Wkanl

Hoe de warmte van een lange afstand relatie te onderhouden

Online lange afstand relatie kan worden gehandhaafd door te blijven communiceren. Aan de opwinding en warmte houden voor elkaar, moet je naar "de extra mijl 'om te laten je partner weten hoe speciaal ze zijn voor jou.

Stappen

Hoe de warmte van een lange afstand relatie te onderhouden. Met elkaar praten vaak een keer per dag vooral 's nachts.
Hoe de warmte van een lange afstand relatie te onderhouden. Met elkaar praten vaak een keer per dag vooral 's nachts.
 1. 1
  Met elkaar praten vaak een keer per dag vooral 's nachts. Als je bezig bent of niet kan contact worden dan moet een lijn mail of sms laten vallen. Dankzij internet is het nu erg eenvoudig geworden om goedkoop te communiceren met je partner. Voor tal van gratis communicatiemiddelen check: Waiit.com
 2. 2
  Indien mogelijk chatten op cam stuur foto's elke dag. Defy de verte. Frequente communicatie is een groot ding als het in een lange afstand relatie kan worden beheerd. Echter, kan een constante communicatie over alleen de telefoon de neiging om mensen te sleuren op de lange termijn. Het is belangrijk om andere dingen samen doen naast het gebruikelijke telefoontje. Denk maar aan... mensen in korte-afstand relaties niet het grootste deel van hun tijd aan het praten te brengen, maar om dingen te doen met elkaar. Probeer dit te repliceren door het vinden van dingen om samen te doen, zoals het kijken naar een tv-programma of film tegelijk.
 3. 3
  Geef je partner een oproep op de meest ongepaste en onverwachte moment van de dag. Maak je geen zorgen over hoe hij / zij zal reageren. Het zal de relatie te helpen door te laten zien dat men kan en zal de tijd nemen van hun drukke dag op de andere te praten.
 4. 4
  Geven elkaar een taak te doen elke dag. Bijvoorbeeld, kunt u laat uw partner te zijn van een "wekker" voor u. Stel een tijd dat je nodig hebt om wakker te worden en vertel je partner je een gesprek op dat bepaalde moment van de dag te geven. Of laat hem je herinneren aan je afspraak. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een deel van het dagelijkse schema van je partner.
 5. 5
  Vergeet niet om de magische woorden "ik u" elke keer zeggen. Hoewel het klinkt misschien zo overbodig om anderen oren, voor een persoon die je liefde, het is een zoete geluid te horen.
 6. 6
  Transparant zijn in alles wat je doet en informeer uw partner op elk detail van wat er gaande is. Deze actie zal uw vertrouwen te versterken in elkaar. Eerlijkheid duurt het langst, en het een zeer belangrijke rol in een lange afstand relatie speelt.
 7. 7
  Onderhouden van uw sociale netwerk ervoor dat u onderhoudt de verbinding met uw vrienden en familie en niet in de val van zich uitsluitend te richten op uw lange afstand relatie vallen. Mensen floreren in hun sociale kring, gemotiveerd zijn om beter te doen in hun relatie. Voor meer tips ga naar De afstand relaties website lang