Wkanl

Hoe je sociale zijn op een feestje als je niet iemand daar weet

Het bijwonen van een feest zonder een vriend of date? Verlegen? Ken niemand, behalve de gastheer (die is te druk)? Hier zijn enkele tips om u te helpen...

Stappen

Hoe je sociale zijn op een feestje als je niet iemand daar weet. Neem eens een kijkje.
Hoe je sociale zijn op een feestje als je niet iemand daar weet. Neem eens een kijkje.

Neem een ​​duik...

 1. 1
  Ontspan. Denk positief, haal diep adem, en gaan. U mag alleen in daar, maar het is een feest, en je bent verondersteld om plezier te hebben. Hebben een open geest en vergeet niet te lachen!
 2. 2
  Neem eens een kijkje. Waar is de gastheer? Hoe worden mensen vermenging? Wat lijkt te gaan over? Weten wat er gebeurt om je heen zal je helpen staking toepasselijke gesprekken en voelen zich minder verloren.
 3. 3
  Helpen de gastheer. De ene persoon die uitgenodigd je misschien wel erg druk, hem / haar uit zo te helpen! Dit zal u helpen te ontspannen, begint te praten, en een gevoel te krijgen van de partij sfeer.

Als iedereen lijkt te zijn in hun eigen grote groep...

 1. 1
  Mensen benaderen. Kijk voor een groep mensen die lijken te zijn vriendelijk. Zij zijn degenen lachen, glimlachen, en grapjes.
  • Haal diep adem en ga naar hen.
  • Smile, stel jezelf voor, en vraag bij hen te voegen. Als je het gevoel op een verlies voor woorden, te vermelden dat je weet dat niemand anders doet geen pijn!
  • Compliment hun groep: Je zag dat ze hadden zo'n goede tijd, kon je niet helpen, maar vragen om mee te gaan.
  • Probeer niet om hun namen te vergeten.
 2. 2
  Organiseren van een spel. Openlijk suggereren een leuke sociale spel dat iedereen kan deelnemen inch Dit suggereert niet alleen dat je open staat voor gezelligheid, maar je bent ook het leggen van de gronden voor een gestructureerde methode voor het plezier.
  • Worden easy-going over de regels, voor mensen je spel kan hebben gespeeld, maar op een andere manier.
  • Spreek duidelijk en glimlach bij het maken van voorstellen en uitleggen van het spel.

Wanneer er kleine gesprekken gaande...

 1. 1
  Maak oogcontact. Bij het breken van het ijs, proberen op vergrendelen om iemands ogen. Dit zal helpen aanzetten tot een gesprek. Als u probeert het spreken zonder oogcontact te maken, is er een kans dat ze je niet horen, denk je praat met iemand anders, of zelfs alleen maar praten met jezelf!
 2. 2
  Draag een "conversatie starter". Kreeg een grappig T-shirt? Een prachtige hoed? Draag deze opvallende items, zoals mensen zijn gebonden om te reageren, en je kunt een praatje.
 3. 3
  Zoek een andere rustige persoon. Er kunnen andere verlegen mensen op het feest te zijn. Deze mensen kunnen meer ontvankelijk voor een vreemdeling aanzetten tot een gesprek. Glimlach en commentaar op iets algemeens: "Hoe gaat het vanavond De decoraties zijn geweldig!"

In het algemeen...

 1. 1
  Worden geopend. Praten over jezelf, vraag mensen over zichzelf, betaal complimenten, en lachen om hun grappen. Stel vragen, en door te gaan met het onderwerp bij de hand. Als je open en ontspannen, zal je schitteren. Mensen zullen genieten van jouw unieke energie.
 2. 2
  Maak de aansluitingen en take down contactinformatie. Vertel de mensen die je ontmoet dat je genoten hebt van hen te ontmoeten. Als u wilt verblijven in contact met hen, telefoonnummers uitwisselen, e-mail, Facebook, of wat dan ook social media die u gebruikt.
 3. 3
  Wees jezelf. Geniet van jezelf. Je bent een waardevol persoon die iedereen zou moeten krijgen om beter te leren kennen! Uw goede eigenschappen zal doorschijnen als je ontspannen en authentiek. Altijd onthouden om plezier te hebben. Immers, het is een feest, dus vergeet uw problemen voor de nacht.

Tips

 • Wees niet bang om te praten met vreemden. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze reageren. Zo niet, who cares? Je kent ze niet en ze je niet kennen. Als ze afpoeieren u, zullen er andere, vriendelijker mensen.
 • Vergeet je angsten en zorgen. Denk dat wanneer de partij eindigt, zal je geweldig voor wat je hebt gedaan en hebben ook enkele nieuwe vrienden ontmoet voelen. Positief denken zal je veel meer vertrouwen in jezelf.
 • Proberen om namen van mensen onthouden.
  • Sommige mensen hebben moeite met het onthouden welke naam bij welk gezicht, vooral wanneer er een grote hoeveelheid van vreemden. Om u te helpen jog je geheugen, fixeren op een gelaatstrek die opvalt - misschien deze persoon heeft echt borstelige wenkbrauwen, of een schattig neus. Associëren deze gelaatstrekken met een naam, en het zal u helpen herinneren wie wie is.
  • Als iemand zichzelf introduceert, herhalen hun naam hardop. Misschien herhalen hun naam in je geest vele malen, en herhaal de naam als je met ze praat. Wees niet bang om opnieuw te vragen voor hun naam. Gebruik beleefde omgangsvormen: "Het spijt me, ik vergat je naam, wat is het weer?" De kans groot dat de persoon wordt niet boos op je, en kan uw naam zijn vergeten ook.

Waarschuwingen

 • Handelen niet eigenwijs. Dit toont je bent overmoedig en veroorzaakt meestal mensen om je een hekel.
 • Probeer niet aan te sluiten bij een menigte als je weet dat ze je niet accepteren.
 • Besteed aandacht aan je slechte gewoonten. Kies je neus in de auto op voorhand als je moet! Vervolgens wast u uw handen...
 • Wees respectvol. Dit is de sleutel in alle vormen van sociale contacten, of u weet mensen op het feest of niet! Wees niet beledigend.
 • Wanneer in een gesprek, mensen uitnodigen om te praten over zichzelf. Probeer niet om de microfoon hog.