Wkanl

Hoe maak je een huis te maken gemaakt tattoo gun

Tattoos zijn persoonlijke en creatieve vormen van zelfexpressie. Wat is er meer persoonlijke of creatiever dan het maken van uw eigen tattoo pistool? Volg deze eenvoudige stappen, en je bent klaar om toe te voegen aan uw tats of inkt een vriend in een mum van tijd te zijn.

Stappen

Hoe maak je een huis te maken gemaakt tattoo gun. Bevestig de buis aan de brace.
Hoe maak je een huis te maken gemaakt tattoo gun. Bevestig de buis aan de brace.

Het creëren van de componenten

 1. 1
  Zoek een motor. U zult een elektromotor of dergelijke roterende motor die draait op ten minste 12 volt nodig; 18 volt zou ideaal zijn.
  • De motor heeft een kleine as uitsteekt uit het midden. Neem een ​​kleine vier-hole-knop en bevestig deze aan dat de as met superlijm. Wees voorzichtig niet om zo veel lijm die het sijpelt door de gaten van de knop en blokkeert ze gebruiken. Zij hebben behoefte aan om open te zijn, zodat u de naald bevestigen. Leg het weg om te drogen.
   • In plaats van een knop kunt u een gum gebruiken. Neem de wisser uit een mechanische pen en duw hem stevig op de kleine as van de motor.
  • U kunt de motor van een videorecorder of afstandsbediening auto te verwijderen, maar de macht zal aanzienlijk minder zijn, het is ongeveer 3,5 volt.
 2. 2
  Maak de buis. De "tube" zal de naald te geleiden. Het is gemakkelijk om een ​​te maken van een potlood of pen.
  • Gebruik een vulpotlood. Een goedkoop plastic potlood zal prima werken, of u kunt kiezen voor een dat is metal. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u het potlood laten zoals het is of af tot ongeveer een 3 "tot 4" lengte.
  • Als alternatief kunt u een alledaags stok pen als een Bic gebruiken en te verwijderen van de inkt cilinder van binnen. Als u wilt dat een kortere buis, snijd de pen om over een 3 "of 4" lengte. Vijl de koperen punt van de pen om de bal eruit te komen en maak het gat groot genoeg om doorgang van de naald mogelijk.
 3. 3
  Ontwerp een brace. De brace zal de buis als het om de machine motor is bevestigd voor de tatoeage pistool te ondersteunen.
  • Neem een ​​theelepel en breek de kom (het deel dat je eet). Buig vervolgens de lepel terug naar een "L"-vorm te maken.
  • Een tweede optie zou zijn om te snijden de haren af ​​van een tandenborstel waardoor ongeveer 4 "in lengte. Gebruik een aansteker te warmen de plastic tandenborstel en buig het in een" L "-vorm. Houd het gebogen handvat op zijn plaats totdat het plastic afgekoeld en wordt stijf.
 4. 4
  Maak een naald. Snijd een metalen gitaarsnaar een centimeter of zo langer dan de lengte van je tube. Het moet bereiken vanuit het midden van de motor aan het uiteinde van de buis na montage. Doe water en zeep in een pan en breng het aan de kook. Laat je naald in de pan en kook het gedurende vijf minuten. Spoel het in helder water en dan weer kook ze in water alleen.
  • U kunt meerdere naalden bereiden op voorhand. Als u dat doet, bewaar ze in een gesteriliseerde pot.

Monteren van het pistool

 1. 1
  Bevestig de buis aan de brace. Verwijder de gum en alle lood uit je vulpotlood. Houd het korte uiteinde van de lepel (of tandenborstel) brace in je hand de manier waarop je zou een pistool en tape het potlood vast te houden. De open "gum" einde van het potlood moet op een lijn met de bocht in de lepel en de as van het potlood moeten regels op het rechte vlak van de brace. De punt van het potlood zal uitbreiden van de rand van de brace.
  • Zorg ervoor dat de tape potlood om de brace zeer stevig, het mag niet wiebelen wiebelen of op enige wijze.
 2. 2
  Bevestig de motor aan de brace. Tape de motor aan het korte eind van uw brace. Zorg ervoor dat het recht en dat de knop is gecentreerd langs de schacht van de brace.
 3. 3
  Steek je naald. Plaats het ene uiteinde van de gitaarsnaar door de punt van het potlood en haal door de buis. Wanneer het uit het andere eind, pak je een tang en buig het einde van de gitaarsnaar in een hoek van 90 graden. Buig vervolgens het uiteinde van de draad opnieuw om een ​​tweede hoek van 90 graden U bent in principe het maken van een haak aan het eind van je naald te creëren. Knip eventuele extra draad van je haak, het hoeft niet te zijn dat lang.
 4. 4
  Bevestig de naald aan de motor. Neem de haak u zojuist hebt gemaakt en zet het in een van de gaten in je knop. Wanneer u de knop draaien, moet je de naald te gaan in en uit het einde van je potlood tube. Indien nodig, trim van de naald.
  • Als je een gum in plaats van een knop gebruikt, maak maar een hoek van 90 graden op het einde van je snaar en stevig druk het in de gum, zodat het veilig is. Let op: het is belangrijk dat de naald is opzettelijk uit het midden. Niet line het op precies in het midden van de gum.
 5. 5
  Sluit uw stroombron. Gebruik een plug-in adapter van een cd-speler, een telefoon oplader of andere stroombron die is opgebouwd uit twee draden. Splits de draden uit elkaar en voeg ze toe aan de contacten van de motor.
  • Als u niet herhaaldelijk wilt loskoppelen en opnieuw aansluiten van uw voedingsbron wanneer je stopt om de huid te reinigen, de aanschaf van een kleine aan / uit-schakelaar van een elektronica winkel en voeg het bij uw motor verbinding.
 6. 6
  Gooi artikelen voor eenmalig gebruik. Zodra u uw tatoeage klaar bent, moet u weggooien van de naald en de buis (mechanisch potlood / pen). Niet onder geen beding opnieuw deze items. Ze kunnen ziekten zoals hepatitis en HIV verspreiden. Zelfs als u van plan bent om de materialen te gebruiken alleen op jezelf, het is het risico niet waard, zeker als snaar en mechanische potloden en pennen zijn zo goedkoop.

Tips

 • Maken veel naalden, zodat ze kunnen altijd worden verwijderd na gebruik weggegooid.

Waarschuwingen

 • Dit is geen speelgoed. Het moet worden beschouwd als een medische procedure. Wees voorzichtig en steriel praktijken en de praktijk op jezelf voordat knoeien iemand anders omhoog.
 • Volg ALTIJD de juiste sterilisatie procedures.

Dingen die je nodig hebt

 • Roterende motor
 • Mechanische pen of Bic pen
 • Theelepeltje of tandenborstel
 • Gitaarsnaar
 • Zwarte isolatietape
 • Schaar
 • Tang
 • Multi voeding
 • Tattoo inkt (verkrijgbaar online of bij een tattoo shop)