Wkanl

Hoe te leven als een Europeaan

De Europese leven kan soms erg aantrekkelijk, en het is mogelijk om het uit te proberen, zelfs zonder je huis te verlaten. Dit artikel geeft u ideeën over hoe te leven als een Europeaan.

Stappen

Hoe te leven als een Europeaan. Onderhoud uw hygiëne.
Hoe te leven als een Europeaan. Onderhoud uw hygiëne.
 1. 1
  Onderhoud uw hygiëne. Europeanen douche 3 of 4 keer per week, want er is geen noodzaak om zich te wassen, dat vaak. Je moet niet het dagelijks douchen omdat het lichaam heeft tijd nodig om zijn natuurlijke oliën verspreiden. Als je elke dag douchen en willen de schakelaar om de andere dag te maken te douchen, kunt u vinden dat het is heel moeilijk in het begin. Je voelt vettig en vuil voor een paar weken, maar na een tijdje, de voordelen van douchen slechts om de andere dag beginnen te tonen. Voel je je gelukkiger en gezonder, vooral omdat je weet dat je doet de aarde een plezier, ook.
 2. 2
  Te passen. Europeanen hoeven maar zelden te oefenen, omdat ze genoeg beweging door te fietsen of te wandelen op en neer naar de plaats waar ze naartoe gaan. Als je gewoon de fiets in plaats van autorijden te werken, zul je het krijgen van oefening, terwijl, nogmaals, het opslaan van het milieu. Plus, zult u niet nodig om te draaien als je thuis komt van het werk hebben! Natuurlijk, Europeanen genieten van dagelijkse wandelingen. Sinds de oudheid, hebben de Europeanen vreugde genomen in het gaan op een stress-verlichting van dagelijkse wandeling.
 3. 3
  Let op je voeding. U kan breken dieet een Europees's als dit: een licht ontbijt bestaande uit veel fruit en hartige granen met wat kaas en vlees, een middelgrote lunch tussen de tijden van 01:00 en 04:00, en een zeer licht diner bestaande uit een kleine salade, fruit en brood met boter en kaas. Europeanen nooit "snack". Ze slaan altijd hun eetlust voor de volgende maaltijd. Ook is het zelden eet snoepjes, echter, wanneer ze eten snoep eten ze alleen de meest verrukkelijke dingen.
 4. 4
  Comfortabel in uw mode. Veel Europeanen vaak dragen Europees-achtige kleding. Maar, ze hebben nog steeds hun eigen stijl, maar toch. Europeanen kleden soms voor comfort, maar vooral voor mode. Ze houden niet van iets te opzichtig of fel, maar goed-kijken in een andere dan de mogelijkheid om te worden gespot vanuit een kilometer verderop andere manier. Zie "tips" voor gender-specifieke ideeën.
 5. 5
  Verkrijg de europese houding. Veel Europeanen hebben een heerlijk gevoel van ontspanning en rust. De meeste Europeanen hebben een gek, wild streak over hen. Hoewel dit lijkt misschien een drastische verandering, in werkelijkheid is het een verstandige, volwassen schakelaar. Als je erover nadenkt, de typische Europese houding kost veel energie.
  • Waardeer de kleine dingen. Niet alleen is dit een tactiek die Europeanen gebruiken, maar het is er een die alle volwassen volwassenen gebruiken ook. U hoeft niet een enorme SUV of vrachtwagen. Alles wat je nodig hebt is een mooie, eco-vriendelijke, familie auto. Je hebt dat niet nodig extra grote drank (sorry te zeggen). Alles wat je nodig hebt is een beetje voedsel.
 6. 6
  Worden eco-vriendelijk. Sinds het midden van 1900, hebben de Europeanen al hun deel doen in het houden van de Aarde schoon. Leer nieuwe manieren om een positieve verandering in de omgeving te maken, en doe het.

Tips

 • Vrouwtjes dragen vrouwelijke kleding. Dit omvat keurig gesneden, geknipt en montage broeken, leuke shirts of blouses, een licht, maar warm, trui, subtiele sieraden en leuke schoenen. Ze dragen meestal kalf-hoge leren laarzen, flats, of leuke sneakers.
 • Mannen dragen meestal jeans en mooie overhemden. De stijl van de shirts en jeans net hangt af van persoonlijke voorkeur.
 • Altijd, altijd, altijd gebruik maken van het openbaar vervoer als je kunt.