Wkanl

Hoe je foundation en concealer correct toepassen

Denk je dat je je foundation en concealer aanbrengen correct? Denk opnieuw!

Stappen

Hoe je foundation en concealer correct toepassen. Solliciteer je foundation met een spons.
Hoe je foundation en concealer correct toepassen. Solliciteer je foundation met een spons.
 1. 1
  Begin met het wassen van je handen aanraken van je gezicht met vuile handen te voorkomen. Als uw handen vuil zijn als je je make-up toe te passen, kunt u vlekken of puistjes krijgen. U kunt ook gebruik maken van borstels of sponzen, maar zorg ervoor dat ze schoon zijn. Het is veiliger om gewoon gebruik maken van je handen als sponzen en borstels behouden bacteriën.
 2. 2
  Reinigen, toon en toepassen op uw hele gezicht. Dit zal uw huid te beschermen en de make-up er natuurlijker.
 3. 3
  Pas je concealer om je kringen onder de ogen en eventuele vlekken op je gezicht. Werk met de richting van de oogspieren vezels onnodig rekken van dit gevoelige gebied. Tik de concealer werken van de buitenkant van het oog naar binnen bij de neus. Gebruik een concealer met een perzik of gele ondertoon aan de donkere kleur van de kringen onder de ogen tegen te gaan. Gebruik een groene concealer te dekken het rood van gebroken haarvaten of vlekken. Groene annuleert rood als ze tegenover elkaar op het kleurenwiel.
 4. 4
  Solliciteer je foundation met een spons. Minder is best. Het doel is om zelfs uit de huidtinten, niet van toepassing een ondoorzichtig masker. Niet aanbrengen op de nek, neem liever het net onder de kaaklijn om lijnen van demarkation voorkomen.
 5. 5
  Bestuif je gezicht lichtjes met een transparante poeder direct na het aanbrengen van je foundation om een mooie matte afwerking geven en houd de dekking op zijn plaats. De enige keer niet om dit te doen is als je huid droog is als poeders hebben de neiging om vocht te stellen en uit de huid.
 6. 6
  Past elke andere make-up die u wilt dragen.
 7. 7
  Kijk naar je gezicht nauw in de spiegel om ervoor te zorgen dat er geen plekken van de stichting die niet worden gemengd in de juiste wijze. Ook, indien mogelijk, vraag een ander lid van het huishouden om ervoor te zorgen dat er geen plekken die je niet ziet.
 8. 8
  Je bent klaar voor de dag! Volg deze stappen en je zult geen zorgen te maken over het opnieuw toepassen overdag.

Tips

 • Zorg ervoor dat u het juiste type fundering te kopen voor je huid. Als je een droge huid hebt, gebruik dan een vloeibare foundation en gebruik poeder of minerale foundation als je een vette huid hebt.
 • Niet overdrijven de stichting. Het doel hier is om te kijken zo natuurlijk mooi mogelijk te maken.
 • Kies altijd voor een stichting toon die je huid past. Gaat te donker of te licht is een fout alle vrouwen te maken. Test uw stichting in de winkel en zorg ervoor dat je goede verlichting wanneer u het testen. Niet van kleur te testen op de binnenkant van je pols, testen op je kaaklijn.
 • Als je een borstel gebruiken bij het aanbrengen van vloeibare foundation, borstel het snel rond in cirkels op je gezicht. Dan gebruik je vinger om het te mengen inch Het ziet er heel natuurlijk en chic!
 • Als je make-up kwasten gebruiken om toepassing foundation zorg ervoor dat je ze te veranderen ongeveer twee keer per jaar, omdat olie en vuil bouwen op hen en u niet wilt zet dat op je gezicht elke dag. Bijna alle borstels kunnen worden gewassen met een milde vloeibare zeep, goed gespoeld en ondersteboven opgehangen om te drogen. Was ze minstens een keer per week en sponzen voor stichting toepassing elke dag.
 • Toepassing concealer licht. Een klein beetje kan gaan een lange weg.
 • ALTIJD toepassing moisturizer voordat je begint om je huid te beschermen.
 • U moet nooit nodig hebt om foundation op je nek om de kleur overeenkomen met je gezicht. Als er een kleurverschil, bent u met behulp van een schaduw van stichting die is te donker.
 • Vermijd het aanraken van je gezicht gedurende de dag. U kunt afwrijven uw stichting en u waarschijnlijk onnodig olie op je gezicht die vlekken kunnen veroorzaken.
 • Probeer een stichting met een ingebouwde SPF erin, zodat op die manier als je vergeet op te zetten zonnebrandcrème, je bent nog steeds beschermd.
 • Als je veel van de dekking op je gezicht nodig, gebruik dan een vloeibare foundation, gevolgd door een laagje poeder foundation en vervolgens een transparante poeder. Met behulp van de verschillende types van stichtingen samen zullen een maximale bescherming en dekking te bieden en zal er natuurlijker uitzien dan als je gewoon taart een soort fundering.
 • Wees ervan bewust dat je huidtype kan veranderen gedurende het jaar; uw huid zal waarschijnlijk droger in de winter en meer vette in de zomer. Gebruik verschillende soorten foundation dienovereenkomstig.
 • Wees ervan bewust dat je huidskleur donkerder worden in de warmere maanden, dus gebruik een iets donkerder foundation in de zomer.
 • Als u een gevoelige of problematische huid, niet goedkoop op fundering, omdat de goedkopere merken kan je huid irriteren. Hoger-end merken daadwerkelijk kan verbeteren van de kwaliteit van uw huid in plaats van irritant.

Waarschuwingen

 • U kunt allergisch zijn voor bepaalde merken van de stichting zijn, dus altijd het testen van een nieuwe stichting in het weekend of soms als je niet hoeft te maken over iedereen zien u als u een allergische reactie. Gebruik een beetje op een klein gebied in plaats van de gehele gezicht en uiteindelijk het dragen van een uitslag over als je reageert

Dingen die je nodig hebt

 • Moisturizer, cleanser en toner
 • Een stichting die je huidskleur past en het type
 • Een concealer
 • Een transparante poeder
 • Make-up sponzen of borstels (optioneel)