Wkanl

Hoe kunt u uw benen glanzend maken

Het hebben van gladde, glanzende benen vestigt de aandacht op de contouren van uw lichaam zonder lijkt te proberen te hard. Om je benen om er aantrekkelijk uitzien, hoewel, het is belangrijk om goede zorg van hen, vooral wanneer het mooi weer is en je draagt ​​korte broeken en rokken!

Stappen

Hoe kunt u uw benen glanzend maken. Neem de tijd om toon je benen, door het doen van een veel spieroefeningen naast hardlopen of wandelen.
Hoe kunt u uw benen glanzend maken. Neem de tijd om toon je benen, door het doen van een veel spieroefeningen naast hardlopen of wandelen.
 1. 1
  Neem de tijd om toon je benen, door het doen van een veel spieroefeningen naast hardlopen of wandelen. De eerste stap om met grote benen is het hebben afgezwakt benen. Maar wees voorzichtig niet te veel spieren op te bouwen! Met goed ontwikkelde kuitspieren kan uw benen kijken mannelijk. In plaats daarvan proberen om uw benen kijken slank en gezond.
 2. 2
  Tan... als je die blik. Tan benen kan erg mooi uitzien, maar het komt echt neer op persoonlijke voorkeur. Als je van het uiterlijk van bronzen benen, ga ervoor! Als u liever te gaan natuurlijk, dat is geweldig, ook!
 3. 3
  Scheren, en scheren goed, de tijd nemen om je benen te krijgen zo glad mogelijk. Probeer het met een meervoudige mesjes, of zelfs een elektrisch scheerapparaat, een dicht, glad scheerresultaat. Je hebt ook te onderhouden een zeer gladde scheerbeurt. Voor sommige vrouwen, zal dit betekenen scheren elke dag. Andere vrouwen vinden dat hun haar niet terug groeien zeer snel, en zijn fijn om eens in de paar dagen scheren.
 4. 4
  Of was! Waxen is een geweldige manier om een ​​soepele, glanzende benen te krijgen, en de resultaten zullen veel langer dan scheren duren. Waxen is bekend dat pijnlijk zijn, maar na verloop van tijd, waxen verwijdert eigenlijk de haarzakjes van je benen, wat betekent dat je nodig hebt om minder vaak de was. Zelfs als je normaal scheren, wilt u misschien een wax zo nu en dan krijg voor ultra gladde benen.
 5. 5
  Hydrateren, hydrateren, hydrateren. Dit kan niet genoeg gezegd worden! Er zijn vele manieren om je benen te hydrateren, en allen hebben verschillende voordelen. Probeer een paar en zien welke je wilt!
  • Lotion - Er zijn letterlijk honderden merken en variëteiten van lotion op de plank. Neem de tijd om veel soorten te onderzoeken en kies degene die je denkt dat zal werken voor uw behoeften. Misschien wilt u zien of er een reis-formaat fles van de lotion je wilt, want je kan het niet leuk genoeg om de hele fles te gebruiken.
  • Moisturizer - Er zijn ook verschillende producten die als moisturizers. Deze zijn vaak langer mee dan gewone lotions, maar misschien niet zo comfortabel om te dragen op je benen dag in dag uit. Als u wilt vochtinbrengende crème gebruiken, probeer dan wat op je benen 's avonds voor het slapen gaan. Het zal weken in 's nachts, zodat u de dag beginnen met al zijdezachte benen!
  • Babyolie - Misschien wel een van de beste moisturizers kan gevonden worden met producten van de kinderen. Baby-olie, indien toegepast als een dagelijks regime, zal je zijdezacht, baby zachte huid na verloop van tijd te geven. Baby-olie is meer comfortabel om te dragen dan moisturizer, maar kan kijken zeer glanzend op de huid. Indien u wenst om de hoogglans uiterlijk voorkomen, probeer dan baby-olie op je benen nadat je uit de douche in de ochtend. Tegen de tijd dat je de deur uit te lopen, zal je benen te hebben geabsorbeerd recht omhoog. Gebruik vaseline als je haast hebt. Als je niet de tijd om een dagelijks regime nemen om glimmende benen te bereiken, gelden vaseline op je scheenbeen botten-het zal u snel een glans te geven hebben. Dit werkt het beste als je benen zijn gelooid of nature donkerder, en kan er enigszins vettig aan bleker huidtinten. Zorg ervoor om het te wrijven in goed, of het risico lelijke klodders vaseline op je mooie glanzende benen!

Tips

 • Bij het scheren, niet beknibbelen op kwaliteit. Liefhebber scheerapparaten met meer bladen zal meestal de klus te klaren beter.
 • Baby-olie komt in veel verschillende vormen, waaronder olie, gel en schuim. Olie kan slordig toepassen, maar gewoonlijk geeft de beste resultaten. Schuim, daarentegen, is de eenvoudigste toepassing, maar zonder de kracht van de olie. Uw beste weddenschap is waarschijnlijk de gel, het is een gulden middenweg met het beste van beide werelden.
 • Meng glanzend goud of zilver poeder oogschaduw in met lotion (maar een klein beetje, oppassen niet te veel te zetten) voor een interessante glans.
 • Sommige scheercrème markt worden gebracht als hydraterende. Hoewel deze kunnen helpen uw benen voelen zachter, ze niet genoeg op hun eigen je echt zijdezachte benen te geven.
 • Pronken met je nieuwe, heerlijk glad en heerlijk zachte benen! Niet dekken ze met jeans of broek! Doe je beste rok en laat de wereld zien wat killer benen je hebt!
 • U kunt een goede lotion bij uw plaatselijke drogisterij te vinden, maar als je een gevoelige huid hebt wilt u misschien uw arts te vragen wat ze aanbevelen.

Waarschuwingen

 • Zoals altijd, wees voorzichtig met je scheermes. Littekens niet sexy benen maken.
 • Solliciteer extra hydraterende product met het seizoen. Zodra de winter sets in, is het raadzaam om meer moisturizer gebruiken om droge huid te bestrijden.
 • Het kan een tijdje duren voor het permanent glanzende benen.

Dingen die je nodig hebt

  • Getinte benen
 • Scheerproducten of Waxing producten
 • Lotion en Moisturizers
 • Glanzende oogschaduw
 • Babyolie