Wkanl

Hoe grappig te zijn

Grappig zijn gaat niet over het bespotten anderen of respectloos. Het is over het feit dat oprecht humoristisch en het aanmoedigen van mensen om een ​​lach samen te delen. Het hebben van een goed gevoel voor humor heeft vele voordelen. Het helpt je de lichtere kant van het leven, het brengt geluk aan iedereen die je ontmoet, en het is erkend als een belangrijk onderdeel van het krijgen van een baan. Een overzicht van 737 CEO's bleek dat 98 procent van hen begunstigd inhuren van iemand met gevoel voor humor dan iemand die dat niet deden. Shuck van je achtersteven zelf en lachspieren met de volgende stappen fun!

Stappen

Hoe grappig te zijn. Vertrouw op je innerlijke gevoel voor humor.
Hoe grappig te zijn. Vertrouw op je innerlijke gevoel voor humor.

Deel 1: aan de slag

 1. 1
  Vertrouw op je innerlijke gevoel voor humor. Grappig zijn komt niet in een "one-size-fits-all"-pakket. Wat maakt je grappig uniek is voor u en de manier waarop je de wereld te observeren. Vertrouw erop dat je wel een grappig bot, als baby's lachen we vanaf 4 maanden oud, en alle kinderen uiten humor natuurlijk van kleuterleeftijd, het gebruik van humor om zichzelf en anderen te vermaken. Dus weet dat het al in je - je hoeft alleen maar om het uit te brengen!
  • Vind de dingen die je aan het lachen. Ze zullen waarschijnlijk maken anderen lachen ook. En als ze dat niet doen, kan je niet alles winnen, kunt u? Zoeken naar boeken, films, shows, foto's, verhalen, woorden, mensen, gebeurtenissen, dwaasheden, rampen, enz., dat je grappig heb gevonden. Houd een notitie van hen.
  • Doe grappige dingen en genieten van de dingen die je aan het lachen. Lees een stripverhaal, delen grapjes met de kinderen, geven aan "domme dingen" gewoon omdat, en lachen zo vaak als je kunt. Het ontwikkelen van een gevoel voor humor betekent lachen zoveel als het niet in staat om anderen te lachen.
  • Ontdek waarom dingen maken je aan het lachen. Dus je wilt zijn grappig? Nou, dan, je gaat te hebben om een ​​beetje Studeren doen. Als je iets grappigs ziet of hoort, vraag jezelf af, "Waarom heb ik dat dit grappig is?" Waarom denken we een foto van onze baas verkleed als baby is grappig? Wat is er zo side-splitsing over een buitenaards wezen het roken van een sigaret in een cowboyhoed? Hoe meer je duiken in de redenering, de likelier bent u in staat zijn om dezelfde grappen gaan vooruit zetten.
 2. 2
  Leer een beetje over wat maakt ons aan het lachen. Lachen zelf is onbewust - terwijl het mogelijk is voor ons om onszelf te houden van het lachen (niet altijd succesvol), is het erg moeilijk voor ons om te lachen produceren op de vraag, en hij doet dat meestal lijken "gedwongen." Gelukkig, lachen is zeer besmettelijk (we zijn ongeveer 30 keer meer kans om te lachen in het bijzijn van anderen), en in een sociale context, het is makkelijk om te beginnen lachen wanneer anderen lachen.
  • Drie dingen maken ons het meest lachen: een gevoel van superioriteit over iemand anders gedraagt ​​"dommer" dan wij, een verschil tussen onze verwachting van iets en het uiteindelijke resultaat, of welkome verlichting van een angst.
  • Denk na over de verwachtingen versus werkelijke resultaat, of zijn buitensporige definitie, cognitieve ongerijmdheid. We verwachten dat er iets want het is normaal of dagelijks te verwachten, en we zijn verbaasd als onze verwachting blijkt te zijn helemaal fout. Deze verrassing is eigenlijk de reden dat we lachen.
   • Comedian Jackie Mason illustreert het punt: "Mijn grootvader zei altijd," Verspil uw geld niet te kijken, let op je gezondheid. ' Dus op een dag terwijl ik keek mijn gezondheid, iemand stal mijn geld. Het was mijn grootvader. "
   • Deze grap knoeit met een van onze fundamentele verwachtingen: dat grootouders zijn aardige, vriendelijke mensen die zijn volkomen onschadelijk. De grap is grappig omdat, daarin zijn we gepresenteerd met een grootouder die is gemeen, diefachtig, en dubbel-kruising.
  • Verschillende dingen maken verschillende mensen aan het lachen. Sommige mensen vinden dat sensatiezucht zorgt ervoor dat ze te lachen, anderen vinden dat satire doet de truc. Leren wat wat is, en leveren uw grappen en anekdotes, zodat ze van toepassing zijn op vele verschillende categorieën van humor en emotie tegelijk.
   • Niet iedereen weet hoe het is om te rijden in een helikopter of een miljonair of een baby. Maar de meeste mensen weten wat het is om snel te gaan, fantaseren over geld, en hou een andere persoon diep. Dus maak je grappen dekken meer terrein door gebruik te maken van echt basic, maar diepe, menselijke emoties.

Deel 2: wat maakt iets grappigs?

 1. 1
  Misleiding van de geest. Misleiding van de geest is wat wij eerder genoemde als verrassing, of cognitieve ongerijmdheid. Dit is wanneer je een verschil tussen wat iemand verwacht te gebeuren en wat er werkelijk gebeurt te creëren. Verbale grappen Gebruik dit element om de grootst mogelijke niveau, proberen om je aandacht te misleiden in de zelfde die magische trucs te doen.
  • Kortom, deze techniek is gebaseerd op cognitieve verwerking fouten, draaien aannames zijn kop, en woord verwarring. Dit alles gebeurt snel en onbewust, en humor wordt je hersenen "bevallige" manier van omgaan met de gemengde signalen, als je "krijgt" de grap, zult u lachen.
   • Bijvoorbeeld: "Wat gebeurt er met leugenaars wanneer zij sterven?" Antwoord - "Ze liggen nog steeds." Deze grap werkt omdat je om de grap te interpreteren op twee manieren, en de hersenen wordt tijdelijk verward door zijn onvermogen om te tekenen op de gebruikelijke ervaring.
  • Het doel is om te houden wat op stapel staat een totale verrassing, en het vervolgens helemaal draaien rond onze aannames over wat er gaat gebeuren.
   • Overweeg Groucho Marx 'slimme one-liner, "Buiten een hond, een boek is mens beste vriend. Binnenkant van een hond, het is te donker om te lezen," of Rodney Dangerfield's lijn, "Mijn vrouw ontmoet me bij de deur de andere nacht in een sexy neglige. Helaas, was ze gewoon thuiskomen. "
 2. 2
  Ga naar saai of unfunny plaatsen. Het is goed om te weten dat het minder grappig een plaats is, hoe makkelijker het wordt om het element van humoristische verrassing voegen. Aan de andere kant, het is veel moeilijker om het element van verrassing waar humor wordt verwacht te hebben - een stand-up comedy gezamenlijke, bijvoorbeeld.
  • Deze, nogmaals, heeft te maken met de verwachting: We verwachten saai plekken om weinig of geen gelach in zich hebben, en we gaan naar een comedy club om te lachen. Zodat het makkelijker is om mensen aan het lachen over een kantoorwerkplek dan het is om mensen aan het lachen in een comedy club.
  • Dit is de reden waarom The Office, de NBC-show maakt gebruik van een kantoor als haar omgeving: het is ongeveer net zo saai als het maar kan. (Voor godsnaam, ze verwerken papier. Hoe saai is dat?!) We zijn niet gewend om te kijken naar een kantoor als een grappige plek, dus als het is grappig, het is vooral grappig.
  • Onthoud mockumentary Beste Christopher Guest's In Show? De film gaat over hondenbezitters die in een hond concurrentie concurreren. Gast toont ons hoe alle hondenbezitters geven elke emotie die de mens kent, en hoe ze zijn een microkosmos van onze grotere samenleving. Het deel dat maakt de film grappige is dat het gaat over een hond concurrentie. Als u op zoek bent om te lachen, gaan naar een hond concurrentie is over de laatste plek waar je zou kijken om te gaan.
  • Ernstige situaties zijn net als serieuze plaatsen. Veel van onze humor ontleent aan zeer ernstige gebeurtenissen en situaties in ons dagelijks leven. Deze beroemde boutade door Winston Churchill bewijst het punt. Een MP vraagt ​​hem tijdens een zitting van het parlement: "Mr Churchill, moet je in slaap valt terwijl ik spreek?" Churchill antwoordt: "Nee, het is puur vrijwillige basis."
 3. 3
  Slaan terwijl het ijzer heet is. Een goede timing is heel belangrijk, want als je de hersenen te veel tijd om te werken aan een situatie of grap, zal het grappig moment voorbij. Dit is waarschijnlijk de reden waarom grappen mensen hebben gehoord niet werken, als een erkenning stompt de humor omdat de hersenen wordt al gevaccineerd door ervaring. Reageren snel en smeden als het humoristische ogenblik bestaat.
  • One liners, of comebacks, kan leuk zijn. Iemand zegt iets dat, op zichzelf, is niet grappig. En je terug zweep met iets dat maakt wat ze zeiden echt grappig. Timing is hierbij cruciaal. Uw humoristische verklaring moet snel en volledig gevormd uit te komen.
   • Bijvoorbeeld, je vriend is het denken over haar, om wat voor reden, en hij zegt: "Is het niet raar dat we alleen hebben haren op ons hoofd en in ons schaamhaar gebieden?" De vriend is het niet echt eens verwacht een reactie. U zegt: "Spreek voor jezelf."
  • Grappig comebacks hoeven niet altijd te zijn lach-out-loud, hetzij. Geestige comebacks imponeren het publiek lang na het moment heeft verlaten, waardoor ze te glimlachen in amusement.
   • Neem deze uitwisseling tussen beroemde schrijvers William Faulkner en Ernest Hemingway, bijvoorbeeld. Faulkner zegt over Hemingway's eenvoudige schrijfstijl: "Hij heeft nooit bekend gestaan ​​om een ​​woord dat een lezer zou kunnen sturen naar het woordenboek te gebruiken." Hemingway schiet terug: "Poor Faulkner Denkt hij echt dat grote emoties komen van grote woorden.? '
  • Als de timing is helemaal verkeerd, niet knoeien met de grap. Het ergste wat je kunt doen als een grappig persoon proberen om een ​​grap te leveren na uw window of opportunity is verstreken. Maak je geen zorgen, heb je genoeg mogelijkheden om te kraken door de stilte met je zweep van een verstand hebben.
 4. 4
  Leer andere comedy basics. We hebben onderzocht de verwachting v. resultaten idee, samen met unfunny plekken / situaties en komische timing, maar er zijn een paar comedy essentiële dingen die je moet weten voor de ronde van je opleiding.
  • Geestige woordspelingen en woordspelingen. Een groot deel van de tijd, komedie komt van taalkundige verwarring (onbedoelde) of taalspeelsheid (opzettelijke).
   • Freudiaanse slips zijn taalkundige fouten die worden verondersteld om bloot te leggen wat je werkelijk denkt in plaats van wat je "betekende" te zeggen, en zijn vaak van seksuele aard.
   • Geestige woordspelingen is meer opzettelijk: "Een kip die de weg oversteken: gevogelte in beweging." Of deze, waarbij de woorden "hockey" en "vechten" zijn ingeschakeld: "Ik ging naar een gevecht de andere nacht en een hockeywedstrijd uitbrak."
  • Iemands status te veranderen. De status van een persoon, of de status van iets lang gekoesterde om waar te veranderen, kan erg grappig. Bijvoorbeeld, het hebben van een CEO van een bedrijf vragen het voor advies over hoe om het bedrijf te runnen.
   • Of, zoals Stephen Colbert deed, het nemen van een beproefde zeggen zoals "Wees de verandering die je wilt zien in de wereld" en de mensen vertellen "[P] lease doe dat niet. Sommigen van ons willen het zoals het is. Persoonlijk dingen gaan geweldig voor mij op dit moment. "
  • Ken uw publiek. Hebben een redelijk idee van wat de mensen om je grappig vinden. Als je in een groep mensen die je niet kent, bijvoorbeeld, gewoon luisteren naar welke onderwerpen ze over praten en wat maakt ze aan het lachen. Zijn ze het geestige scherts soort? De slapstick, of fysiek soort comedy? Hoe beter je iemand kent, hoe makkelijker het zal zijn om ze te laten lachen.

Deel 3: het uitbreiden van uw materiaal

 1. 1
  Verbreed uw feitenkennis of grap materiaal. Het is veel gemakkelijker om grappige momenten vinden in materiaal die je goed kent - uw werkplek houding, je geweldige kennis van de 17de-eeuwse poëzie, uw bekendheid met visreizen dat mis ging, enz. Ongeacht het materiaal, hoewel, het moet ook te resoneren met uw publiek, wat betekent dat uw beknopte vermogen om een ​​17e eeuws gedicht deconstrueren haar merk niet zou kunnen raken met iemand niet vertrouwd zijn met het stuk!
  • Je horizon verbreden, zodat u hebt afgestemd-in ongeacht wie je spreekt aan. Als je de humor in en vindt Paris hilton, bijvoorbeeld, je bent goed op uw manier. Tekenen een interessante parallel tussen twee totaal verschillende onderwerpen kan heel grappig, als het goed gedaan.
  • Werk je smarts. Op een bepaalde manier, het zijn grappige is gewoon zien dat je genoeg om de humoristische nuances die anderen missen vinden zijn. Comics doen deze routine de hele tijd. Zij wijzen op de hygiënische gewoonten van de geestelijkheid, bijvoorbeeld, of de teeltmethodes van chimpansees, die betrekking moeiteloos terug naar iets wat de gemiddelde persoon kent en begrijpt.
  • Te letten. Terwijl ze weten veel kan uw vermogen om humor te verhogen, is er geen vervanging voor het zien van een stuk. In feite zijn veel zeer deskundig mensen niet om de humor te zien in de dingen. Kijk voor de humor in alledaagse situaties, en zien wat anderen niet doen. Vaak is het onopgemerkt humor dat recht is zich voor onze ogen heeft de meeste impact.
 2. 2
  Leer van grappige mensen. U kunt uitbreiden van uw bereiken van een goede deal door te luisteren naar andere grappige mensen. Of ze nu professionele komieken, je ouders, je kinderen, of je baas, het leren van de grappige mensen in uw leven is een belangrijke stap naar grappige jezelf. Houd een nota van enkele van de grappiger dingen die mensen zeggen of doen. En vinden wat je het meest bewonderen in deze mensen. Zelfs als alles wat je doet is flansen samen uw eigen grappige plan op basis van een bewonderde karaktertrek van elke persoon, zult u het verbeteren van uw gevoel van grappige enorm. Onder te dompelen als deze zal u helpen een gereedschapskist van technieken die je kunt gebruiken om grappig te ontwikkelen:
  • Hangen met grappige mensen. Hun humor zal afwrijven op je. U vindt er tal van mogelijkheden krijgen om afdraaien grappen in ondersteunende omgeving. Als je grappen werken niet op je vrienden, kan je ze weggooien en zoeken naar andere degenen die misschien wel.
  • Bekijk grappige shows. Er zijn vele, vele tv-shows en films boordevol uitstekende comedy. De Britten, bijvoorbeeld, hebben een zeer droge, geestig gevoel voor humor, dat zich bezighoudt voornamelijk met culturele aangelegenheden, terwijl de Europeanen hebben meer van een slapstick, fysieke humor die vaak gepaard gaat met vraagstukken van geslacht en ras. Het krijgen van een goede portie van beide zal u helpen begrijpen verschillende culturele opvattingen over humor.
  • Kijk improvisatoren. Alle goede komieken zijn improvisatoren, maar komieken kiezen om te improviseren voor de kost en de ervaring kan hilarisch zijn. Woon een improv-show en deel te nemen aan het zo veel als je kunt - u zult lachen veel en te observeren hoe ze vage, onbekende scenario's en zet ze in iets direct grappig.
 3. 3
  Lezen, lezen, lezen. Haal je handen op alles en nog wat dat is grappig, en verbruiken als je moeder je verteld niet om. Chemici geworden chemici door het lezen en het beoefenen van de chemie; sport schrijvers geworden sporten schrijvers door het lezen en schrijven over sport, je gaat naar een grappiger persoon door het lezen en het beoefenen van grappen geworden.
  • Er zijn veel uitstekende schrijvers schrijven grappig literatuur. Doe een zoekopdracht online voor lijsten van humoristische schrijvers, of kijk op de auteurs in de sectie humor in de boekhandel.
   • Gelezen werken van mensen als James Thurber, PG Wodehouse, Stephen Fry, Kaz Cooke, Sarah Silverman, Woody Allen, Bill Bryson, Bill Watterson, Douglas Adams, enz. (Vergeet niet kinderboeken door goede schrijvers, ze kunnen een geweldige bron voor goede humor!)
  • Lees grap boeken. Het kan geen kwaad om een ​​paar goede grappen gememoriseerd hebben. Hopelijk lezen van goede grappen zou je inspireren om te beginnen met het maken van je eigen grappen en kwinkslagen. Bij het ​​lezen van hen, proberen elkaar halen van de elementen die hen goede grappen te maken. Ook proberen uit te werken waarom sommige grappen werken niet. Gewoon omdat je schreef dat betekent niet dat het goed is, kan het moeilijk zijn om te staren naar ons eigen werk objectief, dus feedback te krijgen van iemand die niet weet dat je goed (op die manier zullen ze niet verbloemen het nieuws, wat het ook is).
  • Lees one-liners. Men liners kan de show te stelen. Dorothy Parker was briljant met one-liners, bijvoorbeeld toen verteld dat Calvin Coolidge gestorven was, antwoordde ze: "Hoe kunnen ze zeggen? '
   • U zult snel verstand en bereidheid tot het leveren van een goede one-liners, maar het bestuderen van andere mensen kan inspireren uw eigen behoefte. Of denk aan Calvin Coolidge zichzelf, een vrouw kwam naar hem toe en zei: 'Meneer Coolidge, maakte ik een weddenschap tegen een collega die zei dat het onmogelijk was om meer dan twee woorden te krijgen van je. " Coolidge antwoordde: "Je verliest."

Deel 4: de voordelen van het zijn grappig

 1. 1
  Focus op de voordelen van het zijn grappig. Vanuit een motiverende oogpunt, als u op reis langs het pad aan het worden grappiger, is het nuttig om de uitgebreide voordelen van een grappig persoon te begrijpen. Er zijn voordelen voor zowel de komiek en het publiek:
  • Humor kun je en laat je gevoel een stuk alerter. Lachen werkt onze buikspieren en laat ons met dat licht, blissed-out gevoel. Het kan als een "mind-break" te zijn zonder te reizen.
  • Humor kan angst verminderen. Met behulp van humor voor een examen, test, of de presentatie is de ideale manier om de spanningen afnemen en angst niveaus. Een goed getimede grap, vooral in het begin, kan een lastige situatie om te zetten in een kans voor sociale binding.
  • Lachen kan de pijn verlichten. Talrijke studies wijzen op de mogelijkheid van het lachen tot ernstige pijn en ziekte voor bepaalde perioden te verlichten. Omdat het grappig als je een vriend in het ziekenhuis te bezoeken kan een verademing zijn voor hen.
 2. 2
  Gebruik humor om barrières tussen mensen. Gelach zelf wordt beschouwd als een "universele taal" is. Steve Allen zei dat humor fungeert als een 'sociaal smeermiddel en humaniseren-agent, "waardoor het een belangrijke plaats in, zelfs de meest ernstige keren. Tijdens beide wereldoorlogen, bijvoorbeeld, cabaretiers en cartoonisten gewerkt om het moreel te handhaven bij zowel militairen en burgers.
  • Grappig zijn kan mensen helpen om te leren. Wanneer je in een positie om mensen te leren, het gebruik van humor kan een fantastische tool voor het verlichten van het leerproces. Het verlichten van angst in een klaslokaal of werkplek zodat degenen leren zijn meer ontvankelijk voor wat er wordt onderwezen is een eeuwenoude traditie die werkt.
  • Grappig te kunnen stimuleren creativiteit. David M Ogilvy dit erkend, toen hij zei: ".. De beste ideeën komen als grappen Maak uw denken zo grappig als mogelijk" Neem het geval van Richard Feynman, de Nobelprijs-winnende natuurkundige, die was een levenslange grappenmaker en verstand, zelfs terwijl hij werkte aan het Manhattan Project.
  • Omdat het grappig kan je lijkt een stuk minder eng. Heb je ooit een moment meegemaakt waar je een klein kind hebt bang maar je hebt snel draaide de situatie rond door het vertellen van een grap, of het maken van plezier van uw enge lengte of uiterlijk? Dit is een natuurlijke reactie wanneer we willen onszelf lijken minder beangstigend voor anderen.
 3. 3
  Sta op de corporate ladder met humor. Peter Ustinov maakte een zeer inzichtelijke commentaar dat "comedy is gewoon een grappige manier van zijn ernstig." In feite, als je erkend als zowel een goede werker en grappig, je zult de persoon die anderen willen tijd om door te brengen. Grappig zijn op het werk kan helpen bouwen aan teams en verlichten stress op het werk. Bovendien, grappige mensen de neiging om creatieve denkers, bedoeling op het houden van een open geest over het werk uitdagingen, evenals het zoeken naar nieuwe manieren om ze op te lossen.
  • Geef een gedachte aan het zijn van een grappige leider. Een leider die zich los maakt van het team om te los te komen. Als je in een leidinggevende of managementfunctie, stelt u een signaal dat goede humor aanmoedigt rond de werkplek en stimuleert leuk om een ​​deel van het werk het leven te zijn. Te weten van uw medewerkers wat hun idee van plezier is en beginnen om een vertrouwensrelatie op te bouwen gebaseerd op waardoor plezier in het werk.
  • Overwegen om leuke manieren van aanpak van harde problemen. Het nemen van moeilijke werksituaties en draaien ze in grappige degenen lijkt misschien onbelangrijk, maar het kan een geweldige manier om te draaien een slechte situatie.
   • Bijvoorbeeld, kan een team lijdt aan een laag moreel worden opgetild door humor, dat is wat er gebeurde toen een Pennsylvania bank begonnen met een "Worst Klant van de Week" award, compleet met champagne prijs beloond aan de werknemer die het slechtste verhaal van het gedrag van klanten te horen elke week. Het resultaat was dat elke teller begon uit te gaan van hun manier om de moeilijkste klanten te bedienen. Wie had dat gedacht?!

Deel 5: dat dit alles met elkaar

 1. 1
  Wees bereid om uw eigen tekortkomingen in de kijker te zetten. Goede komieken hebben de neiging om zichzelf te gebruiken als het belangrijkste doelwit voor humor, want ze kennen hun eigen fouten zo goed. Aan de andere kant, het is een manier voor hen om anderen te laten zien de wratten-en-al kant van hun persoonlijkheid, direct verbinden met onze eigen wratten-en-alle kant.
  • George Bernard Shaw vatte het goed: "Als er een ding is grappig, zoeken zorgvuldig naar een verborgen waarheid." We besteden al zoveel tijd proberen om betere mensen te zijn, vaak verstikkende onaangename waarheden over onszelf, dat humor wordt een manier van loslaten van de spanning.
  • Maak jezelf niet zo te nemen. Vergeet niet de meest beschamende momenten in je leven tot nu toe, de monumentale stuff-ups, de keren dat je weigerde veranderingen, de storingen in de communicatie dat je een belangrijke rol in gespeeld, en misschien zelfs de tijd die u probeerde grappig te zijn rond uw vrienden en alleen krekels piepten.
  • Vertellen andere mensen over heel genante momenten in je leven is een geweldige manier om hen te lachen. Neem een ​​pagina uit beroemde improv komische Colin Mochrie, die zei: "Hij had het soort gezicht alleen een moeder van kan houden, als dat moeder was aan een oog blind en had dat soort melkachtige film over de andere... maar toch, Hij was mijn identieke tweeling. "
  • Kunnen wijzen op dingen over jezelf die anderen ook zouden bang zijn om op te noemen. Bijvoorbeeld, als je echt lang, of hebben slechte tanden, of misschien kon staan ​​om een ​​paar kilo te verliezen, maak een grapje over. Het zal mensen geven een warme uitnodiging om te lachen naar je, omdat je in staat om lachen om jezelf bent.
   • Als je toevallig ouder te zijn, leveren iets als dit punt plezier op stereotypen over oude mensen: "Mensen noemen me bij 09:00 en vraag: 'Heb ik je wakker gemaakt?'"
 2. 2
  Be zelfspot en nederig. Deze eigenschappen kan je aanspreekbaar verschijnen en wanneer u dat bent grappig, het laat zien andere mensen dat je net als hen, heb je meegemaakt dezelfde onderzoeken ze hebben, en dat je een gewoon persoon. Maar zorg ervoor dat het licht maken van de juiste dingen, en niet komen als zelfdestructief of, als deze kan meer beklagenswaardig en zielig dan grappig. Diepe psychologische persoonlijke kwesties kan de aandacht weg van de humor en de richting van het individu
  • Hier zijn een aantal grote zelfspot grappen je een gevoel voor de vele smaken van het maken van plezier van jezelf te geven.
   • Rodney Dangerfield de draak met zowel zijn verstand en zijn uiterlijk met dit ene: "Ik ging naar de psychiater, en hij zegt: 'Je bent gek.' Ik vertel hem dat ik wil een second opinion. Hij zegt: 'Oke, je bent lelijk ook!' "
   • Redd Foxx had het volgende te zeggen over zijn domme toewijding aan drugs en alcohol: "Ik heb medelijden met mensen die niet drinken of drugs doen Omdat op een dag dat ze gaan in een ziekenhuisbed, het sterven, en zullen ze niet. weten waarom. "
   • En, tot slot, een van Henry Youngman: "Ik was zo lelijk als ik geboren werd, de dokter sloeg mijn moeder."
  • Wees een actieve luisteraar (en dus levenslang leerling). Luister aandachtig naar anderen, hen echt horen, en te begrijpen wat ze over. Er is niets meer bescheiden dan toe te geven dat je altijd kunt leren om grappiger van andere inwoners. Wanneer je bezig gericht op andere personen dan uzelf bent, heb je een beter gevoel van hoe je anderen kunt helpen door middel van humor krijgen. Het zal ook toelaten om te observeren en te relateren de kleine geneugten van het leven - het maken van uw grappige zelf meer geloofwaardig en empathisch.
 3. 3
  Weet wanneer niet om grappig te zijn. Steve Allen merkte op dat er iets zou kunnen worden behandeld met humor, zoals religie, dood, kanker, onderdrukking, enz., maar hij benadrukte dat dit niet het sociaal aanvaardbaar om dat te doen maken.
  • De juiste balans is belangrijk wanneer je probeert grappig te zijn, er zijn momenten waarop het zijn humoristische over iets plechtig of tragisch zal plat en belediging mensen vallen. Vertrouw op uw en de feedback die je minst favoriete lid van de familie begint te schittering op je af met diepe boosheid.
  • Weet de "hoe zou ik me voel?" testen. Will Rogers zei ooit: "Alles is grappig, zolang het gebeurt naar iemand anders." Zou het zo grappig als je de doelstelling van de humor waren? Dit is niet ter sprake gebracht door het feit dat alle goede humoristen moeten kunnen lachen om zichzelf - kennen het verschil tussen goede, gezonde humor en slechte smaak, of kwetsend.
  • Wees vooral voorzichtig met grapjes of trekken streken in de volgende situaties: werkplek, begrafenissen en bruiloften, gebedshuizen (of religieuze evenementen), wanneer uw humeur kan worden verward met intimidatie of discriminatie, of als uw humeur fysiek schadelijk kunnen iemand (voor Bijvoorbeeld, een grap).
 4. 4
  Terugveren. Elke goed afgerond, grappig persoon weet hoe te nemen een mislukte grappig - vergeef jezelf. Soms een grap zal vallen plat, of een observatie die je scheuren up zal gewoon anderen kreunen. Laat je niet ontmoedigen.
  • Leer van je fouten komische, en blijven proberen. Zelfs de best betaalde komieken krijgen niet altijd een lach, en niemand verwacht iedereen om grappig te zijn de hele tijd. Als je het gevoel alsof je tijdelijk bent van je spel, forceer het niet!

Tips

 • Praktijk callbacks. Je hebt misschien gemerkt dat veel comedians een grap zal vertellen en dan breng het terug in een versie of een andere, meestal het krijgen van zo groot een lach (of groter) op de tweede keer dan op de eerste. Dit heet een callback, en je kunt deze techniek gebruiken, ook. Als je komt met een grap of opmerking dat een grote lach krijgt, subtiel breng het terug een beetje later. Als algemene regel geldt echter niet proberen om iets terug meer dan 3 keer bellen.
 • Vergeet niet om non-verbale signalen grappig, zoals het doen van een grappige dans, of het maken van een grappig geluid, wanneer deze nodig zijn omvatten.
 • Het vers te houden. Logeren op een onderwerp kan snel vermoeiend groeien, leren om te draaien om nieuwe onderwerpen uw humeur vers te houden tijdens een gelegenheid van repliek!
 • Niet lachen om je eigen grappen totdat iedereen lacht. Het zal niet alleen het lijken dat je probeert te hard om grappig te zijn, maar het kan ook bederven de grappige moment en niemand anders zal geneigd te lachen. Vermijd "ingeblikt gelach" voor particulieren.
 • Oefen grappig. Alles verbetert met de praktijk, maar het is belangrijk om eerst te oefenen in een laag-risico-omgeving en de opbouw van je grappiger zelf aan een breder publiek als je te verbeteren. Uw familie en vrienden zullen zijn meest vergevingsgezinde, terwijl uw medewerkers ongerust zal zijn als je plotseling vorm-shifting in een grappiger persoon, en een groot publiek zal verwachten dat je goed vanaf het begin. Oefenen met mensen die je vertrouwt en die je kan geven constructieve feedback is een goede manier om te beginnen.
 • Wat grappig is heeft culturele overlays. Iets grappigs in de Europa kan verwarrend in Frankrijk bijvoorbeeld. Hou dit in gedachten, en probeer universeel gedeelde grappige verhalen te vinden.
 • Als je te lang wacht, zal ook erg grappig commentaar hun effect verliezen. Bijvoorbeeld, als iemand iets tegen je zegt en je denkt aan een comeback twee uur later, ben je waarschijnlijk beter af alleen het houden van het aan jezelf. Het zal niet meer zijn grappig, en je zult langzaam, en misschien gek uitzien.
 • Niet iets dat je weet dat mensen gek maken zeggen. Een veel voorkomende vorm van dit afval te gebruiken spreken, zoals bij mannen, "One Direction: downhill." Dit is een woordspeling op de populaire Britse band, maar is gegarandeerd voor de meeste vrouwen gek te maken.
 • Gender-kwesties. Mannen hebben de neiging om meer moppen vertellen, plagen en te kleineren (vijandige humor), en geniet van slapstick humor, terwijl vrouwen de neiging om liever vertellen van een verhaal, meestal in een zelfspot manier, dat een reactie van de groep solidariteit van andere vrouwtjes lokt. Interessant is dat de rollen om te keren als je mannen en vrouwen aan elkaar plakken - mannen hebben de neiging om de toon van de plagen terwijl vrouwen zet hem op en steun te richten op mannen, verliezen veel van hun zelfspot in het proces!

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zullen zich altijd al te serieus - terwijl ze rijper voor het zijn een bron van humor dan wie dan ook, over het geheel, het loont om niet te richten op hen. Allemaal hetzelfde, niet laten hun arrogantie, onzekerheden of hardnekkige gehechtheid aan plechtigheid brengen je naar beneden. Erkennen dat vreselijk serieuze mensen heel moeilijk kan zijn om te werken en te leven met, en houden een goede afstand van hen als uw humeur is wrijven ze op de verkeerde manier.
 • Wees erg voorzichtig met het zijn grappig over heilige koeien, van religie tot politiek. Alles kan grappig zijn, maar soms als je "te ver" in andermans ogen, zullen ze je op het noemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Humoristische boeken, dvd's, tv-zenders
 • Theaterkaartjes voor komedies en improvisatie voorstellingen
 • Een humoristische persoonlijkheid