Wkanl

Hoe maak je een goede hygiëne (jongens) hebben

Wilt u weten hoe te voorkomen dat ze dat vette, stinkende kerel die niemand graag om rond te zijn? Lees deze tips over hoe om hygiënisch te zijn.

Stappen

Hoe maak je een goede hygiëne (jongens) hebben. Gebruiken, niet spuiten deodorant te oksel geur te voorkomen.
Hoe maak je een goede hygiëne (jongens) hebben. Gebruiken, niet spuiten deodorant te oksel geur te voorkomen.
 1. 1
  Gebruiken, niet spuiten deodorant te oksel geur te voorkomen. Zet deodorant in de ochtend en na de gymles (of een keer krijg je bezwete).
 2. 2
  Douchen elke dag met zeep / body wash. Vergeet niet om ook te wassen onder oksels en voeten met zeep. Het is belangrijk om schoon. Reinig altijd uw prive-gebieden (de haren vallen en zweet kan stinken als niet regelmatig gewassen).
 3. 3
  Shampoo en conditie haar als dat nodig is. De meeste mensen moeten wassen hun haar elke dag te ruiken en vet voorkomen. Vergeet niet om je hoofdhuid schrobben en spoelen al het product uit je haar tot het "piepende" schoon te maken.
 4. 4
  Gebruik een lotion te glad uit droge huid. Dit is optioneel en is niet essentieel, maar het is goed voor je huid en het uiterlijk van lelijke, droge, gebarsten huid te voorkomen.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u schoon en klem je nagels wanneer ze beginnen steeds witte uiteinden. Meisjes vooral zal opvallen als u lange, vuile nagels. Dit geldt voor teennagels, ook.
 6. 6
  Borstel uw tanden en na elke maaltijd, hetzij ten minste twee keer per dag. Als je student bent, moet u uw tanden te poetsen grondig elke ochtend voordat de school. Zij zullen veel schoner uitzien en je adem zal meer vers zijn. Zorg ervoor om grondig je tanden poetst en je tong om alle bacteriën te krijgen. Gebruik mondwater wordt ook sterk aanbevolen.
 7. 7
  Gebruik cologne of oliën. Dit zal helpen houden u goed ruiken door de dag.
 8. 8
  Was je gezicht elke dag met gezicht reinigingsmiddelen om acne te voorkomen. Wassen elke ochtend bij het opstaan ​​en elke avond voordat je naar bed gaat.
 9. 9
  Draag geen vuile kleren en regelmatig wassen van je kleren. Je kan soms dragen dezelfde jeans tweemaal. Maar niet hetzelfde t-shirt, sokken of boxers meer dan een keer te dragen. Wanneer uw kleding vies of als je ze hebt gedragen meer dan twee keer, zorg ervoor om ze te wassen voordat ze weer dragen.
  • Doe je schoenen uit, zodra je thuis komt, zodat ze kunnen luchten en drogen.
  • Draag sokken als je schoenen te dragen. Elke voet zweet veel tijdens de dag, zodat je schoenen zal ruiken vrij slecht als je geen sokken.
  • Dragen hemdjes te helpen houden uw gewone overhemd ruiken meer fris.

Tips

 • Gebruik vochtig toiletpapier, krijgen ze de rotzooi opgeruimd een stuk beter dan de traditionele droge wc-papier, en ze laten een verfrissende geur.

Waarschuwingen

 • Vervang een douche nooit met een all-over Axe spray. Vergeet niet, er is niet zoiets als te weinig cologne, maar er bestaat zoiets als te veel. Als je spray, een spray op je pols en een op uw borst / nek zal doen prima. Als u niet beschikt over een spuitfles, schar een kleine hoeveelheid van de geur achter je oren en op je polsen. Vergeet niet, alleen maar omdat je niet kunt ruiken het niet betekent anderen niet kunnen. Het is ook goed - en soms ook de voorkeur - niet om een ​​geur te dragen.
 • Gebruik niet te veel Axe, Tag, of eau de cologne. In het bijzonder, goedkope merken ruiken goedkoop. Bovendien, veel mensen zijn allergisch voor geuren, zodat het dragen van minder is meer attent.
 • Als je een hond of kat in huis te gebruiken een pluizenborstel of tape om haar uitstappen van kleding.