Wkanl

Hoe maak je een exclusieve, langdurige, volwassen, serieuze (en gezonde) relatie hebben

Wil je weten hoe je een exclusieve, langdurige, volwassen, en ernstige (etc.) relatie te hebben? Zelfs als je bent zo jong als zeggen 16? Als dat zo is, lees dan verder...

Stappen

Hoe maak je een exclusieve, langdurige, volwassen, serieuze (en gezonde) relatie hebben. Tijd samen.
Hoe maak je een exclusieve, langdurige, volwassen, serieuze (en gezonde) relatie hebben. Tijd samen.
 1. 1
  Tijd samen: Je moet elkaar face-to-face regelmatig om het te laten werken, moet je het uithakken tijden voor data voor jullie twee als koppel te zien. Zelfs als je het moet opschrijven op kalenders, doe het! Bellen elkaar vaak. In principe, als je een vriendin (of vriend), alles wat je samen doen is een datum.
 2. 2
  Tijd apart: Je moet onafhankelijk, ook zijn - Je moet tijd weg te brengen van elkaar. Je moet in staat zijn een gezond en gelukkig individu zonder je vriend (of vriendin) rond de hele tijd. U moet de tijd die je hebt evenwicht - tussen je vrienden, familie, je hobby's / interesses, school, je werk / carrière, en de tijd zelf. Laat uw eigen leven los van je relatie.
 3. 3
  Mededeling: Je moet mondeling (praten) met elkaar communiceren. Over de ernstige, belangrijke en belangrijke kwesties, en ook over de grapje, niet-ernstige, onbelangrijk, weinig dingen ook. Praten over alles wat je wilt - hoe uw dag ging, standpunten, meningen, gedachten, wensen, behoeften, verlangens, ambities, doelen, je verleden, hoe u wilt dat uw toekomst te zijn, hoop, dromen, onzekerheden, angsten, wensen, of wat is gaande is in je leven.
 4. 4
  Vertrouwen: Je moet elkaar vertrouwen voor je relatie om te werken en niet uit elkaar door jaloezie worden gescheurd. Je moet elkaar genoeg vertrouwt om niet denken dat ze zullen bedriegen, of doe iets anders om je pijn emotioneel, fysiek of anderszins.
 5. 5
  Support: Je moet elkaar steunen door dik en dun, wat er ook gebeurt. Getankte de andere persoon in goede manieren. Zorg dat je er (fysiek, emotioneel, of welke manier je kunt) voor elkaar tijdens de gelukkige tijden en de niet zo gelukkige tijden. Het zal het verschil maken!
 6. 6
  Eerlijkheid: Je moet eerlijk en waarheidsgetrouw zijn met elkaar over alles en over alles en nog wat die kunnen komen. Lies (zelfs als de andere persoon nooit de waarheid ontdekt) zal gewoon verzwakken uw obligatie / relatie en uiteindelijk maak je elkaar groeien. Vooral als je een lange tijd wachten om hem / haar te vertellen. Dus het beste om te doen is om altijd eerlijk te zijn met de andere persoon en vertel ze meteen.
 7. 7
  Zelfrespect: Alleen jij bepaalt hoe iemand anders die je behandelt. Laten van iemand over je heen lopen, altijd doen wat ze willen, en hebben geen grenzen maakt je haatdragend over de tijd en veel minder aantrekkelijk.
 8. 8
  Respect: Respect is een grote. Je moet elkaars lichaam, gevoelens, wensen, behoeften, en al het andere dat wordt geleverd samen met het zijn met de andere persoon te respecteren en te accepteren. Respect is ook geen sprake van misbruik, mishandeling, beschadiging, of misbruik op enige wijze, vorm, of vorm (fysiek, emotioneel, seksueel of verbaal).