Wkanl

Hoe tot op heden een man met kinderen

Dus je hebt de man van je dromen ontmoet... en hij heeft kinderen. Hoe ga je om met de situatie?

Stappen

Hoe tot op heden een man met kinderen. Haal diep adem en zorg ervoor dat je kunt dit soort relatie verwerken.
Hoe tot op heden een man met kinderen. Haal diep adem en zorg ervoor dat je kunt dit soort relatie verwerken.
 1. 1
  Haal diep adem en zorg ervoor dat je kunt dit soort relatie verwerken. Wezen met een man met kinderen is nooit een gemakkelijke zaak en het is niet voor bangeriken. Voel je niet slecht als je niet kunt omgaan met de verdeling van de aandacht. Beschouw het zelfbehoud. Neem wat tijd alleen om ervoor te zorgen dat dit is wat je wilt.
 2. 2
  Praat met je man. Soms bespreken hoe je je voelt zal niet alleen zorgen dat u zich beter voelt, maar het zal hem laten weten hoe je je voelt. Toegegeven, je kunt niet zeuren over elk klein ding, maar de repressie is slecht.
 3. 3
  Probeer een hartelijke relatie met de moeder van de kinderen (als ze in de buurt is) hebben. Niet beste vrienden (uw man zal voelen als hij wordt dubbel samen), maar wees niet koud (ze kan blijken de kinderen tegen u). Wees niet bang om je man te vragen over zijn relatie met haar. Wat ze deden, maar meer nog, waarom ze ze uit elkaar? Soms uitzoeken haar eigenaardigheden zal helpen omgaan met haar beter (ook van hem).
 4. 4
  Maak een punt niet aan zijn kinderen te ontmoeten totdat u geweest dating ten minste zes maanden en hebben een zeer sterke overeenkomst die u samen een toekomst zal hebben. Het beste scenario is om te wachten tot je bezig bent, dan ontmoeten de kinderen en wacht nog een jaar en echt te leren kennen de kinderen ook. Vergeet niet dat elke relatie is anders en uw kinderen kunnen genieten van het kennen van de persoon die hun ouders is dating, vooral in gevallen waarin de kinderen ouder zijn.
 5. 5
  Praat niet naar de kinderen. Ze weten wat er gaande is. Overdreven aardig verrekenen alarmbellen. Ga zitten met de kinderen. Vertel hen dat je echt nerveus over hen te ontmoeten, omdat je echt van hun vader. Maar - nog belangrijker - je niet ooit willen dat ze de indruk dat je er bent om hun moeder te vervangen om te geven. Nadrukkelijk staat dat je weet dat je nooit zou kunnen nemen die plaats, maar je zal er altijd zijn als ze ondersteuning nodig hebben. Vertel hem dat je niet wilt dat iets over de manier waarop ze zijn het runnen van hun leven, hun familie tradities, of hun relatie met ofwel hun vader of moeder te veranderen. Vertel hen dat je wat hulp leren die tradities nodig. Eindigen door hen te vertellen dat je echt naar uit om hen beter te leren kennen en open staan ​​voor vragen.
 6. 6
  Wees niet boos als een van de kinderen in eerste instantie niet zoals jij. Het kan voor een van de bovengenoemde redenen. Of het kan niets met je te hebben. Beheren het sierlijk en praat met het kind met respect.

Tips

 • Iedere man die je bang vertellen van uw vrienden en familie over is waarschijnlijk een man die je kent is niet goed voor je.
 • Praat het uit. Praat met je man, je vrienden, of blog. Soms is het krijgen van de gevoelens en angsten uit voel je je beter.
 • Wees eerlijk met jezelf. Tuurlijk, de man is geweldig en jullie hebben de beste tijd, maar als kinderen zijn niet je ding en je kunt niet overwinnen en proberen - het is ok om op die manier voelen.
 • Als u een alleenstaande vrouw zonder kinderen van je eigen, wees eerlijk met jezelf. Wil je echt een relatie met overbagage evenals emotionele bagage met zijn ex?
 • Wees eerlijk in je vermogen om zijn kinderen te accepteren. Begrijp dat zijn liefde voor hen zijn liefde voor jou niet in gevaar brengt. Je hoeft niet om hun moeder te zijn, maar je gaat naar familie te zijn. Als je niet kan omgaan met die bewegen op de vroege en reserveonderdelen iedereen de pijn.

Waarschuwingen

 • Ga niet in de relatie op zoek naar een kant en klare familie - zijn er voor de mens, al het andere is een bonus.
 • Probeer niet te veel te praten over zijn ex, met name (maar niet alleen) als hij een weduwnaar. Het kan moeilijk voor hem zijn, want het is in het verleden, en hij waarschijnlijk niet wil worden herinnerd. Vergeet niet dat op dit moment, hij is met jou.

Vertaalwerk