Wkanl

Hoe te zijn sympathieke

Hoewel iedereen het recht om hun eigen persoonlijkheid en zelfexpressie, zijn er fundamentele stappen die iedereen kan nemen om relaties met mensen om je heen te verbeteren. Het maken van een betere indruk op mensen om je heen en het ontwikkelen van een sterkere reputatie kan een lange weg te gaan in netwerken, loopbaanontwikkeling en socialisatie.

Stappen

Hoe te zijn sympathieke. Initiëren willekeurige daden van vriendelijkheid.
Hoe te zijn sympathieke. Initiëren willekeurige daden van vriendelijkheid.
 1. 1
  Worden met respect van iedereen die je ontmoet, en belangrijker nog,! Als u veroordelend of met een afwijzende houding ten opzichte van andere mensen handelen, zullen ze waarschijnlijk terug dezelfde negatieve gevoelens ten opzichte van jou. Maken anderen voelen zich welkom en gewaardeerd zal een lange weg naar uw succes in het maken van vrienden gaan.
  • Mensen willen zijn rond anderen die zijn er zeker van zichzelf, zonder arrogant. Heb vertrouwen in wie je bent, zonder constant intensivering op de tenen van anderen. Als je altijd bekritiseren jezelf en lijken te zijn ongelukkig met jezelf, het risico vervreemden mensen en hen te laten zien al je gebreken loop je. Immers, als je niet tevreden bent met jezelf, waarom zouden anderen zijn?
 2. 2
  Wees beleefd aan. Dit is een elementaire vorm van respect, dat is vrij gemakkelijk aan te tonen tegenover iedereen. Interactie met vreemden mooi en rustig, verzoek gunsten geduldig, reageren op anderen snel en vergeet niet uw alstublieft en dank u is.
  • Vergeet niet dat iedereen je interactie met de mens is, ook. Gewoon omdat je betaalt iemand te wachten op uw tafel geeft u niet het recht om onbeleefd; behandel ze zoals je zou willen worden behandeld als je in hun positie. (Het is makkelijker om te zien wat iemand echt door hoe ze omgaan met hun ondergeschikten, niet hun gelijken -. JK Rowling)
 3. 3
  Initiëren willekeurige daden van vriendelijkheid. Dingen doen voor andere mensen, zelfs als je ze niet kent. Houd een deur wanneer gaan in of uit een gebouw, iets ophalen voor een vreemdeling als ze vallen, en bieden een foto voor een groep die eruit ziet als ze proberen om een ​​te nemen te nemen. Dit soort onbaatzuchtige Giving inspireert anderen om hetzelfde te doen in ruil - niet alleen voor jou, maar voor anderen in hun leven ook.
 4. 4
  Wees eerlijk, maar doe dat voorzichtig. Het is vooral belangrijk om eerlijk te zijn naar uw vrienden en mensen die je vragen om advies. Meestal kunnen mensen vertellen wanneer iemand liegt, en nep, onoprechte mensen zijn niet goed vond.
  • Als iemand vraagt: "Maakt dit me blikvet?" (Ja, het is een cliche, maar het is een klassiek voorbeeld) zeggen: "Ja" als het doet, maar bieden wat advies! En zorg ervoor om altijd respectvol en op uw opmerkingen zachtjes, ingelijst in een manier dat het onwaarschijnlijk is ze overstuur maken. Als u weet dat uw mode, vertel hen waarom. Ze zijn zeker te vertrouwen dat je weet dat je eerlijk was en waarderen dat je ze helpt.
  • Als u twijfelt of een waarheidsgetrouw reactie iemand die je vraagt ​​om advies zal pijn doen, kunt u voorwoord uw reactie door te vragen of ze eigenlijk willen horen uw volledige nemen op de waarheid. Meestal is het antwoord zal zijn ja, maar dit geeft de persoon tijd om emotioneel te bereiden voor uw reactie. Negatieve reacties zijn vaak de instinctieve bijproduct van shock - als je ze kunt schrap zetten om een ​​potentieel pijnlijke waarheid te verwachten, dan maak je de uitwisseling veel meer succes.
  • Het is een lastiger idee om zijn brutaal eerlijk met iemand die vraagt ​​niet uw advies. De opvoeding van een reactie als dat kan ofwel genereren waarderende reacties of beledigd looks, afhankelijk van de persoonlijkheid van de persoon, dus oordelen over de situatie op eigen risico. Je moet waarschijnlijk voorkomen dat het initiëren negatieve opmerkingen, ongeacht hoe waarheidsgetrouw, met mensen die je niet goed bekend of goede vrienden met.
 5. 5
  Houd uw beloften. Zorg ervoor dat je kunt door te volgen op al uw verplichtingen. Ze zijn "verplichtingen" genoemd omdat je hebt toegewijd aan het maken van de inspanning voor die taak of gebeurtenis; niet terug last-minute. Als het breken van een inzet is onvermijdelijk, laat alle andere betrokkenen weten zodra je weet dat je het niet kan maken. Het kan nog steeds vervelend voor de andere partijen, maar in ieder geval verwacht dat ze het en kunnen hun schema aanpassen als dat nodig is.
  • Of het nu gaat maken van het aan het diner of de afwerking van een project, is het belangrijk om uw vrienden en collega's op de hoogte houden over uw voortgang. Of het nu een snelle e-mail te zeggen dat alles op track of een briefje te verontschuldigen voor onverwachte vertragingen, mensen waarderen communicatie. Niet wetende wat er aan de hand kan zeer frustrerend zijn, zelfs als het project uiteindelijk wordt afgerond op tijd en in top-notch kwaliteit.
 6. 6
  Denk aan uw unieke sterktes en kansen voor het voetlicht te verkennen. Wat talent of eigenschap heb vrienden bewonderen in u?
  • Bijvoorbeeld, als je goed in wiskunde bent, misschien kunt u vrijwilliger bij een kliniek helpen van mensen met lage inkomens in evenwicht hun begroting of indienen van hun belastingen. Als je een goede zanger, opstaan ​​op karaoke avond en vermaken de kamer.
 7. 7
  Vergeet niet om! Je stralen een goede vibe met dit eenvoudige gebaar, en je kunt de sfeer van iedereen om je heen te verbeteren. Zelfs als je niet het gevoel bijzonder vreugdevolle of zitten vast in een stemming malaise, kan de vrijwillige acties van je spieren draaien in een glimlach soms leiden tot gevoelens van vrolijkheid en geluk.
  • Denk aan gelukkige gedachten of in het verleden momenten dat heb je grijns te helpen leiden tot een echte glimlach.
  • Het duurt meer gezichtsspieren te fronsen dan te glimlachen - en voor goede reden! Iedereen moet vaker dan fronsen te glimlachen.
 8. 8
  Het belangrijkste is, vergeet niet om jezelf te zijn in termen van het laten kern aspecten van je persoonlijkheid doorschemeren. Het is onmogelijk om iedereen om je - verschillende persoonlijkheden zal onvermijdelijk resulteren in een aantal botsing op een gegeven moment van je leven - maar je zult de bewondering van de mensen die bij je passen en degenen die er te verdienen.
  • Mensen zoals anderen die komen als oprecht en echt, dus geen stappen te ondernemen om zo ver dat je je ongemakkelijk met je acties zijn te veranderen.

Tips

 • Een zeer eenvoudige tip voor het krijgen van een bepaalde persoon te vinden - vragen voor hun hulp op iets. Probeer op een verzoek dat hun vaardigheden of interesses bevat vinden. Het zal niet alleen laten zien dat u aandacht besteden aan hen, maar dat je hun gezag over het onderwerp dat hen interesseert respecteren.
 • Worden geopend. Als je verdrietig of boos kijken, zullen mensen zien dat op een bepaald niveau en zal niet willen met je praten. Zelfs als je verdrietig of boos zijn, na te denken over alle redenen je blij zou moeten zijn in een openbare situatie, en proberen om die zware emoties voor een meer prive-tijd te besparen met goede vrienden en familie.
 • Sympathieke mensen zijn mensen die graag mensen. Mensen zullen voelen als je ze wilt. Als je wilt dat iemand je wilt, focus op iets dat je graag over hen. Als je echt niet van hen... misschien is het niet belangrijk dat ze je graag.

Waarschuwingen

 • Wees niet een sociale klimmer, of maak het duidelijk dat je wanhopig bent om bevriend mensen zijn. Anderen kan vertellen en het is een grote turn-off.
 • Vergeet niet dat het mogelijk noch wenselijk om iedereen om je wilt! Er zijn altijd mensen die je boos en wie zal je boos, terecht of onterecht. Weten wanneer te laten komen en om respectvol en volwassen over het conflict. Geef jezelf niet omhoog over deze gebeurtenissen, en blijf vertrouwen in jezelf.
 • Probeer niet uitdrukkelijk anderen te overtuigen om u wilt. Het aanbieden van uw positieve eigenschappen zal je af komen als arrogant. Laat anderen zien uw grootheid in hun eigen tijd.
 • Doe niet zo nep. Mensen zullen het vervalt in je manieren zien en begrijpen dat je het aantrekken van een daad. Je moet geloven wat je doet, anders wordt het reflecteert nog erger op je. Eerste indrukken zijn belangrijk, echter, en het zou voelen "fake" te handelen als u de zorg over deze nieuwe, willekeurig persoon in je leven wanneer je dat niet doet. Goede vuistregel: behandel ze Net zoals je zou willen worden behandeld.
 • Zelfs als je dingen die je zou moeten veranderen aan jezelf merkt, vergeet dan niet om nog steeds trots op jezelf. Uw kernpersoonlijkheid is geweldig en iets om ongegeneerde over het tonen, en er zijn weinig dingen die iedereen kan verbeteren.