Wkanl

Hoe u uw lengte te meten door jezelf

De meeste mensen weten over het algemeen hoe groot ze zijn. Soms is het nodig om een ​​nauwkeurige meting te hebben. Het krijgen van een nauwkeurige hoogtemeting wordt makkelijkste en meest betrouwbare wanneer gedaan door iemand anders. Echter, kunt u uw eigen metingen, inclusief uw lengte, als je je tijd nemen en aandacht voor detail. Meet uw lengte door jezelf wanneer je in staat bent om stil te staan ​​tegen een muur, met je voeten plat.

Stappen

Hoe u uw lengte te meten door jezelf. Verzamel een kleine doos, een spiegel en een potlood te hebben binnen handbereik voordat u begint.
Hoe u uw lengte te meten door jezelf. Verzamel een kleine doos, een spiegel en een potlood te hebben binnen handbereik voordat u begint.
 1. 1
  Verzamel een kleine doos, een spiegel en een potlood te hebben binnen handbereik voordat u begint. Houd het vak in de ene hand, en de spiegel en het potlood in de andere. Of vind een muur ruimte die een spiegel kijkt om te vermijden dat u een hand spiegel voor te houden.
 2. 2
  Doe je schoenen uit. Meet je lengte als je op blote voeten, zodat de lengte van je lichaam bevat geen hakken. Zelfs slippers en slippers zal de meting beïnvloeden, dus zorg ervoor dat u volledig op blote voeten.
 3. 3
  Haal alles uit je hoofd. Niet dragen van een hoed of een hoofdband, en neem je haar uit van een hoge broodjes of paardestaarten. Houd je haar plat op de bovenkant van je hoofd.
 4. 4
  Zoek een vlakke ondergrond tegen een stevige muur. Harde vloeren het beste werken. Staan tegen de muur met je voeten bij elkaar.
 5. 5
  Maak je lichaam zo recht mogelijk. Beweeg je hielen, billen, schouders en hoofd tegen de muur en zorg ervoor dat al die lichaamsdelen raken van de muur. Instoppen je kin en kijk recht vooruit. U wilt dat uw lichaam om zo recht mogelijk zijn.
 6. 6
  Hef een klein vakje aan de bovenkant van je hoofd, en druk deze tegen de muur. Gebruik een spiegel om te controleren of de doos is horizontaal. Kantelen of te laten glijden zal leiden tot een onjuiste meting.
 7. 7
  Markeer de positie van de bovenkant van je hoofd op de muur met een potlood. Indien mogelijk, houd de doos op zijn plaats en schuif uit van onder het. Markeer de plaats op de muur waar de onderkant van de doos is rust. Als u niet in staat om van onder het vak zonder dat haar positie te verschuiven zijn, maken het merk terwijl u de doos op je hoofd.
 8. 8
  Meet vanaf de vloer tot aan het potlood merk met een meetlint. Houd het meetlint vlak tegen de muur.

Tips

 • Probeer het vinden van ruimte aan de muur naast een deur scharnier of een rechte rand. Het scharnier of hoek kan fungeren als een gids voor het meetlint als u de positionering op de vloer en het meten up.
 • Beschouw het meten je lengte na aan het eind van de dag. Sommige mensen een beetje groter recht te meten na het opstaan ​​uit bed, omdat de wervelkolom is inklapbaar. In een liggende positie te spreiden de wervelkolom horizontaal uit, waardoor de wervelkolom verlengen. Als je rechtop te blijven, de wervels stapelen en te comprimeren, het houden van uw lengte stabiel.
 • Met behulp stadiometers zijn een geweldige manier om een ​​nauwkeurige hoogtemeting krijgen op uw eigen. Deze hoogte meettoestellen zijn vaak digitale en alles wat je hoeft te doen is zich tegen deze en laat de bovenkant van het apparaat op je hoofd. Ze zijn te vinden op arts kantoren en sommige sportscholen of fitnesscentra.
 • Zorg ervoor dat u een erectie hebben. Je kan korter apear omdat een paar centimeter van uw lengte zijn verhuisd naar een andere locatie. Het is bellen met de hoogte Trasportation Effect (HTE).

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine doos
 • Spiegel
 • Potlood
 • Meetlint