwen hebben gebroken in het verleden, dan moet je verdient het naar voren bewegen. Vraag hen wat u kunt doen om hun vertrouwen terug te verdienen.
 11. 11
  Wees behulpzaam en aardig, zodat ze aardig en behulpzaam zal zijn voor jou!

Tips

 • Als je wilt om te worden gehoord, heb je ook te luisteren. Loop niet weg in een nijdig bij de eerste gelegenheid; stick it out.
 • Never give up of bang zijn.
 • Zorg voor een lijst met redenen om je betoog te ondersteunen. Ouders soms luisteren naar redeneren als ze weten dat je hebt doordacht en voorbereid uw argumenten. Soms krijgt het zelfs hun respect. Ook houd je de communicatie lijnen geopend.
 • Nooit zeggen "ik doe je niet meer! 'Of' Ik haat je!" - Je ouders kunnen hun gevoelens te kwetsen, net als jij. Vermijd zeggen dat deze ook omdat je ouders meestal geen aandacht aan u als u zegt deze. Dus het is zinloos.
 • Suiker is beter dan zout. Je kunt niet dwingen een ouder om je geven wat je wilt. Schreeuwen niet maken mensen willen hun gedachten te veranderen.
 • Wees bereid om een ​​ja of een nee als antwoord te accepteren. Zelfs nadat u uitleggen uw redenering en luisterde naar hen, soms kunnen de ouders dood zijn ingesteld op iets wat je niet wilt.
 • Vermijd uitspraken dat de uitdrukkingen "Je hebt nooit" en omvatten "You always..." Het duurt slechts de aandacht af van de hoofdzaak.

Waarschuwingen

 • Beseffen soms ouders gewoon niet begrijpen.
 • Vermijd schreeuwen omdat het hen gek zal maken.
 • Vermijden zeuren.
 • Kijk altijd je ouders in het oog. Dit zal hen laten weten dat u menens is.
 • Je moet proberen om je relatie te verbeteren met je ouders. Praten over verschillende dingen help!
 • Krijgen hun aandacht, door duidelijk hun naam spreken! Als ze niet praten naar hen luisteren luider en duidelijker.