Wkanl

Hoe te lijken normaal in de voorkant van je vijand of concurrent

Vindt u het echt moeilijk om normaal lijken en onaangetast wanneer je vijand verschijnt? Hoe vaak heb je gemaakt een idioot van jezelf publiekelijk heeft gedragen abnormaal of venijnig in de voorkant van je vijand of concurrent? Hier zijn een aantal makkelijk te volgen stappen om koel als een komkommer blijven - zelfs als de meest gehate persoon op uw lijst opduikt voor je.

Stappen

Hoe te lijken normaal in de voorkant van je vijand of concurrent. Zodra je de vijand, beginnen te tellen van een tot tien onder je adem om alle woede, spanning of frustratie veroorzaakt door hem of haar zien te verlichten.
Hoe te lijken normaal in de voorkant van je vijand of concurrent. Zodra je de vijand, beginnen te tellen van een tot tien onder je adem om alle woede, spanning of frustratie veroorzaakt door hem of haar zien te verlichten.
 1. 1
  Zodra je de vijand, beginnen te tellen van een tot tien onder je adem om alle woede, spanning of frustratie veroorzaakt door hem of haar zien te verlichten.
 2. 2
  Denk aan een situatie in het verleden, waar uw concurrent iets gênant deed. Het hebben van de persoon in gedachten als hij / zij gedroeg zich in deze situatie helpt u om superieur aan hem / haar te voelen.
 3. 3
  Flash uw beste en breedste glimlach. Een glimlach verbijstert de vijand verder omdat ze zich afvragen waarom je lacht naar hen.
 4. 4
  Indien mogelijk, ga dan naar de vijand, en schud handen met hen, onderzoekende zeer bewust over hun gezondheid, leven en werk.
 5. 5
  Overgiet ze met wat lof over hun uiterlijk of een andere eigenschap u het meest, waardoor de eigenschap lijken hun beste punt te zijn.
 6. 6
  Wees zo zoet mogelijk in de uitbreiding van enige vorm van hulp, advies, begeleiding of ondersteuning die u in staat hen zijn.
 7. 7
  Niet herhalen dit steeds als u uw vijand, soms gewoon negeer hem / haar, dat is om te voorkomen dat veranderd in een grap, zeker als de vijand is onder vrienden.
 8. 8
  Bied hen vaarwel, waardoor ze verbijsterd en geschokt door uw gedrag.

Tips

 • Dood hen met vriendelijkheid.
 • Verlaag je niet tot hun niveau.
 • Heb veel tijd doorbrengen met de contactpersoon. Uw ongeduld kan krijgen van de betere van uw gezond verstand.
 • Te licht en wees jezelf.
 • Niet zozeer dat de zijkanten van je mond crack up lachen en je ware duivelse zelf duidelijk wordt.
 • Subtiliteit is de sleutel hier. Heel subtiel zijn in douchen prijst op hen. Te veel lof kan lijken een belediging zijn.
 • Niet gek met de vleiende. Het zal je dom kijken.
 • Gewoon door zijn geweldig en je komt wel goed!

Waarschuwingen

 • Laat u niet misleiden door hun zoete reactie op jou. Vergeet niet, kan zij worden ophangen van dezelfde pretentie zoals je bent.
 • Let op de reacties van de vijand om uw veranderde gedrag.
 • Als de vijand lijkt niet erg enthousiast te zijn over het luisteren naar je, is het raadzaam om te vertrekken zonder uiten ander woord.
 • Als gevleid te veel, kan ze het verkeerd interpreteren als flirten.