Wkanl

Hoe kunt u uw navel piercing schoon te houden

Iedereen heeft onzekerheden over het krijgen van hun navel piercing, vooral omdat er altijd een kans dat het zal krijgen besmet. Maak je geen zorgen! Na het lezen van deze korte stappen over hoe het schoon te houden en infecties te voorkomen, wordt u prima.

Stappen

Hoe kunt u uw navel piercing schoon te houden. Wassen met antibacteriële zeep of twee keer per dag.
Hoe kunt u uw navel piercing schoon te houden. Wassen met antibacteriële zeep of twee keer per dag.
 1. 1
  Wassen met antibacteriële zeep of twee keer per dag. Was eerst je handen en verwijder eventuele korst op de piercing met een wattenstaafje of een Q-Tip. Dan, voorzichtig de site schoon met antibacteriële zeep en water. Vermijd trekken op de piercing, die pijnlijk zal zijn en vertragen het genezingsproces.
  • Zorg ervoor dat het zeepsop krijgen in de gaten. De eenvoudigste, zachtste manier om dit te doen is om half vullen van een beker met water en zeep, plaats het voorzichtig over de piercing, en licht swish het rond. Het kan een beetje pijn doen als de piercing is vrij nieuw, maar de pijn zal slijten in een paar dagen.
 2. 2
  Gebruik geen alcohol of peroxide niet van toepassing. Beide zullen uitdrogen van de huid. In feite, waterstofperoxide een oxidatiemiddel dat corrosieve effecten op de huid kunnen verstoren en wondheling.
 3. 3
  Niet van toepassing zalf. Dit voorkomt zuurstof die noodzakelijk is voor het genezingsproces, bereiken de piercing.
 4. 4
  Niet zwemmen. Of het nu een gechloreerd zwembad, een hot tub met broom, of een natuurlijke rivier, is het best om te voorkomen dat je iets anders dan water en zeep in je piercing.
 5. 5
  Niet tijdens het genezingsproces van de piercing aanraken. De enige keer moet je je navel ring raken is tijdens het schoonmaken ervan. Altijd onthouden om je handen te wassen vooraf.
 6. 6
  Laat de sieraden niet tijdens het genezingsproces. Hoewel veel piercings genezen binnen zes weken, kan anderen maanden duren. Neem contact op met je piercing kunstenaar (of lees het papierwerk moet u hebben gekregen met de piercing) voor een exacte tijdlijn.
  • Als u wilt een nieuwe look, en je piercing doet geen pijn als je het aanraakt, kan je de ballen los te schroeven van de barbeel en ze te veranderen, maar laat de barbeel op zijn plaats te allen tijde. Veranderen zal de piercing irriteren en kunnen bacteriën te introduceren aan de wond. U kunt ook kiezen om de piercing met een versieren
 7. 7
  Houd een oogje op infectie. Als er helder of semi-witte vloeistof, betekent dit dat het genezingsproces. Als het geel, groen, of stinkende kan worden besmet. In dit geval, ga dan naar een arts, of ga naar uw piercer en bespreken de juiste zorg.

Tips

 • Zorg ervoor dat je naar een plaats waar de persoon is schoon, licentie, gebruikt steriele apparatuur, en is heel duidelijk over alle mogelijke problemen die een persoon kan tegenkomen.
 • Als u uw periode hebt gestart, wilt u misschien overwegen om midol de eerste keer nadat je je navel piercing twee keer per week.
 • Voor Afrikaanse en Europese Latina huid, zal het zwart / bruin / rode markering op de top verdwijnen na ongeveer 4 maanden.
 • Tea tree olie is een zeer effectieve anti-bacteriële en het ruikt ook lekker. U kunt ook tea tree zeep.