Wkanl

Hoe om te winkelen bij Abercrombie

Je weet dat die winkels die iedereen houdt om te winkelen op? Abercrombie & Fitch? Of Abercrombie kids?

Nou, als het je eerste keer winkelen daar, Abercrombie is niet alleen een kledingwinkel het is een manier van leven!

Stappen

Hoe om te winkelen bij Abercrombie. PLUK UW STORE - Abercrombie kan betekenen twee winkels.
Hoe om te winkelen bij Abercrombie. PLUK UW STORE - Abercrombie kan betekenen twee winkels.
 1. 1
  PLUK UW STORE - Abercrombie kan betekenen twee winkels: Abercrombie & Fitch, waar is voor oudere tieners en studenten, en de andere winkel is Abercrombie, die is gericht op de leeftijden van 8-16. Als je kunt passen in Abercrombie, is het best om er naartoe te gaan want de kleren zijn veel goedkoper.
 2. 2
  GA NAAR UW STORE - Ga naar Abercrombie com of abercrombiekids.com voor winkellocaties..
 3. 3
  Kopen wat je wilt - De voorste tafels heeft hun nieuwste kleding. De meeste van de jeans en polo's zijn te vinden op de muren. De achterkant van de winkel, echter, is de beste plek om te zijn. Probeer het vinden van dingen die je wilt, dan is ze te vinden in uw prijsklasse, dan kun je nog steeds het item dat u wilt - vind uw maat. Abercrombie heeft wel een vrij beperkte omvang afdeling. De verkoop afdeling heeft tonnen van goede deals. Hier zijn enkele van de basisprincipes:
  • KOOP TANK-TOPS - Elke winkel verkoopt solid-gekleurde tank-tops in verschillende kleuren zoals bruin, blauw, roze, etc. Voorraad op deze en u kunt ze dragen in een heleboel manieren. Onder shirts, onder tube-tops, of gewoon koppelen met een spijkerbroek. De solid-gekleurde tank-tops zijn ongeveer 15€ 0,00 per stuk bij Fitch en 15€ 0,00-15€ 0,00 bij de jongere winkel (afhankelijk van welke stijl je koopt). Natuurlijk, het is meer prijs-geweten om gewoon te kopen de tank tops elders omdat, als je laag, niemand echt ziet het anyways.
  • Get some JEANS - Jeans komen in elke blauw van super licht te spoelen. De stijlen kan uw enkels of golfslag zoals klokken omhelzen, zo vol gaten als Zwitserse kaas, of versierd met ritsen en pailletten. Hoe complexer de jeans zijn (ex. super mager, gescheurd, enz.), hoe hoger ze lopen. Als je kunt passen in Abercrombie, is het aanbevolen je daar koopt de jeans omdat Fitch jeans zijn erg duur, vaak topping honderd dollar.
  • Zoek een aantal goede PARFUMS - Elke winkel heeft een lijn van parfum. Parfums op Abercrombie variëren van 15€ 0,00-30€ 0,00, terwijl bij Fitch de parfums prijzen variëren van 20€ 0,00-35€ 0,00.

Tips

 • Controleer altijd de klaring sectie. Je zou wel eens iets wat je wilt voor een goede prijs te vinden.
 • De Abercrombie kids winkel is gegarandeerd altijd goedkoper dan de Fitch winkel.
 • Als je iets ziet wat je echt leuk, maar het gebeurt te zijn erg duur (bijvoorbeeld een logo t-shirt van Abercrombie & Fitch, de prijs is 25€ - 30€ 0,00) wacht tot het gaat in de klaring sectie. De meeste van de kleren in de klaring gebruikt erg duur te zijn.
 • Controleer de maattabel op beide websites, zodat u weet welke maat te krijgen voordat je in de winkels.
 • Zakken zal ook gaan in klaring, samen met sjaals en parfums, dus zorgvuldig zoeken.
 • Abercrombie and Fitch en Abercrombie Kids verkopen dezelfde dingen, dus check de kinderen winkel voor een goedkopere versie van wat je ziet bij Abercrombie and Fitch.
 • Niet boos / verdrietig zijn op jezelf als je niet kunt passen in alles op een van beide winkel, als je niet kunt passen in alles bij de kinderen te slaan, probeer dan de sectie speling bij de Fitch winkel.
 • Maten variëren. Dus het zou beter zijn als u items in de winkel in plaats van online gekocht.

Waarschuwingen

 • Kleding van Abercrombie Kids en Abercrombie & Fitch kan duur zijn.
 • Abercrombie en Hollister winkels zijn donker en luid, waardoor het moeilijk om te zien wat je koopt dus vergeet niet om goed te kijken en te onderzoeken uw punt voordat haasten vooruit om het te kopen. Zeggen dat je pakte wat je dacht waren de perfecte marine zweet broek, maar bij het verlaten van de winkel en kijk in je tas blijkt dat het zweet broek zijn kastanjebruin!
 • Kleding van Abercrombie Kids zal niet goed passen als je meer dan 5'4.