Wkanl

Hoe je je moeder voor een beha vragen

Deze pagina zal u vertellen hoe om te vragen voor een beha zonder haar (of u) freaking out. Het is zo simpel als vroeg haar voor nieuwe kleren. Deze gids zal u tonen hoe u uw moeder of vrouw voogd voor een beha te vragen.

Stappen

Hoe je je moeder voor een beha vragen. Zorg ervoor dat u klaar bent, of voelt dat je nodig hebt.
Hoe je je moeder voor een beha vragen. Zorg ervoor dat u klaar bent, of voelt dat je nodig hebt.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u klaar bent, of voelt dat je nodig hebt. Weet je tepels zien door je shirt in een ongemakkelijke manier? Is het pijnlijk als je loopt? Hebben ze gewoon schudden te veel?
 2. 2
  Oefen met vermelding van uw probleem, terwijl alleen, zo bot mogelijk. Op deze manier zullen er geen misverstanden. Zeg iets langs deze lijnen: ". Mam, ik denk dat ik klaar ben voor een beha Denk je dat we konden gaan winkelen voor hen binnen afzienbare tijd?"
 3. 3
  Wees niet verlegen om te vragen. Niet zenuwachtig zijn. Het is natuurlijk in het leven van elke jonge vrouw als een beha wordt een noodzaak in hun leven. Je moeder ook was eens een jonge vrouw die een beha nodig hadden en nu is het jouw beurt. Vermijd trillen en zweten en benaderen haar met je normale zelfvertrouwen. Ze zal zorgen als ze ziet dat je zo zenuwachtig.
 4. 4
  Vraag! Moeders waren meisjes ooit, ook, en ze hebben tal van bh's gekocht vóór. Als je moeder is verrast, is het waarschijnlijk omdat je sneller dan ze had verwacht ben opgegroeid. Proberen om haar op te vangen, terwijl ze in een goed humeur alleen. Misschien in de tuin of een boek lezen, of misschien zelfs op een lopen.
 5. 5
  Drop een paar hints. Zeggen dingen als: "Mam, dit shirt is te strak!" of "Ik heb een tank top onder dit shirt.". Of je kan zelfs doelbewust proberen op kleine overhemden in het winkelcentrum en ze zal beseffen dat je er een nodig hebt.
 6. 6
  Wachten op het perfecte moment. Het kan voelen lastig om gewoon te zeggen vragen voor een beha. Misschien wilt u wachten op een moment dat andere mensen niet zullen luisteren inch
 7. 7
  Vraag haar om u te meten en te gaan winkelen als je vader en / of broers en zussen niet gaan. Je moeder is een meisje na alles en ze heeft gedaan wat je op het punt om voor te doen.
 8. 8
  Als ze zegt "nee", niet in paniek, maar haar nog een keer te vragen, blijven vragen haar, en zij zal u koopt een bepaalde tijd.

Tips

 • Een andere goede manier om te vragen is, terwijl je alleen bent, zonder je broers en zussen en je vader in de auto met je moeder terwijl ze rijden. Ze zal 3/4 te concentreren op het rijden en 1/4 concentreren met je te praten. Het is veel minder pijnlijk omdat je beiden niet direct kijken naar elkaar. Voel je niet te slecht over het stellen van je moeder of iemand anders, want ze ging door het ook.
 • Als u niet beschikt over een moeder of je moeder altijd druk, vraag een tante of oudere zus om u te helpen. Als je hebt geen oudere vrouw figuur in je leven, dan moet je toevlucht nemen tot het stellen van uw vader. Probeer te zeggen "Papa, kan je me naar het winkelcentrum voor meisje dingen doet?" Ontmoeten met hem in een ander gedeelte van het winkelcentrum als u klaar bent.
 • Vergeet niet dat je moeder voor een beha niet vragen wanneer ze in een slecht humeur of bezet. wachten tot ze is in een goede stemming en duidelijk van dingen te doen. Op deze manier zullen ze meer kans om ja te zeggen.
 • Er is geen reden om te schamen over het vereisen van een beha. Het is een normaal onderdeel van het opgroeien. Indien u liever houden het rustig, hoewel, kunt u voorkomen dat winkels met grote menigten of waar je altijd lijken om mensen die je kent te zien.
 • Als je in een winkel en zie een beha die je denkt dat je zou passen dan zou je kunnen zeggen "Mam, kan je komen kijken naar iets dat ik heb gevonden? '. Het is een andere manier om te vragen voor een.
 • Probeer grijpen een beha aan "te proberen op" de weg naar de kleedkamer met je moeder. Ze zullen zien of het de juiste tijd voor u om het te dragen of niet.
 • Wees niet bang, zullen ze niet boos als je vragen!
 • De meeste meisjes krijgen niet-opgevulde bh's wanneer ze dragen een bh voor hun eerste keer.
 • Begin met een Cami beha en werk je weg omhoog.

Waarschuwingen

 • Vraag niet om een ​​wanneer je in een drukke plek. Het is zeer waarschijnlijk dat mensen je zullen horen, en er zullen enkele schaamte tussen jou en je moeder te zijn!
 • Je eerste beha kan u jeuken. Dit is normaal, en moet verdwijnen zodra uw huid zich heeft aangepast aan het hebben van een stuk elastiek waar het nooit eerder is geweest.
 • Praat niet met kleine zusjes over het eerst omdat zij zullen waarschijnlijk vertellen je moeder in een zeer "onzacht" manier.