Wkanl

Hoe je je geliefde je ze wilt vertellen

Hou je van iemand, maar weet niet hoe ze te vertellen?

Stappen

Hoe je je geliefde je ze wilt vertellen. Vertel hen dat je hebt om ze te praten en dat het belangrijk is.
Hoe je je geliefde je ze wilt vertellen. Vertel hen dat je hebt om ze te praten en dat het belangrijk is.
 1. 1
  Kleed comfortabel zodat u kunt ademen en je zult niet zweten of flauwvalt. Niet iets te onthullend of een fancy, ongemakkelijke outfit dragen. Op die manier je geliefde niet denk dat het te.
 2. 2
  Krijg hem of haar alleen. Het zou te gênant als je in aanwezigheid van vele mensen of je zijn afgewezen.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u niet op een vreemde, aanhankelijk gezicht, gewoon jezelf zijn!
 4. 4
  Vertel hen dat je hebt om ze te praten en dat het belangrijk is.
 5. 5
  Als ze al, vertel ze iets als, "Ik hou echt van onze vriendschap, maar ik vroeg me af als je iets wilt meer proberen..?"
 6. 6
  Als het iemand die je niet al te goed, of net ontmoet weet, complimenteren hen.
 7. 7
  Als je afgewezen, neem gewoon het natuurlijk, en proberen om verder te gaan. Probeer ze niet te druk, of freak out.
 8. 8
  Als je afgewezen, hem niet ontwijken / haar. Je mag schamen voor een tijdje, en dingen zullen waarschijnlijk een beetje onhandig tussen jullie twee op het eerste. Laat hen weten dat je over het (zelfs als je niet) en dat u tevreden bent met alleen maar vrienden
 9. 9
  Zorg ervoor dat er geen onderbrekingen gebeuren, zullen ze op het moment verpesten!
 10. 10
  Als je geliefde vertelt een heleboel andere mensen over wat er gebeurd is, maak je geen zorgen over het! Als het een beetje uit de hand, probeer het onderwerp te veranderen of vermijden. Mensen zullen vergeten over het in een week of twee weken.
 11. 11
  Zorg ervoor dat alles klinkt en echt is. Probeer niet verlegen te zijn voor hem / haar. Zeggen: "Alsjeblieft niet iedereen vertellen dat ik van u" of iets dergelijks want zij zullen zien dat het iets voor je betekent. Als ze verklappen, dan zijn ze gewoon niet waard liking!

Tips

 • Blijf kalm en vertrouwen!
 • Probeer niet om uw woorden smet - u wilt een duidelijke boodschap sturen naar je geliefde.
 • Als je veel blozen, maak je geen zorgen of proberen te verbergen. Gewoon adem diep in en staar je geliefde recht in de ogen.
 • Als je nerveus bent, probeer het niet te tonen door het niet hebben van een te strak gezicht en niet te glimlachen te veel.
 • Zorg ervoor dat je hem / haar genoeg om hem / haar te vragen graag. Als je dat niet, dan hem te leren kennen / haar beter alvorens een keuze..
 • Heb heel veel make-up niet op of op uw favoriete outfit op alleen voor deze gelegenheid, omdat het allemaal mis kan gaan.
 • Zorg ervoor dat je van hem of haar, en zijn niet alleen gaan voor de looks of omdat al je vrienden hebben vriendjes of vriendinnetjes reeds. Bekijk ook de Google Weten of je hebt een oogje op een jongen voor meer informatie over als je echt van de persoon.
 • Krijg comfortabel in uw omgeving. Als u niet ergens anders te gaan met hen.
 • Als je verlegen bent, ga je gang en communiceren met notities of instant messenger, hoewel het niet zo persoonlijk als van aangezicht tot aangezicht, zal hij of zij niet in staat zijn om je nervositeit voelen op deze manier.
 • Als u wilt worden romantische, of je bent niet erg goed in lastige situaties, probeer dan een liefdesbrief te schrijven. Zet je gevoelens voor hem of haar erop, glijden het dan in zijn / haar kast of ergens hij / zij zal het zien.
 • Als er iets ergs gebeurt, lachen hem uit.
 • Als u niet vertrouwd bent hem te vertellen, vraag dan een van je beste vrienden om hem te vertellen voor u, of u kunt altijd tekst hem.
 • Als er iets ergs gebeurt, (ex: hij zegt nee) kon je altijd zeggen dat je alleen maar een grapje maakte en dat het een grap was. Dit kan echter vreselijk mislopen!

Waarschuwingen

 • Als je afgewezen door iemand, niet onmiddellijk een andere persoon, met name een vriend van die persoon die u enkel werd door gedraaid vragen.
 • Als hij je niet wil, vindt een nieuwe verpletteren! Weet de rest van je leven overstuur niet uitgeven!
 • Weet ontelbare uren daarna huilen en vertellen zelf niet uitgeven, "Hij was de enige voor mij." Het lijkt misschien moeilijk, maar je krijgt over hen met veel hulp van familie, vrienden, en de andere kleine geneugten van het leven. Het kost gewoon tijd.
 • Nooit vallen voor de ex van je beste vriend, tenzij hij of zij zegt dat het goed is, en dat je vriend niet boos zal krijgen.
 • Vergeet niet dat alles zal goed zijn, zelfs als hij niet wil dat je, hangen met je vrienden en je zult deze gebeurtenis sneller vergeten.