Wkanl

Hoe om te zwemmen als je op je menstruatie

Niet meer laten liggen perfect zwemmen dagen als gevolg van je menstruatie! Het is volledig mogelijk om in het water zonder lekken of anderszins waardoor het voor de hand dat je ongesteld. Hier is hoe het af te trekken.

Stappen

Hoe om te zwemmen als je op je menstruatie. Gebruik pads, tampons of een menstruatie cup.
Hoe om te zwemmen als je op je menstruatie. Gebruik pads, tampons of een menstruatie cup.
 1. 1
  Gebruik pads, tampons of een menstruatie cup. Er zijn voor-en nadelen aan elke optie, en wat je kiest zou kunnen afhangen van waar je zwemmen. Hier volgt een beknopt overzicht. (Voor meer hulp over hoe u een bepaald product te gebruiken, klikt u op de blauwe koppelingen.)
  • Pads: Als je nog steeds wantrouwend over het gebruik van tampons of een kopje, kunt u gaan zwemmen met een pad. Als je nog steeds zwaar bloeden, kies een pad dat is zo dik als je kunt omgaan met onder je zwembroek, en zijn van plan om eruit te komen en veranderen elk uur of twee. Pads zijn ideaal om te zwemmen in water dat is murkier of donkerder, zoals een meer of een rivier. Als je draagt ​​een in een zwembad, overwegen het dragen van board shorts over je zwembroek aan een lijvige dekken.
  • Tampons: Als je al gewend bent aan het dragen van tampons, ze zijn perfect om te zwemmen. U hoeft geen zorgen te maken over eventuele lekkage, omdat ze als nodig is om je lichaam fit te breiden. Maar zorg ervoor dat de string is verborgen, en je bent goed om te zwemmen in het heldere water, het dragen van een zwembroek bodem.
  • : Het nadeel van menstruatie cups is dat je nog niet zouden weten hoe een te gebruiken. Het voordeel is, het is functioneel onzichtbaar en suctions naar je lichaam, zodat er geen bloed ontsnapt - en je hoeft geen zorgen te maken over het verbergen van een tampon string.
 2. 2
  Pak extra benodigdheden mee te nemen. Als u een pad of een tampon je draagt, moet u misschien een paar veranderingen gedurende de dag te maken. Neem een ​​paar meer levert dan je nodig hebt, voor het geval uw groep beslist om de dag te genieten en een beetje langer blijven.
  • Als u een pad je draagt ​​op een zware dag, veranderen elk uur of twee.
  • Als je het dragen van een tampon op een zware dag, verander het elke drie tot vier uur.
  • Als je het dragen van een menstruatie cup, zal je waarschijnlijk geen zorgen te maken over het dumpen het uit terwijl je er bent - het kan in te verblijven voor maximaal 12 uur.
 3. 3
  Dragen board shorts (optioneel). Als je echt bezorgd over lekken of spotten terwijl je zwemt, zet je gedachten op hun gemak met een paar boardshorts. Koop een leuke stijl die niet te baggy ziet er, en zet ze over meer dan de onderkant van je badpak. Voor extra gemoedsrust, kopen ze in een donkere kleur.
 4. 4
  Zwemmen met vertrouwen! Niet constant gedoe met uw pak of draai rond om je achterste controleren elke 5 minuten - dat is een dode giveaway. Als je echt bezig met hoe de dingen gaan, excuseer jezelf van het water en ren naar de badkamer voor een snelle controle. Anders, probeer het te negeren en te genieten.
  • Het opzetten van een buddy-systeem. Als je nog steeds echt bezorgd over mogelijke spotten of lekt, vraagt ​​een nauwe vriendin om u te waarschuwen als ze iets gênant merkt.
 5. 5
  Kiezen om te zonnebaden. Als zwemmen is te oncomfortabel, of je kan het gewoon niet vertrouwen over te gaan, weer naar buiten sierlijk. Zeg: "Ik ben echt niet het gevoel tot het nu" en genieten van een aantal stralen in plaats daarvan. Als iedereen in je groep is een meisje, zullen ze waarschijnlijk meteen begrijpen. Als je in gemengd gezelschap, zal de jongens waarschijnlijk te schamen om je druk over.
  • Vind manieren om te communiceren met de groep, zelfs terwijl ze in het water. U kunt aan de rand van het zwembad zitten en zet je benen in, tijd races vanaf de wal, of vrolijken elke wedstrijden vanaf de zijlijn.

Tips

 • Zorg ervoor dat voordat je in het zwembad, ga je naar een badkamer en plassen. Het zal helpen om de kans op bloeden in het zwembad te verminderen.
 • Kunt u een afspraak met een goede vriend om altijd hulpgoederen, zodat u beide gedekt.
 • Altijd onthouden om te brengen een badpak bedekken in het geval van een vlek op je badpak (bij voorkeur een die een lange rok heeft).
 • Zorg ervoor dat, als je begint lekt, ga zo snel naar het toilet zonder volk weten.
 • Als je niet comfortabel voelt (alsof je op het punt te lekken), vertrouw op je instinct, en gewoon uit het water.
 • Laat uw periode stop je van zwemmen. Soms oefening kan helpen zich beter voelt.
 • Maak plannen voor de verwijdering. Als u weet dat de badkamers waar je naartoe gaat weet vuilnisbakken niet in de kraampjes, gooi gebruikte producten in een hersluitbare plastic zak, zet dat in een bruine papieren zak. Gooi het in de eerstvolgende beschikbare vuilnisbak.
 • Zorg ervoor dat iemand u zwemmen met weet, zodat ze kunnen u helpen of u te vertellen als er iets gebeurt.
 • Zorg ervoor om korte broek of zwembroek dragen om de bult te verbergen of gewoon dragen tampons als je klaar bent of gewoon het gezicht van je angst en duiken zijn!
 • Draag een soort badpak, die een rok-achtige bodem heeft.
 • Toen in het water drijven niet of zet je benen omhoog zittend op de stappen in het geval dat uw pad wordt weergegeven of uw tampon string wordt weergegeven omdat iemand zal zien.
 • Als je met zwemles, en je denkt dat je een lek zeggen: "Ik voel me niet goed" en dan zullen ze je laten zitten. Naar het toilet gaan elk uur en verander je pad. Als je begint te vinden dat moeilijk, spreken met uw zwemleraar erover.
 • Als u op vakantie bent, ga naar de badkamer en verwijderen van uw pad, hang strak en lopen in het zwembad. Bloed stopt in water. Dan, als je klaar bent zwemmen, zorg ervoor dat je een pad een plek die je kunt krijgen het snel. Neem het, lopen naar de badkamer, en je komt wel goed. Voor de beste resultaten dragen een zwart of rood of bruin badpak.
 • Als je het gevoel alsof je moet overgeven, uitstappen.
 • Om de tampon touwtje verbergen gewoon trim het een beetje (niet zo veel dat je niet kan grijpen om de tampon eruit trekken) knippen genoeg zodat het niet kan hangen.