Wkanl

Hoe te charmeren een dame

Charmante een dame is de eerste stap naar het starten van een relatie - dit zal u tonen hoe u de aandacht van de vrouw of meisje je zou willen beter weten te winnen.

Stappen

Hoe te charmeren een dame. Vervolgens zijn sexy, maar toch onbereikbaar.
Hoe te charmeren een dame. Vervolgens zijn sexy, maar toch onbereikbaar.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Als u niet zeker bent, kunt u komen als zwak, dat is niet sexy helemaal.
 2. 2
  Vervolgens zijn sexy, maar toch onbereikbaar. U hoeft niet te worden Hugh Grant of zelfs Brad Pitt te sexy. Sexy is vertrouwen en een aura die u verzendt. Het wordt geleverd met zelf-liefde (niet narcisme, echter). Being sexy is simpelweg buiten bereik en comfortabel in je lichaam. Een mooie glimlach is altijd goed, zo is het hebben van een lekkere geur. (Mensen reageren op de 5 zintuigen - belangrijkste zintuigen voor je geur en aanraking te zijn).
 3. 3
  Betrekking tot aanraking, laat haar weten hoe je je voelt subtiel. Raak haar arm als je grapjes (zie hieronder voor meer informatie over humor) en zorg ervoor om oogcontact te maken. Spreek met haar met je ogen. Dit is niet moeilijk, het vereist alleen maar denken en kijken naar haar (in haar ogen natuurlijk) tegelijkertijd.
 4. 4
  Maak haar glimlach. Maken grappen. Ga met je persoonlijkheid. Als je niet van nature een komisch, voelen zich niet onder druk gezet om grappig te zijn. Echter, het maken van haar aan het lachen is goed.
 5. 5
  Wees FUNNY! Klasse clowns zijn erg populair om meisjes op de middelbare school. En grappige jongens zijn nog steeds geliefd bij vrouwen als ze volwassen zijn, zelfs. Als je kunt maken iemand barstte in lachen uit, of onbedaarlijk lachen, zoals het krijgen van het lachen tranen, schudden met lacht, of omvallen, dan heb je al kreeg.
 6. 6
  Toon intelligentie. Vrouwen waard dating waarderen een geest. Manifesteren uw complexiteiten. (Als je niet slim, lezen...). Dumbness is saai. Wees slim als je bent bijzonder. Slimheid is geestig en humoristisch, een zeer aantrekkelijke eigenschap, dus wat je ook doet niet verbergen. Maar wees voorzichtig dat veel seksistisch, racistisch, of enig nadeel grappen als ze diep kunnen beledigen en algehele kwetsen mensen niet te gebruiken, en kan uiteindelijk het maken van je ziet eruit als een eikel.
 7. 7
  Interesse tonen, echter, zoals gezegd, zijn onbereikbaar. Laat zien dat je vertrouwen hebt, en je hoeft haar niet nodig voor geluk.
 8. 8
  Een houding. Gaan met wat je persoonlijkheid is. (Nooit veranderen voor iedereen, tenzij je anderen kwetsen of jezelf). Als je opstandig bent, verberg het niet. Gebruik het om te zijn onbereikbaar.
 9. 9
  Gezond zijn. Je hoeft niet met alle middelen nodig om een ​​sixpack te krijgen. Hygiëne is belangrijk. Eet goed
 10. 10
  Wees niet onbeleefd. Echter, iets negeren van haar zal haar vraag te maken. Iets is de sleutel! Weldadigheid.
 11. 11
  Daarmee uw talent. Als je een acteur, haar vragen om u te helpen met het onthouden van uw lijnen. Talent is sexy.
 12. 12
  De meeste van allemaal, als deze vrouw is gewoon niet geïnteresseerd in je, verder want er zijn miljoenen mensen in de wereld te wachten op uw liefde. Ook als je geen zin om te spelen "het spel" te charmeren haar, eerlijk. Vertel haar hoe je je voelt, als gedwongen. Eerlijkheid is lovenswaardig.

Tips

 • Drugs zijn gewoon geen optie voor het behoud van het vertrouwen te charmeren haar. Niet afhankelijk zijn van drugs voor het vertrouwen.
 • Ambitie is geliefd bij vrouwen.
 • Gepaste kleding (niemand houdt ervan om boksers opknoping uit broek te zien).
 • Eigenliefde en vertrouwen is de sleutel.
 • Draag een pak elke keer dat je weet dat je haar zien. Stijl kan het verschil maken en alle meisjes houdt pakken. Dress shirts (overhemden met formele kragen) zijn prima als je niet wilt dat een pak te dragen.
 • Geur goed (Bijl of Tag) niet te veel als het kan beledigen.

Waarschuwingen

 • Als ze niet geïnteresseerd is, is ze niet geïnteresseerd. Herkauwen is niet noodzakelijk.
 • Zijn onbereikbaar is goed, zolang het houdt je van het zijn aanhankelijk of op zoek wanhopig, maar niet spelen met andermans gevoelens. Als ze geïnteresseerd is in jou en je echt van haar, niet spelen mind games. Wees eerlijk, doe niet alsof. Dit is een algemene regel voor iedereen. Het is verpletterend om echt van iemand en wordt afgeblazen, alleen maar omdat die persoon niet wil emoties te tonen.
 • Hou je niet van een ander meisje op hetzelfde moment, omdat meisjes heel gemakkelijk dingen kan ontdekken.
 • Hou van jezelf. Beperk hoeveel je "love yourself" maar je mag komen als egoïstisch als je van jezelf houdt te veel.
 • Probeer niet te krijgen met haar vrienden, dit is een grote fout. Zoals hierboven vermeld "Girls love ambitie 'maak het je ambitie om bij haar te zijn, niet alleen zijn met iemand.