Wkanl

Hoe om quality time doorbrengen met je vriend of vriendin

Het hebben van een vriendje of vriendinnetje kan ongelooflijk leuk omdat het gaat om tal van mogelijkheden om tijd door te brengen met iemand die je wilt. Echter, voor veel paren, kan het moeilijk zijn om uit te vinden wat er te doen zonder snel failliet gaan! In plaats van vast komen te zitten gaan uit eten of wegschenken elkaar met dure geschenken om je liefde te tonen, overwegen enkele van de vele interessante manieren om tijd met je vriend of vriendin die zijn goedkoop (of gratis!), En maak de kwaliteit herinneringen.

Stappen

Hoe om quality time doorbrengen met je vriend of vriendin. Als het in het begin van je relatie, erachter te komen wat de ander geniet van het doen.
Hoe om quality time doorbrengen met je vriend of vriendin. Als het in het begin van je relatie, erachter te komen wat de ander geniet van het doen.
 1. 1
  Als het in het begin van je relatie, erachter te komen wat de ander geniet van het doen. Je moet natuurlijk wel het leren kennen of al weet deze persoon vrij goed, maar ze zullen het zeker waarderen dat u de tijd om meer over hen te leren.
 2. 2
  Als geld een probleem is voor u of uw partner, wees niet verlegen om dat te zeggen. Laat ze weten dat je zou willen om dingen samen te doen die niet duur zijn te vinden. Geef suggesties en vragen naar ideeën. U kunt worden verrast om te ontdekken dat je vriend of vriendin heeft al hobby die goedkoop zijn dat je kunt genieten met hen.
 3. 3
  Kijk naar community service projecten in uw stad. Terug te geven aan uw gemeenschap zal de kwaliteit herinneringen te creëren met de persoon die je bent dating en laat je zowel goed voor het maken van een verschil elkaar voelen.
  • Vind een lokale daklozenopvang of dierlijke maatschappij, besteden een middag serveren maaltijden in een gaarkeuken of een verpleeghuis, of vrijwilliger te werken met kansarme jongeren op een naschoolse programma.
 4. 4
  Kijk omhoog lokale activiteiten online. Uw stad zal vaak op gratis festivals, openlucht concerten, of andere soortgelijke activiteiten gedurende het hele jaar. Als er een toegangsprijs, zal het vaak worden afgezien indien u aanbieden als vrijwilliger bij het evenement. Dit is een geweldige manier om tijd door te brengen met iemand die je al kent.
  • Gaan samen naar een honkbal, voetbal, hockey of andere lokale sport spel. Veel steden en dorpen hebben een college hoog niveau of professioneel sportteam, of binnen een redelijke rij-afstand van een. Zo niet, kijk op de games bij uw plaatselijke middelbare school.
  • Loop rond het winkelcentrum en raam winkel.
 5. 5
  Genieten van het landschap. Iedere gemeenschap heeft (of is het een klein eindje rijden van) wandelpaden, parken en andere vormen van een prachtig landschap. Inname van deze in met je vriendje en vriendinnetje is een goedkope en onvergetelijke manier om samen tijd doorbrengen.
  • Ga naar het park. De meeste steden zijn vol met prachtige parken die vrij zijn om te profiteren van. Geniet van het buitenleven en wees niet bang om weer een kind te zijn. Ga voor een wandeling, rijden op de schommels of gewoon chillen in het gras. Je zou ook samen lunchen en breng het naar het park voor een romantische picknick.
  • Neem een ​​fietstocht. Als u niet een fiets hebben, zijn er tal van fiets winkels die laat je een huren voor de dag.
  • Gaan voor een reis. Neem een ​​rit en genieten van enkele van de prachtige snelweg landschap in de omgeving, of de dag doorbrengen in een leuke stad of bestemming dat is binnen een uur afstand van huis twee.
 6. 6
  Besteed tijd thuis samen. Onderschat niet het plezier dat je kunt net opknoping uit in je huis.
  • Leren om iets goedkoop samen te koken.
  • Een film kijken thuis in plaats van het betalen big bucks voor het zien van een in het theater. U kunt zelfs films te huren voor gratis van uw lokale bibliotheek, aangezien de meeste stad bibliotheken bieden grote selecties van dvd's.
  • Verras je vriend of vriendin met een romantisch diner. Zoek uit wat een van hun favoriete gerechten is, koken voor hen, en zet dan op een van hun favoriete albums voordat ze thuis komen.

Tips

 • Wees bereid om nieuwe dingen te proberen. Je zult nooit weten hoe leuk iets kan zijn totdat je het proberen!
 • Gaan in alles met een positieve houding. Je zult meer plezier hebben als je al denkt dat er iets zal leuk zijn.
 • Vaak koppels hebben zeer verschillende belangen. Wat zou leuk zijn voor u misschien niet leuk voor je partner. Compromis. Het kan heel leuk zijn om naar de anderen belangen weten. Laat hem / haar laten zien hoe je een fiets repareren of laat hem / haar te tonen u zijn / haar favoriete plek aan de rivier,
 • Luister goed naar wat je vriend of vriendin sympathieën en antipathieën, uw tijd zal veel meer plezier voor jullie beiden zijn als een van je niet vastzit iets wat je haat te doen.
 • Het belangrijkste is, vergeet niet dat je tijd doorbrengen met deze persoon om wie ze zijn. Wat je samen doen maakt niet uit zo veel aandacht aan hen, genieten van hun bedrijf en het zijn hun vriend. Quality time is afkomstig van de houding die je hebt ten opzichte van de persoon die je bent met.
 • Probeer niet om activiteiten die je weet dat je partner is niet echt in, omdat je wilt dat ze graag bij je en plezier hebben plukken.
 • Weet niet hetzelfde te doen over en weer. Het kan je relatie saai en vervelend te maken

Waarschuwingen

 • Als je vriend of vriendin niet bereid is om plezier te hebben nieuwe dingen proberen, kunt u ook willen over praten ook. Een negatieve houding kan vaak omlaag te brengen alle betrokkenen.
 • Als je vriend of vriendin voortdurend ontevreden wanneer u niet iets dat veel geld kost doen, kunt u een gesprek over dit hebben. Zij moeten niet worden daten u voor wat uw geld kunt kopen.
 • Als je constant ruzie, kunnen er grotere problemen in de relatie. Soms, ongeacht hoeveel moeite die u in het vinden van activiteiten om samen te doen zetten, een relatie gewoon niet bedoeld om uit te werken.