Wkanl

Hoe je cosplay als Edward Cullen

Jullie allemaal waarschijnlijk die ene speciale persoon die je wanhopig wilt verkleden als Edward, tegen zijn protesten en claims van het verlaten van je moet je door met het plan.

Nu zal niemand moeten vechten dan Edward, aangezien iedereen kan men op hun gemak te hebben! Hier is een gids voor uw man:

Stappen

Hoe je cosplay als Edward Cullen. Past u goed op uzelf.
Hoe je cosplay als Edward Cullen. Past u goed op uzelf.
 1. 1
  Past u goed op uzelf. Tuurlijk, een paar miezerige push-ups, sit-ups, squats, of wat u kunt gedurende de dag kan je door de week, maar als je wilt dat gebeeldhouwde kist moet je naar de sportschool te raken en het opstarten van een goede workout routine. Niemand zal zeggen dat je ziet eruit als een Griekse God met die ene-pack.
 2. 2
  Houd een glad scheerresultaat. Als je indruk wilt maken uw Twilight-gek vriendin, moet je scheren (of was) je armen, borst en rug, indien nodig. Extra punten voor de benen.
 3. 3
  Onderzoek van het haar en de ogen. Edward's haar is 'bronskleurige' en 'warrig.' U heeft waarschijnlijk niet nodig de kleurstof als je haar is niet de schaduw, maar je kunt zeker proberen het rommelig haar blik als je niet sportief dat 'al doen. Edward's ogen schommelen tussen goud en zwart, afhankelijk van de vraag of hij had bloed, maar als je groene ogen die goed zal werken als dat is zijn oorspronkelijke kleur van de ogen als mens.
 4. 4
  Probeer zo bleek mogelijk. Als je van nature bruin, misschien wilt u misschien kiezen voor een Jacob Black kijkje in plaats van een Edward, of u kunt gebruik maken van huidlighteners die u kunt kopen bij elke goede schoonheidssalon.
 5. 5
  Smile. Edward's handelsmerk 'scheve glimlach' klinkt belachelijk, maar je kunt laten werken als je hard genoeg probeert. Je moet om te kijken als een deel van je gezicht is het hebben van een beroerte, en de andere is in het gekkenhuis en glimlachen zonder reden. Het is het beste geadviseerd je gaan zonder de glimlach.
 6. 6
  Heb een schitterende glimlach & straight witte tanden. Zorg ervoor dat je regelmatig poetsen. Ook kunt u proberen het bleken van uw tanden, zodat ze zijn vooral helder.
 7. 7
  Keep it classy. Draag de Cullens kleuren die zijn Greys, Blanken, Silvers en Donkerder Blues. Kleurenpalet van de Cullen's is een arctische Wolf patroon.

Tips

 • Scheren altijd je gezicht! Als je niet kan de moeite om de rest van je lichaam scheren als een zwemmer, tenminste gaan voor de gladde schone blik Edward altijd handhaaft.
 • Leren wat genade en stroom voor uw bewegingen zou helpen. Edward is een sierlijk dier, maar snel wanneer hij moet zijn.
 • Laat u niet misleiden door Robert Pattinson (de acteur die Edward speelt in de Twilight film). Je hoeft niet te kijken als hem om Edward.

Waarschuwingen

 • Waarschuwing voor meisjes: dit artikel zou eigenlijk zet je vriendje in een 'ex' in plaats van een 'Edward'.
 • Weet eigenlijk niet rijden super snel. Het is erg gevaarlijk.
 • Het is ook geen goed idee om meisjes te vertellen dat u kijken ze slaapt.