Wkanl

Hoe te flirten via tekstberichten (voor tienermeisjes)

Ooit afgevraagd hoe je die speciale kerel om u meer en meer willen krijgen, maar alles wat je hebt is je telefoon? Nooit bang, mijn tips zijn hier!

Stappen

Hoe te flirten via tekstberichten (voor tienermeisjes). Als je iets dat zou kunnen worden gedacht sturen op twee verschillende manieren, zoals "wil je me helpen na school?
Hoe te flirten via tekstberichten (voor tienermeisjes). Als je iets dat zou kunnen worden gedacht sturen op twee verschillende manieren, zoals "wil je me helpen na school?

Flirten via sms

 1. 1
  Als je iets dat zou kunnen worden gedacht sturen op twee verschillende manieren, zoals "wil je me helpen na school? ' een knipoog zal een wereld van verschil maken. "Wil je me;) helpen na school? '
 2. 2
  Denk aan grappige dingen te zeggen! Zijn de saaie texter nooit! Als de dingen onhandig, niet zeggen: "Wel, dit is onhandig." want... dat maakt het lastig.
 3. 3
  Zoek dingen die je met elkaar gemeen hebben, als een sport! Als hij is echt in een sport die je nog nooit hebt gehoord, hem misschien vragen om hem te bekijken met u en leggen! "Ik zou zeker kijken hockey.. maar je zou waarschijnlijk de hele tijd;) te leggen"
 4. 4
  Proberen te houden het gesprek gaande; laat het niet sterven!
 5. 5
  Probeer niet super snel te reageren! Jongens zou kunnen vinden deze intimiderend en een beetje griezelig! Maar, aan de andere kant, geen antwoord te langzaam, of hij zou kunnen denken dat je niet schelen!
 6. 6
  Probeer het maken van domme nick namen of de algemene 'Hun' en gooi ze in het gesprek! Gebruik deze als u alleen de man voor een dag hebben geweten... het zou hem kruipen!
 7. 7
  Hebben gewoon leuk!
 8. 8
  Wees niet inconsistent! Als je met hem flirten via sms, probeer flirten een beetje als je hem ziet in persoon. Hij zou kunnen denken dat je gewoon een grapje als je hem negeren als persoonlijk te ontmoeten!
 9. 9
  Stuur smiley gezichten. Ze maken altijd je lijkt meer open en minder ernstig en strak; DD
 10. 10
  Wees altijd jezelf! Als je een hete flirterige chick dan tekstbericht dan verstoppen in de hoek omdat je verlegen bent als je ziet elkaar in het echte leven, zal het gemengde berichten sturen!
 11. 11
  Schakel het omhoog de ​​hele tijd!
 12. 12
  Niet bug hem voortdurend. Laat hem de ene naar de eerste tekst die u zijn!
 13. 13
  Doe hem geen bericht 20 keer zeggen: 'waar ben je?' als hij zegt dat hij gaat ergens voor een minuut. Handelen niet plakkerig!
 14. 14
  Hetzelfde bericht nooit twee keer! Hetzelfde bericht sturen alleen als je rotzooi op een woord.

Tips

 • Probeer niet te wanhopig te lijken!
 • Zeg iets grappig!
 • Flirt niet als je niet van de man!
 • Hebben altijd plezier!
 • Gewoon ontspannen en hebben een goede tijd, vergeet niet om door te gaan met je flirten als je hem de volgende dag persoonlijk te ontmoeten!
 • Niet altijd over jezelf praten, want hij wil waarschijnlijk over hem praten voor een beetje! Maar, niet alles te maken over hem, ofwel!

Waarschuwingen

 • Niet dezelfde lijnen niet gebruiken over en voorbij.
 • Doe niet zo aanhankelijk.