Wkanl

Hoe maak je een piercing te houden van het verwerpen

Afwijzing, wanneer uw huid duwt een vreemd voorwerp door het doden van het weefsel op de top van het, is een risico bij elke piercing. Om dit risico te verminderen, moet je goed voor je piercing te nemen, en van plan het goed. Goede plaatsing is net zo belangrijk als een goede nazorg.

Stappen

Hoe maak je een piercing te houden van het verwerpen. Zoek een piercer die wordt ervaren in het soort piercing je wilt.
Hoe maak je een piercing te houden van het verwerpen. Zoek een piercer die wordt ervaren in het soort piercing je wilt.
 1. 1
  Zoek een piercer die wordt ervaren in het soort piercing je wilt. Check hun portefeuilles voor genezen piercings naast verse. Vragen naar hun ervaring en kwalificaties.
 2. 2
  Bepalen hoe hoog het risico op afstoting is met je piercing. Wenkbrauwen, navels, lip frenulums, sommige genitale piercings, en oppervlakte-piercings hebben allemaal een hoger risico op afstoting. Piercings door kraakbeen hebben een zeer laag risico.
 3. 3
  Kies de juiste sieraden. Piercings die reizen door veel vlees, zoals een toren of tragus, moet worden gedaan met een rechte of licht gebogen barbell. Surface piercings moet worden gedaan met oppervlak bars. Navels en wenkbrauwen moeten gebogen barbells, of oppervlakte bars. De meeste piercers eens dat titaan of glas is minder waarschijnlijk te verwerpen dan staal, omdat je lichaam accepteert het gemakkelijker.
 4. 4
  Zorg ervoor dat de meter is groot genoeg. De meeste piercers gebruiken 14 of 16 gauge als de standaard, kleinere maten hebben meer kans om te weigeren. Kies de grootste meter die geschikt is. Veel piercers geloven bepaalde plaatsen, zoals tongen en binnenste schaamlippen, best met 12g of groter.
 5. 5
  Heb je piercer dubbel te controleren de plaatsing voor de juiste diepte.
 6. 6
  Zorg goed voor je piercing, deze dagelijks reinigen met water en zeep, gebruik zeezout doorweekt, en nooit aanraken met vuile handen. Te maken van een zeezout soak gebruiken niet gejodeerd zeezout die kunnen worden gekocht op elk geneesmiddel of kruidenier. Gebruik 1/4 - 1/8e theelepel zout tot 8 oz van warm gedestilleerd water of flessenwater. Het gebruik van meer zout kan irritatie aan je piercing veroorzaken. Stoot niet tegen of tegen je piercing, en houdt haar producten en strakke kleding er van af.
 7. 7
  Zie je piercer als het lijkt je piercing is verwerpen, als er roodheid buiten de gaten, of het lijkt alsof de gaten worden steeds groter.
 8. 8
  Als u denkt dat uw lichaam is afwijzing van de sieraden, niet de sieraden zelf te verwijderen. Zie een gekwalificeerde piercer om sieraden te verwijderen. Het verwijderen van sieraden uit een geïnfecteerde site kan de infectie af te dichten in de huid, waardoor de cyste.

Tips

 • Lichaamsdelen die bocht zijn zeer waarschijnlijk piercings verwerpen. Misschien wilt u deze plaatsingen te heroverwegen.
 • Je kan het niet helpen een piercing afstoot / migreren.. Dit is een mythe. Als je lichaam ziet een piercing als een vreemd voorwerp en wil "push" het uit, je hoeft niets kan stoppen dat dit gebeurt. Nog belangrijker ooit een piercing is gemigreerd je kunt het niet krijgen opnieuw doorboord omdat de huid heeft een geheugen en dezelfde migratie zal gebeuren waardoor er een dieper en donkerder litteken.
 • Lip frenulums, binnenste schaamlippen, en andere dun membraan gebieden moeten grotere kalibers en diep genoeg plaatsen om te helpen garanderen dat de piercing niet zal afwijzen.
 • Surface bars hebben de vorm van U, J of L, en zijn veel beter dan rechte of flexibele barbells voor oppervlakte piercings, omdat ze niet onder druk te zetten op het kanaal van de sieraden volgt. Napes, decollete, en andere oppervlakte piercings moet gebruiken oppervlak bars. Hoge impact gebieden, zoals polsen moeten ook platte schijven in plaats van ballen.

Waarschuwingen

 • Een piercing kan vaak migreren, dan stoppen en word stabiel. Kijk migreren piercings zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze niet te verwerpen.
 • Afwijzing veroorzaakt lelijke littekens, moet u beschikken over de sieraden verwijderd om dit te voorkomen.
 • Vergeet niet je lichaam niet wilt dat vreemde voorwerpen in het, en zal hen die minder energie dan genezen rond een vreemd voorwerp neemt verwijderen.