Wkanl

Hoe kunt u uw haar golvend gemakkelijk

Hebben stick-steil haar en wil dat gewoon-kwam-back-van-het-strand golvend haar? Nou, dit artikel zal alle antwoorden te bieden!

Stappen

Hoe kunt u uw haar golvend gemakkelijk. Sectie je haar in een paar delen.
Hoe kunt u uw haar golvend gemakkelijk. Sectie je haar in een paar delen.
 1. 1
  Was je haar. Voorwaarde dat, wanneer zijn vochtige kammen, voordat drogen scrunch het op in je handen zal dit de golven die u wilt maken. Te droog het kneden in je handen en houd het daar tijdens het zetten van de föhn op de verfrommelde haar, wanneer het bijna droog nog wat volumizing mousse en wrijf in om je wortels dan scrunch weer op en af ​​te drogen.
 2. 2
  Verwarm uw krultang. Terwijl deze aan het opwarmen is, spuit wat thermische beveiliging serum (geen spray die je haar beschermt tegen de hitte).
 3. 3
  Sectie je haar in een paar delen. Pin up de bovenste laag, dan is de middelste laag, dan is de lage middelste laag, en laat de onderste laag naar beneden. Alligator haarspeldjes of bobby pinnen zijn goed te gebruiken voor je haar.
 4. 4
  Wanneer uw krultang al is opgewarmd, pak een haarlok. Als u wilt dat grote, losse golven, pak een groter deel van het haar (maar niet zo groot dat het niet kan krullen). Als u wilt kleinere, smallere golven, neem een ​​kleiner gedeelte van het haar.
 5. 5
  Pak je krultang en wikkel uw stuk van haar rond de krultang zonder gebruik van de klem op de krultang. Starten en de wortel van de brok van haar en wikkel je haar rond de krultang. Houd het er voor een paar seconden (3-6) en loslaten. Je hebt een stukje van golvend haar!
 6. 6
  Herhaal stap 5 al rond je hoofd.
 7. 7
  Wanneer u klaar bent met de onderste laag van het haar, spuit het met stevige hold haarlak, draai het allemaal en speld het omhoog dan nemen van de volgende laag en beginnen die laag. Herhaal de stappen 5 en 7 tot je een hoofd van golvend haar!
 8. 8
  Werk je vingers door je haar, maar niet gek. Zorg ervoor dat uw vingers zijn een goede breedte uit elkaar, zodat ze eruit zien als een side-kam. Spuit wat haarlak over je haar. Zorg ervoor dat je niet in het bezit van de fles te dicht bij je hoofd.
 9. 9
  Geniet van uw nieuw golvend haar!
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Vertrekken 's nachts
 • Maakt gelaagd haar dikker lijken.
 • Niet het beste voor kin-lengte haren of korter. Beste voor schouderlang naar borst-lengte haar.

Dingen die je nodig hebt

 • Krultang
 • Haardroger
 • Thermische Styling spray of haarlak
 • Een soort van warmte-spray
 • Haarspeldjes of bobby pins (alligator haar clips werken het beste)
 • Voluming serum
 • Spiegel