Wkanl

Hoe je haar te verdikken

Verlang je naar dik, volumineus haar? Stress, veroudering, genetica en de chemische stoffen in haar behandelingen en kleurstoffen zijn allemaal mogelijke oorzaken van dun haar. Het maakt niet uit waarom je haar is dun, er zijn strategieën die je kunt gebruiken om dikker, voller haar te krijgen. Dit artikel bevat informatie over volume-het stimuleren van haarverzorging technieken, veranderingen in levensstijl en behandeling opties.

Stappen

Hoe je haar te verdikken. Selecteer chemicaliën haarproducten.
Hoe je haar te verdikken. Selecteer chemicaliën haarproducten.

Dagelijkse zorg om dikker haar te bevorderen

 1. 1
  Selecteer chemicaliën haarproducten. Soms zijn de belangrijkste boosdoener die haar veroorzaakt om dunne is de shampoo die u dagelijks gebruikt. Haar reinigingsmiddelen, conditioners en styling producten bevatten vaak chemicaliën die slijten het haar, droogt het uit en leiden tot het gemakkelijker dan gezond haar uit te vallen. Onmiddellijk het verbeteren van de gezondheid van je haar door het maken van de volgende veranderingen in uw badkamer:
  • Swap shampoo met sulfaten voor sulfaat-vrije shampoo. Sulfaten zijn agressieve reinigingsmiddelen die effectief in het ontnemen van de olie in je haar zijn. Het probleem is dat zonder de bescherming van natuurlijke oliën, haar raakt snel beschadigd en gerafeld. Kies een shampoo gemaakt met oliën en natuurlijke reinigingsmiddelen die niet te hard zal zijn voor je haar.
  • Vervang commercieel vervaardigde conditioner met iets gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Conditioners kunnen sulfaten te bevatten, en ze bevatten ook andere chemische stoffen die moeilijk zijn op je haar. Vervang uw conditioner met een die is gemaakt met kokosolie, aloë en andere natuurlijke conditioners. U kunt ook proberen het substitueren van een appel cider azijn oplossing - het maakt haar zacht, soepel en glanzend.
  • Gooien uit haarspray, gels en zalven die veel chemicaliën. Nogmaals, het toepassen van deze aan je haar kan beschadigen na verloop van tijd. Gebruik ze met mate of vervang ze met haar producten met natuurlijke ingrediënten.
 2. 2
  Behandel uw haar zachtjes. Haar is zacht en kwetsbaar, en als je probeert om het te laten groeien zo dik als mogelijk, het is belangrijk om het niet te te ruw behandelen. Bepaalde hair-handling gewoonten kunnen leiden tot haren uit te vallen, af te breken of rafelen. Veranderen van uw routine op de volgende manieren:
  • Was het minder vaak. Het wassen van je haar elke dag geeft niet je hoofdhuid tijd om de natuurlijke oliën die de vacht van uw haar te produceren en houdt het gezond. Was het drie of vier keer per week bij de meeste. Gebruik droge shampoo om het te frissen tussen wasbeurten.
  • Dep je haar droog. In plaats van wringende het uit en ruwweg badstof, gebruik een zachte handdoek om knijp je haar en dep het droog.
  • Gebruik een grove kam in plaats van een borstel. Borstelen van je haar kan hem eruit te trekken, vooral als het nat is. Gebruik een grove-kam om zachtjes uit te werken van de klitten.
 3. 3
  Stop het gebruik van warmte. Styling tools zoals haardrogers, rechttrekken strijkijzers en krultangen zijn hard op haar. Gebruik ze met mate of helemaal afzien van hen. Als u absoluut moet rechtzetten of krullen je haar, probeer dan rechttrekken zonder warmte of met behulp van spons rollers om het te krullen.
 4. 4
  Laat je haar zijn natuurlijke zelf te zijn. Bleken, te benadrukken en het kleuren van je haar kan leiden tot het uitvallen of droog en broos worden. Chemische stijltangen en permanente krullen zijn ook zeer schadelijk voor je haar. Omarm je natuurlijke kleur en textuur om de haargroei te bevorderen en het behoud van de gezondheid van je haar.
 5. 5
  Zorg voor regelmatige afwerking. Het knippen van uw haar krijgt ontdoen van saaie, beschadigde haarpunten en voegt nieuwe leven en het volume aan je haar. Kortere bezuinigingen en gelaagde bezuinigingen, vooral, kan je haar dikker doet lijken dan het eruit ziet als het lang en ongeschoonde zijn.

Veranderingen in levensstijl te helpen haar dikker

 1. 1
  Eet een voedzaam dieet. Als je een dieet verstoken van essentiële voedingsstoffen, het toont in het volume en textuur van je haar. Dik, volumineus haar is afhankelijk van een gezond dieet vol met vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat uw haar te sterk te laten groeien.
  • Zorg voor voldoende eiwit. Eiwit maakt het haar dik en glanzend. Zorg ervoor dat je genoeg krijgt in uw dieet door het eten van veel vis, mager vlees, noten en eieren.
  • Eet omega-3-vetzuren. Deze gezonde vetzuren bevorderen de haargroei. Eet sardines, walnoten, avocado's, en pompoenpitten.
  • Eet spinazie en andere bladgroenten om genoeg vitamine C krijgen
  • Neem vitaminen. Prenatale vitamines, vooral, bevatten ingrediënten die helpen dikker je haar.
 2. 2
  Bescherm je haar tegen milieuschade. Dagelijkse activiteiten je niet twee keer nadenken over kunnen worden waardoor je haar broos en dun geworden. Neem de volgende maatregelen om uw haar te beschermen tegen externe factoren:
  • Houd het uit de zon. Direct zonlicht kan schade aan uw haar, net als het kan je huid beschadigen. Als je in de zon veel, beginnen met het dragen van een hoed of een sjaal om je haar veilig te houden.
  • Beschermen tegen vervuiling. Heeft u een ochtend pendelen dat gaat lopen in de buurt zwaar verkeer? Vervuiling door auto's, bussen en andere auto's kan ertoe leiden dat uw haar te drogen. Overwegen het dragen van een hoed als je in gebieden met verkeer.
  • Stel het niet bloot aan chloor. Chloor in zwembaden is een veel voorkomende oorzaak van droog en beschadigd haar. Na verloop van tijd dat kan ertoe leiden dat uw haar dunner geworden. Draag een badmuts in het zwembad. Als u niet dragen van een pet, moet u wassen het chloor zodra je uit het zwembad.
 3. 3
  Ontlast uw stress. Stress van het werk, familie kwesties, en een willekeurig aantal factoren kan een fysieke tol die zich manifesteert als haaruitval. Zich bewust van dit probleem kan helpen erachter te komen hoe u het probleem dat zou kunnen veroorzaken je haar te dun te elimineren.
  • Indien mogelijk, verwijder de stress uit je leven, of omgaan met het gebruik van gezonde methoden zoals meditatie, lichaamsbeweging en het nemen van voldoende slaap.
  • Wetende dat je haar dunner kan zelf een bron van stress. Gemak uw zorgen door het gebruik van nieuwe strategieën om uw haar te laten groeien dik, zoals het gebruik van natuurlijke producten, het overslaan van chemische behandelingen en het eten van een voedzaam dieet.

Behandeling opties voor het krijgen van dik haar

 1. 1
  Probeer een verdikking van haar product. Schoonheid winkels verkopen een verscheidenheid van serums, balsems en andere producten die zijn ontworpen om u te helpen het haar dikker. Beslissen welk type product voor u geschikt is.
  • Groei-stimulerende shampoo vervang je normale shampoo met stoffen die worden gezegd om de groei te bevorderen.
  • Producten zoals Rogaine worden toegepast op de kop in de loop van een aantal sessies, waarna nieuwe haargroei hopelijk zal verschijnen.
 2. 2
  Krijg uitbreidingen of weeft. Volume toe te voegen aan je haar kan zo simpel zijn als het gaan naar de salon en het betalen voor het. Extensies, weeft en clip-ins zijn een natuurlijke, effectieve optie voor het krijgen van dikker haar, zonder te hoeven wachten.
 3. 3
  Kijken naar het krijgen haartransplantaties. Krijgen haartransplantaties gaat met individuele haarfollikels chirurgisch geïmplanteerd in gebieden die zijn dunner of kalend. Deze werkwijze is vaak duur, maar zeer effectief zijn. Onderzoek van de behandeling en te praten met een arts om te beslissen of haartransplantaties de juiste behandeling voor u zou kunnen zijn.

Tips

 • Om snel te maken je haar voller lijken, plagen of buig het gebruik van rollers om wat volume toe te voegen.
 • Neem 1MG finasteride elke avond voor het slapen gaan en kijk je hoofdhuid spruit nieuwe haar. Voorzichtigheid, niet voor vrouwen en kinderen.