Wkanl

Hoe te lopen als een catwalk model

Veel vrouwen willen kijken, kleden en zijn als een model. Maar om dat te doen, moet je eerst gaan lopen als een model. Terwijl de vrouwen op de baan zou kunnen maken het er gemakkelijk, strutting je spullen in 4-inch hielen niet. Hier ziet u hoe een indruk te maken op de catwalk.

Stappen

Hoe te lopen als een catwalk model. Het maakt niet uit als je tevreden bent.
Hoe te lopen als een catwalk model. Het maakt niet uit als je tevreden bent.
 1. 1
  Het maakt niet uit als je tevreden bent. Kies de juiste schoenen. Als je niet gewend bent om te wandelen in, zul je snel leren. Indien de schoenen zijn nieuwe, krassen op de zolen met een schaar, zodat ze niet kunnen uitglijden wanneer ze de grond raken. U kunt ook betrekking hebben op de zool van de schoen met plakband, als u niet wilt dat uw schoenen krabben. Wat je ook doet, niet dragen van slippers!
 2. 2
  Leer als een supermodel te staan. Oefen je, gooi je schouders naar voren en duw je bekken iets naar voren. Het is misschien de illusie dat je leunt een beetje naar voren, in plaats van achterover leunend in een onvriendelijke houding te creëren. Je moet in staat zijn om een ​​boek op de bovenkant van je hoofd balanceren.
 3. 3
  Plaats de tenen van je voet naar beneden eerste, dan is uw hiel, maar houd het meest van uw gewicht in evenwicht op de bal van je voet in plaats van op de hiel. Het kan vreemd voelen, maar het houden van een groot deel van je gewicht op de bal van de voet geeft je meer van een elegant stride dan een onhandig (afgetreden) hak-gewogen wandeling zou doen. Het is bijna alsof het lopen op uw tippy-tenen, de manier ballerina's doen, maar meer natuurlijk.
 4. 4
  Zet de ene voet voor de andere (letterlijk). Tenen moeten naar buiten wijzen. Uw voetafdrukken moet een zigzag vormen. Als snel gedaan, dit geeft het lichaam die karakteristieke swing. Je enkels moet nooit tegen het lijf, dit is pijnlijk en kan je verliefd!
 5. 5
  Maak uw pas kijken lang en indrukwekkend door het optillen van je benen bijna op dezelfde manier een paard zou terwijl het doen draven leg extensions. Voor elke stap, wilt u uw voet op te tillen een goede afstand van de grond (met een bocht in de knie) en plaats het vervolgens in een goede afstand voor de steunpoot, met een stap langer dan een normale gang zouden hebben. Niet je stappen te groot zijn, omdat dit zal je kijkt onhandig en onelegante, maar zorg ervoor dat je voldoende grote stappen te nemen, in plaats van slechts kleine stapjes maken. Vergeet niet om te draaien met je heup. Het is moeilijk te beschrijven, maar gemakkelijk te doen.
 6. 6
  Kijk recht vooruit, het vastleggen van de essentie van de kleren die je draagt ​​met de uitdrukking op je gezicht. Focus op een voorwerp recht voor u (maar niet staren naar een kijker... dat is griezelig). Probeer smize (lachen met je ogen). Dit zal een woeste look te geven aan je gezicht en aan uw wandeling. Houd je kin-niveau en je ogen omhoog - u wilt de toeschouwers aan je gezicht te zien. Houd uw hoofd en schouders nog steeds als je lichaam naar beneden beweegt de baan. Je hoofd en schouders moet een beetje voelen als een stevige kleerhanger, en dingen moeten slingeren van daar. Zwaai niet je schouders, en niet meer dan exagerate armbewegingen. Zorg er wel voor, echter, dat uw heupen swing meer dan ze zouden meestal. Dit kan enige oefening om er goed uitzien. Wanneer de beats om je muziek te zijn langzamer, zwaai je heupen meer en langzaam je tempo. Wanneer u uw beurt op het einde, zorg ervoor dat je linkervoet is voor als u gedurende een beat of dubbele ritme in je muziek. Je heupen, schouders en voeten moet naar de kant van de baan als je hoofd wordt gedraaid om te kijken rechtdoor aan het publiek over je schouder. Na het pauzeren of poseren voor een beat, draai je voeten terug naar het gordijn of glas, pak je voorste voet eerst (je rechtervoet), en verder lopen. Zorg ervoor dat je gezicht is het laatste wat op uit het publiek af te wenden.
 7. 7
  Vingers nature fidget of vuist omhoog als je nerveus bent, maar laat ze niet! Het zal een grotere afleiding dan je denkt te zijn. Laat ze naar beneden hangen, relaxed. Schudden van je handen voordat je loopt zal helpen uw vingers ontspannen en er natuurlijker uitzien.
 8. 8
  Ontwikkel je eigen handtekening lopen. Er is geen eenvoudige formule voor het lopen van de start-en landingsbaan, en wat uiteindelijk zal je opvallen is niet alleen hoe goed je je lichaam, maar ook hoeveel van je eigen persoonlijkheid kunt injecteren in uw prestaties om het onvergetelijk te maken kan bewegen. De beste manier om je eigen unieke stijl te creëren is om te experimenteren, oefenen en feedback te krijgen (zelfs als dat betekent het nemen van enige opbouwende kritiek).
 9. 9
  Het belangrijkste is, moet je loopt en je spullen stut als je weet dat je mooi bent en je weet dat je smokin 'hot, en alle jonge mannen die er zullen worden gek als ze je zien!. Zelftwijfel en een laag zelfbeeld kan schadelijk zijn en er is niets mooier dan een meisje met vertrouwen tegemoet.
 10. 10
  Je zou kunnen oefenen strutting alsof je het meent door te luisteren naar uw iPod of mp3-speler of andere muzikale apparaat, zet een hete liedje op en loop naar de beat!

Tips

 • Stap sierlijk, niet alsof je marcheren.
 • Als je moet uitschakelen, val, of als u andere ongelukkige omstandigheid, herstellen sierlijk., En blijven gaan alsof het nooit gebeurd is. Niets zal je zelfvertrouwen als je prestaties onder stressvolle omstandigheden aan te tonen.
 • Niet bewegen je armen of schouders te veel, en niet een arm meer dan je de andere verplaatsen verplaatsen, of het eruit zal zien heb je slechts een arm die werkt.
 • En "Smize" zoals Tyra zou zeggen, wat betekent GLIMLACH MET UW OGEN.
 • Videoband zelf lopen, dus je kunt begrijpen wat andere mensen zien. Ook, door het houden van een visueel overzicht van uw wandeling, zult u in staat om uw vooruitgang te traceren als je leert hoe je je spullen stut als een echte supermodel zou doen.
 • Overdrijf niet met je ogen openen te veel of te hoog optillen van uw benen tijdens het lopen.
 • Houd uw houding van "H2T" Head to Toe
 • Kijk supermodellen lopen de wandeling. Bezoek modeshows en bekijk ze op TV. Wie waren de modellen die het meest opviel? Wat maakte hen uniek? Hoe was haar anders dan de anderen 'lopen? Leer van de beste, zodat u niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.
 • Je mag reis. Betrap je jezelf en borstel het uit.

Waarschuwingen

 • Denk na over waarom je wilt lopen en kijken als een model voordat je het doet. Met het duidelijke doel van kijken geweldig en gelukkig zijn omdat het zal toevoegen aan uw gevoel van eigenwaarde. Die op zijn beurt zal uw aantrekkelijkheid verhogen door middel straalt zelfverzekerdheid. Als je gewoon gaan door de bewegingen, zal laten zien.
 • Lopen op hoge hakken kan op korte termijn en op lange termijn ernstige negatieve effecten op je lichaam hebben. Of het nu een verstuikte enkel uit een gebroken hiel of slechte knieën van jaren van Catwalking, moet u deze risico's in overweging te nemen wanneer je besluit om hoge hakken te gebruiken op een regelmatige basis.
 • Beperk uw runway lopen naar de start-en landingsbaan, of op zijn minst een glad oppervlak. Zorg dat er geen obstakels, hobbels, of scheuren in de weg. Met behulp van hoge hakken op een oneffen of onvoorspelbare ondergrond kan leiden tot je jezelf verwonden, en niemand kijkt modelesque met krukken.