Wkanl

Hoe te vertellen als een meisje leuk vindt, of geïnteresseerd is

Het leven zit vol verrassingen! Verrassingen, zoals een nieuwe uitvinding, worden geaccepteerd in een baan die je niet eens dat je de vaardigheden te hebben, of zelfs een meisje dat belang of zelfs je wens...

U kunt zelfs als dit meisje. Wanneer je als een meisje, vragen u, zoals 'Heeft ze net als ik?'. Nou, er is een gemakkelijke manier om de waarheid te kennen door te vragen of ze je leuk vindt, maar je mag niet willen gaan naar die aanpak, omdat het veel ellende kan veroorzaken. Er zijn ook andere methoden, zoals het controleren van haar lichaamstaal of controleren hoe ze handelt om je heen.

Niet alle meisjes zijn hetzelfde, of deze wereld zou zijn zo saai als altijd. Zijn er nog manieren van het vertellen als een meisje leuk vindt, dus laten we tonen u een paar om u te helpen.

Als ze je niet mag, is het tijd om verder te gaan of ga naar uw volgende meisje die je leuk vindt. Het is niet het einde van de wereld.

Stappen

Hoe te vertellen als een meisje leuk vindt, of geïnteresseerd is. Als ze je leuk vindt, kan ze willekeurige gesprekken te beginnen met je veel, en ze kunnen ook beginnen flirten tijdens het gesprek.
Hoe te vertellen als een meisje leuk vindt, of geïnteresseerd is. Als ze je leuk vindt, kan ze willekeurige gesprekken te beginnen met je veel, en ze kunnen ook beginnen flirten tijdens het gesprek.
 1. 1
  Als ze je leuk vindt, kan ze willekeurige gesprekken te beginnen met je veel, en ze kunnen ook beginnen flirten tijdens het gesprek. Als ze niet met je praten, laat je niet in de steek gelaten. Ze kan gewoon verlegen van je omdat ze je leuk vindt.
 2. 2
  Als ze je leuk vindt, en als je rond haar, zal ze flirt want ze is nerveus en probeert om contact met u op. Zoals ik al eerder zei, alle meisjes zijn verschillend, dus als ze dat niet doet, niet worden neergezet.
 3. 3
  Als ze je leuk vindt, kan ze leunen naar u of kan zitten / staan ​​dicht bij je. Maak je geen zorgen als ze dat niet. Ze kan gewoon verlegen.
 4. 4
  Als ze je leuk vindt, zal ze je aanstaren, en als je staren naar haar rug, kan ze snel weg te kijken en blozen of zij kan staren je nog steeds.
 5. 5
  Als ze je leuk vindt, zal ze lachen om je domme grappen veel.
 6. 6
  Als ze je leuk vindt, kan ze naast je zitten tijdens de lunch omdat ze graag om je heen. Wees niet ongerust als ze dat niet doet, kan ze net zo verlegen.
 7. 7
  Als ze je leuk vindt, kan ze haar telefoonnummer te geven aan u, want ze vertrouwt je ermee.
 8. 8
  Als je loopt door en ze praat met haar vrienden, maar dan stopt, zou het gesprek zijn geweest over u
 9. 9
  Als ze je leuk vindt, zal ze lachen als je met haar praat omdat ze graag uw aanwezigheid.
 10. 10
  Als ze je leuk vindt, zal ze proberen haar best uit te zien door te proberen om haar haar vast te stellen, of zij past haar shirt.
 11. 11
  Als ze je leuk vindt, kan ze per ongeluk aanraken van je veel, zoals je hand. Maak je geen zorgen als ze dat niet. Ze kan gewoon verlegen.
 12. 12
  Als ze je leuk vindt, zal ze proberen te zijn om je zo lang mogelijk.
 13. 13
  Als ze je leuk vindt, zal ze proberen om je om iets voor haar te doen, omdat ze je leuk vindt om haar te helpen en houdt uw aanwezigheid of probeert om je aandacht te trekken. Bijvoorbeeld, als ze per ongeluk laat haar potlood, en ze vraagt ​​je om het op te rapen voor haar, en ze zegt 'Dank u [uw naam]' en als dit is repetitief, betekent dit dat ze je leuk vindt.
 14. 14
  Als ze vertelde haar vrienden over jou, kunnen ze haar plagen als je rond. Wees niet ongerust als ze dat niet doet, kan ze nog niet verteld haar vrienden.
 15. 15
  Als ze je leuk vindt, zal ze proberen op te staan ​​voor u en u helpen in uw slechte situaties.
 16. 16
  Als ze je leuk vindt, kan ze naar je kijken alsof het een droom.
 17. 17
  Als ze is niet verlegen, zou ze u omhelzen of zelfs je kussen op het meest. Deze borden maken het duidelijk dat ze je leuk vindt
 18. 18
  Als ze je vraagt, kan ze vragen om je jas. Als je dat doet, kan ze lachen. Als iemand anders haar gaven hun jas en ze ziet er verdrietig, dat betekent dat ze wilde uw aandacht, niet het hunne. (Het werkt ook andersom - ze kunnen iemand anders de aandacht in plaats van jou gewild hebben.)
 19. 19
  Wanneer je met haar te praten, en een andere persoon onderbreekt, zal ze antwoorden met een korte zin en ga terug het gesprek dat je hadden met haar.
 20. 20
  Als ze je leuk vindt, kan ze je vragen om te lopen met haar naar de klas of naar een ander gebouw omdat ze graag uw aanwezigheid.
 21. 21
  Als ze je leuk vindt, zal ze zichzelf constant naar je gooien en vaak in verlegenheid te brengen zichzelf in het proces.

Tips

 • Wees jezelf om haar heen. Ze vindt je leuk, omdat de manier waarop je bent.
 • Als je van haar, geef haar wat hints dat je haar leuk zonder daadwerkelijk met haar te praten, want als je zegt 'Ik hou van je', dan is ze misschien van je denken als raar.
 • Als de relatie echt hoog is gegaan, vraag haar dan uit. Vraag haar gewoon naar de bioscoop of een eenvoudig diner.
 • Als ze begint te flirten met je vrienden, kan ze worden proberen om je jaloers te zijn, dus niet worden neergezet.
 • Neem het stap voor stap. Ten eerste, zeg hallo tegen haar, start dan een echt gesprek. Als het gaat verder, dan kan blijken te zijn een goede relatie
 • Ze kunnen spelen 'hard-to-get' omdat ze denkt dat de mannen die proberen om haar te winnen zijn haar waardig.
 • Als zij antwoordt met een korte zin om wat je zegt, kan ze gewoon verlegen.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te doen alsof je een ander meisje om haar jaloers te krijgen, omdat vrouwen zijn gevoeliger voor dit soort dingen en ze kunnen denken dat je niet geïnteresseerd in haar.
 • Praat niet met haar te veel. Ze zou denken dat het als vervelend en misschien interesse in je verliest.
 • Probeer niet om echt hard lachen naar haar. Ze kunnen denken dat je raar bent en misschien niet geïnteresseerd in jou