Wkanl

Hoe je een man die een ander meisje houdt date

De cursus van ware liefde is nooit glad! Soms is de man die je wilt niet weten dat je bestaat - NOG! Luister niet naar mensen die zeggen "draag iets schattig! Dragen make-up, en ton van het!," Laat wat huid! ", Of" anders handelen. "Dat is niet de manier om zijn aandacht te trekken. Als je willen een man om je wilt, wees jezelf! Tuurlijk, kan het klinken als een cliche, maar het is waar. Maar wees je zelf en glimlach laten zien liefde jegens hem hebben. Good luck

Stappen

Hoe je een man die een ander meisje houdt date. Zoek uit wie hij doet alsof.
Hoe je een man die een ander meisje houdt date. Zoek uit wie hij doet alsof.
 1. 1
  Zoek uit wie hij doet alsof. Als hij met iemand anders al, de concurrentie is meestal geen gezonde zaak, omdat het kan leiden tot jaloezie en wantrouwen. Weten wie hij houdt en leren een beetje over hun relatie zal u helpen beslissen als je echt wilt om te concurreren met haar. Is hun relatie serieus? Zijn ze gelukkig samen? Als dat zo is, wil je niet om problemen tussen hen veroorzaken. Maar aan de andere kant, als het blijkt dat ze zijn gewoon goede vrienden, de deur kan worden geopend om hem toe zonder zorgen.
 2. 2
  Krijg hem ook beter te leren kennen,. Als hij geïnteresseerd is in iemand anders, zullen jullie moeten elkaar beter leren kennen als hij gaat beslissen hij je leuk vindt in plaats daarvan. Dus proberen om dichter te worden. Als je op school en in dezelfde klasse, probeer dan om een ​​kans om een ​​project te doen of studeren samen vinden. Zoek uit wat hij graag doet buiten de school, zijn hobby's en interesses, en kijk of je iets met elkaar gemeen hebben.
 3. 3
  Na het krijgen van hem te leren kennen, en zijn mogelijke andere meisje, beslissen of het de moeite waard. Als hij serieus met iemand anders, beschouwen de problemen proberen op heden hem kunnen veroorzaken. Dit is een goede tijd te doen van uw inspanningen voordat iemand gewond raakt of harde gevoelens ontstaan.
 4. 4
  Maak uw verhuizing als u ervan overtuigd dat hij niet serieus over het 'andere meisje. " Hint rond ongeveer ergens je zou willen gaan, dat je denkt dat hij zou zijn geïnteresseerd
 5. 5
  Houd uw tips en suggesties onschuldig. Laat het niet vallen een lijn op hem over te gaan naar de plaatselijke 'lovers' hangout 'of zoiets schaamteloos romantisch.
 6. 6
  Wees niet te opdringerig, of maak suggesties en tips te vaak, want dit zal hem zijn hoede zetten. Af en toe vermelden terloops er enige avondactiviteit je dat hij zou genieten, en dat je zou willen om te gaan met hem. Dit kan een film, sportevenement, of community event dat u als een wederzijds belang kan presenteren.
 7. 7
  Haast u niet. Afhankelijk van hoe zijn relatie gaat met het meisje dat hij is dating, kan het slechts een kwestie van tijd voordat een breuk te zijn, en wil je in een goede positie om stap inch
 8. 8
  Proberen om zijn aandacht op andere manieren te trekken. Als hij houdt van bepaalde muziek, pick-up enkele cd's en laat hem weten dat hij welkom is naar hen te luisteren, of als hij houdt van een bepaald voedingsmiddel, ofwel bereiden wat en brengen een extra portie, een restaurant dat maakt het, en zeg hem dat je zou genieten er heen te gaan.
 9. 9
  Meer informatie over hobby's en sport is hij geïnteresseerd in. Als hij houdt van voetbal, genoeg te leren over het spel te voeren op een gesprek met hem over. Als hij in de kunst, toon hem uw tekeningen, of kijk naar kunsttentoonstellingen in uw gemeenschap.
 10. 10
  Wees een goede vriend, ongeacht of hij je vraagt ​​of niet. Dit betekent dat het vermijden beledigend of misleidend hem over zijn huidige vriendin, of oneerlijk over je likes gewoon om hem te imponeren.
 11. 11
  Omgaan met uw eigen gevoel eerlijk. Dit betekent dat je nodig hebt om toe te geven aan jezelf je redenen om te willen om uit te gaan met hem. Als het jaloezie van zijn vriendin, of gewoon een passerende attractie, zal uw inspanningen niet in goede aard.

Tips

 • Wees niet jaloers op hem.
 • Wees jezelf.
 • Glimlach veel en vriendelijk te zijn.
 • Maak oogcontact, maar overdrijf het niet.
 • Lijken niet te gretig voor zijn aandacht. Vergeet niet ook je hebt een leven om te leven.
 • Je kon gewoon leuk zijn om hem!

Maar als hij echt verliefd op het meisje dan niet proberen om hun relationships.She ruïneren zullen wreken zodra u en de man start dating krijgen.

 • Doe you'r haar mooie
 • Leuk zijn.
 • Doe niet zo raar
 • Als hij niet eerlijk waarom zou je zijn?! Krijgen zelfs! Flirten met een andere man. What goes around comes around. Dus sta op. Neem een ​​adem, neem een ​​slok, en maak het rond komen.
 • Als hij al een vriendin en ze zijn gelukkig samen, verder te gaan.

Waarschuwingen

 • Niet kwaad.
 • Niet boos op hem.
 • Probeer niet en maak hem jaloers omdat dit zal resulteren in hem denken dat je hem niet mag.
 • Als hij je niet mag, is hij niet waard.
 • Leuk zijn om de huidige vriendin, ze kan je een hoop schade.

Dingen die je nodig hebt

 • Hobby hij houdt.
 • Een patiënt strategie.
 • Vertrouwen