Wkanl

Hoe te nudisme oefenen in uw kamer met niemand weten

Ben je geïntrigeerd door het nudisme beweging en wilde het eens proberen zelf? Misschien bent u niet klaar om nudisme oefenen in het openbaar, maar zou graag om het te proberen in de privacy van uw kamer. Volg gewoon deze stappen:

Stappen

Hoe te nudisme oefenen in uw kamer met niemand weten. Krijg volledige privacy.
Hoe te nudisme oefenen in uw kamer met niemand weten. Krijg volledige privacy.
 1. 1
  Krijg volledige privacy. Dicht en sluit alle deuren en ramen in de kamer die je verblijft inch Vooral 's nachts, trek de lamellen of luxaflex. Leg een handdoek of deken langs de onderkant van uw deur als er een kloof tussen het en de vloer. U wilt volledige privacy, zonder interferentie.
  • Zorg ervoor dat je genoeg dingen te doen, en dat je kunt om jezelf te houden voor de periode dat u in gedachten hebt.
 2. 2
  Verwijder uw kleding en plaats het uit de weg op een plaats die gemakkelijk toegankelijk is voor het geval u nodig hebt om snel te kleden. Leg uw kleding in de volgorde waarin u zou hen op te zetten. (Elke seconde telt!)
 3. 3
  Doe wat je wilt. Zoek een activiteit bezig te houden, zoals:
  • Leuke dingen doen zoals: Lees een boek, speel een computerspel, tv kijken, tekenen, schilderen, spelen solitaire, doe woord zoeken, gitaar spelen, en ga zo maar door.
  • Doe meer serieuze bezigheden zoals: verfijn je cv, doe computer onderzoek, doe uw belastingen, uw kamer schoon, foto's ordenen, en ga zo maar door. Dingen die anders misschien niet leuk om te doen (dwz schoonmaak) zijn vaak veel leuker om te doen terwijl naakt.
  • Matige lichaamsbeweging, stretching, of yoga is zeer gunstig, terwijl naakt, vooral in de voorkant van een full-length spiegel, zoals men kan zien welke spieren en ligamenten in het spel komen.
  • Geef jezelf een zelf-massage. Hoewel u niet in staat om je terug te komen, kunt u uw benen, armen, romp, voeten, handen, buik, de hoofdhuid, en andere plekken waar je kunt de spanning te verlichten masseren.
  • Terwijl naakt met een uitgebreide hoeveelheid tijd tot je beschikking, is het een goed moment om vochtinbrengende lotion over je hele lichaam als je ontspannen op een deken. In de wintermaanden, in het bijzonder, zou dit helpen oplossen droogheid problemen. Je zou een speciale back lotion applicator schaffen.
  • Probeer niet iets illegaals, schadelijke of anderszins dom, om duidelijke redenen.
  • Hoewel het verleidelijk kan zijn om deel te nemen in self-pleasuring gedrag tijdens het naakt (ja, de "M" woord), bedenk dan dat een van de kernprincipes van het nudisme is dat het wordt beoefend in een niet-seksuele manier. Dat is waarom het belangrijk is om zo veel andere dingen om je tijd te vullen mogelijk zodra u uw deur dicht.
 4. 4
  Wanneer u klaar bent, zet uw kleding weer aan, en ga naar een andere kamer als je wilt, met niemand anders de wijzer.

Tips

 • Vergeet niet om deze tijd te genieten voor jezelf, en veel plezier! Dit is uw tijd om te laten zien hoe uniek je bent als persoon.
 • Heeft u een badjas en slippers handig, als je de kamer moet verlaten om de deurbel te beantwoorden, gebruik maken van de badkamer, de telefoon beantwoordt, krijg je een snack, en ga zo maar door. Het zal veel eenvoudiger dan dat u uw kleren weer op zijn, en dan hebben ze weer opstijgen. Echter, klaar zijn met een snel antwoord als iemand je ziet buiten uw kamer en wil weten, "Wat doe je in een badjas op dit uur? '. "Oh, ik ga naar een snelle douche te nemen" is een redelijk antwoord. Natuurlijk, dan moet je om door te zetten en neem een!
 • Geluiden / muziek tot een minimum volume (met inbegrip van het vermijden van het gebruik van oordopjes / koptelefoon) zodat je kunt horen wanneer iemand thuis komt of klopt op je deur, terwijl je naakt bent.
 • Als u van plan om in uw kamer naakt voor een uur of meer, kunt u om iets te eten en te drinken mee te nemen.
 • Het is een goede nudist etiquette - terwijl bij een nudist resort of andere gebeurtenis - uw eigen handdoek mee om op te zitten. Zelfs als je nog niet klaar om te gaan naar een dergelijk evenement, het is een goede gewoonte om een ​​handdoek in uw kamer te brengen om op te zitten tijdens je naakt tijd, zodat u kunt wennen aan het idee.

Waarschuwingen

 • Het is verstandig om nudisme oefenen als je ouders of significante andere is niet thuis. Dit zou anders zijn als je de kamer kunt beveiligen en voor jezelf houden zonder dat iemand het krijgen van verdachte en onderzoekende of vragen uw gedrag. Een manier waarop dit kan worden gedaan is door het nemen van een "lange" douche of bad.
 • Als u een vrouw bent en menstruerende, neem voorzorgsmaatregelen.