Wkanl

Hoe u klaar voor uw periode als een tienermeisje

Vroeg of laat, ieder meisje krijgt informatie over hoe om klaar te zijn voor uw eerste periode of gewoon voor uw periode in het algemeen!

Stappen

Hoe u klaar voor uw periode als een tienermeisje. Zoek zoveel mogelijk informatie over je menstruatie.
Hoe u klaar voor uw periode als een tienermeisje. Zoek zoveel mogelijk informatie over je menstruatie.
 1. 1
  Zoek zoveel mogelijk informatie over je menstruatie. De bibliotheek heeft vele tijdschriften en boeken en websites en adviseurs zullen u graag om u te helpen.
 2. 2
  Ga naar pad / tampon websites, omdat ze zouden kunnen hebben gratis monsters. Het kan nodig zijn om je ouders te vragen en ze moeten goed met haar, omdat na al, het is gratis! Ook onderzoek doen. De meeste pad / tampon websites vertellen u over hun producten zo te leren welke goed klinken. Als je kunt, vermijd het kopen van pads of tampons tot je samples zodat op die manier, als ze er slordig uit, je hebt geen geld verspillen aan hen.
 3. 3
  Houd ten minste een pad of tampon in al uw beurzen, boekentassen, locker, lunch tassen, enz... omdat u of een vriend zou kunnen beginnen en het is niet erg leuk om met bloed bevlekte slipje hebben.
 4. 4
  Went je cyclus. Als u nog steeds onregelmatig, kan het helpen om inlegkruisjes te dragen elke dag, dus als je begint het niet lekken door niets. Markeer een kalender, zodat u uw dag kunt bijhouden, maar maken het prive. (Misschien een puntje op de dagen in kalender zodat het kan discreet en nuttig zijn tegelijkertijd)
 5. 5
  Gebruik periode slipjes die zijn bedoeld voor periodes. Reguliere slipje niet de bescherming die nodig zijn tijdens periodes geven. Adira Periode Panty is lekvrij, hygiënisch en huidvriendelijk.

Tips

 • Vergeet niet, wanneer je menstruatie eerst begint, is het bijna 100% dat het onregelmatig zal zijn. Maak je geen zorgen of denkt dat je een aantal ernstige aandoening. Het is allemaal onderdeel van de cyclus. Wees klaar voor krampen en / of maagpijn ook. Maar als je echt denkt dat je een probleem hebt, zoek dan een arts of een vertrouwde volwassene.
 • Praat met je moeder: zeker, het zal lastig zijn, maar vergeet niet, ze heeft meegemaakt dit ook!
 • Als je het gevoel een beetje humeurig of emotionele vlak voor of tijdens je menstruatie, dat is normaal. Het heet PMS.
 • Houd altijd een extra paar shorts / broeken in je kluisje / tas alleen in geval van nood.
 • Als uw periode vangt u bij verrassing op school, veeg je zo goed als je kunt. Vraag je leraar als je kunt naar de school verpleegkundige of begeleider. Als er geen school verpleegkundige vraag je docent (als ze vrouwelijk is) als ze een inktkussen.
 • Proberen om pijnstillers of Ibuprofen-(controleer met uw arts)-Als je buikpijn krijgt dan draaglijk. Nemen
 • Houd altijd een Tide To Go Stick met u het geval als uw periode vangt u bij verrassing (of niet) en je lekken.
 • Alle vragen die u hebt, want het is helemaal goed is om vragen te stellen.
 • Als u wilt, afval enige. Niet allemaal, maar een paar te noemen. Doe die testen doen ze op tv waar je giet water met kleurstof op het pad en zien hoeveel water het kan duren. Zet een tampon in een kopje water en kijk hoe het uit te breiden. Eerlijk gezegd, kan het leuk. Op die manier kunt u testen welke absorptievermogen zijn echt super. Willen nemen 2 verschillende merken van super stroom pads en zet de zelfde hoeveelheid water in en kijk of iemand meer houdt. (Waardevolle informatie voor als je zo begint als je echt zwaar u kunt beslissen welke zal u laten lekken en welke niet.)

Waarschuwingen

 • Als je wat bloed op je kleren of lakens te krijgen, altijd gebruik maken van koud water niet warm. Heet water kan instellen de vlek. Wrijf verse vlekken met wat zout, omdat het de bloed absorbeert. Als je het hebt toe te voegen aan het koude water en laten inwerken. Het beste is om dit te doen wanneer de vlek vers is.
 • Was altijd uw handen voor en na het inbrengen van een tampon of zetten op een pad. (Je hoeft niet, maar het is beter als je dat doet)
 • Rond de tijd dat je middelbare school in te voeren, begint de uitvoering rond een paar pads (tampons worden niet aanbevolen voor de eerste periode, wachten tot het reguliere wordt), zodat je niet wordt overrompeld.
 • Laat uw tampon in je voor meer dan 8 uur. Als je het op langer dan dat je een grotere kans op het vangen van verlof, het is zeldzaam, maar soms dodelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Adira Period Panties. Ze lekken niet, dus geen schaamte op school. Draag ze uit een paar dagen voordat je verwachten dat je tijd en vanuit je menstruatie.
 • Maandverband en tampons.
 • Getij ToGo Stick (in geval van lekkage)
 • Een persoon die je kunt gaan voor advies (voogd, een adviseur etc. voorkeur een vrouw)-dit is beter dan online zoeken omdat de bron mogelijk niet betrouwbaar en kan valse informatie die problemen kunnen veroorzaken geven.
 • Een extra paar kousen (sommige mensen liever slipjes die zijn een beetje te groot als ze op hun periode dus pads passen beter)
 • Een paar zwarte trainingsbroek in je tas. Just in case! Dus als je lekken, het is fijn, want je zult worden gedekt en u kunt altijd gewoon een excuus als iemand vroeg als: "Toen ik eten van de lunch, een aantal van mijn salade dressing viel op mijn broek en het ziet er gewoon raar." Of: "Ik moet naar tennis meteen na school, dus om het gemakkelijker maken voor mezelf, ik veranderde gewoon recht nu in plaats van op de tennisbaan toiletten te maken."