Wkanl

Hoe te flirten met een meisje in de klas

Heb je ooit wilde om te flirten met een meisje in de klas, maar je nooit de moed gehad? Hier zijn de basis over flirten met meisjes.

Stappen

Hoe te flirten met een meisje in de klas. Zorg ervoor dat u zorg te dragen voor al uw persoonlijke hygiënische zaken eerst.
Hoe te flirten met een meisje in de klas. Zorg ervoor dat u zorg te dragen voor al uw persoonlijke hygiënische zaken eerst.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u zorg te dragen voor al uw persoonlijke hygiënische zaken eerst. Neem een ​​douche elke dag te dragen deodorant en poets je tanden. (Maar niet te veel! Sommige meisjes vinden het heerlijk als je loopt door en ze kunnen een hint van het ruiken op je, maar als je zo veel gebruikt als de Axe commercials doen, zal ze denken dat je gewoon stinken.)
 2. 2
  Vinden het meisje dat je wilt flirten met. Als je naast haar zitten, kunt u gewoon beginnen met haar te praten. Complimenteer haar, vertel haar hoe goed ze eruit ziet, etc. Vergeet niet om iets dat haar zou kunnen afschrikken, vooral als je nog nooit hebt met haar gesproken zeggen. Net doen alsof ze is als een van je "man" vrienden. Haar niet behandelen precies zoals dit of zij zal voelen als je niet kan schelen dat ze een meisje is en zijn wanhopig op zoek naar een nieuwe jongen vriend.
 3. 3
  Als ze niet in de buurt, proberen om haar aandacht te krijgen en als je dat doet, kijk naar haar voor een paar seconden. Staar niet moeilijk, of zij zal een beetje onprettig dat. U kunt dan beginnen mouthing een gesprek met haar. Kijk niet naar iets onder haar gezicht. De ogen en lippen de beste effect.
 4. 4
  Doen alsof je dit al eerder hebt gedaan. Zorg ervoor om te tonen u zeker bent, gewoon niet handelen dom of onzeker.
 5. 5
  Be cool, geen stress. er is altijd iemand anders!
 6. 6
  Doe niet alsof je geweldig bent, zal dit frustreren meisjes en zet ze uit.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je niet in de problemen in de klas, wordt uitgescholden door een leraar maakt u gemakkelijk om te plagen.
 8. 8
  Niet constant proberen grappig te zijn, zal meisjes denken dat je probeert om aandacht te krijgen.
 9. 9
  Probeer het en merk het meisjes groep vrienden, want meisjes zijn sterk overtuigd door hun vrienden. Als haar beste vriendin denkt dat je raar bent, zal ze minder geïnteresseerd in je.
 10. 10
  Glimlachen en zeggen hoi in de gang als je vrienden met haar, als je dit doet en je bent geen vrienden ze zullen verrast en dit kan je raar lijken.
 11. 11
  Als u nog niet bent vrienden met haar dan gewoon lachen en maken een 3 seconde oogcontact als ze loopt door, meisjes vinden het leuk als het weet dat ze merkten.
 12. 12
  Als u zitten naast haar in de klas, zijn vriendelijk en hebben een ongemakkelijke stilte niet te creëren, maar ook niet lijken alsof je verliefd op haar, zal dit haar freak out.

Tips

 • Evenzo, als je van haar, en zij vangt je staren naar haar, glimlach, en probeer oogcontact te houden gedurende tenminste 3 seconden ingedrukt.
 • Gewoon met haar praten en wees niet verlegen.
 • Als je zit door de kamer, en je vangt haar staren naar je, maak oogcontact, glimlach, en de mond van een gesprek met haar. Als ze geïnteresseerd is in jou, zal ze blijven happen een gesprek ook!
 • Als je grote mond woorden aan haar en je bent niet goed in het lezen van haar lippen, niet twijfelachtig, doen alsof je weet wat ze zegt.

Waarschuwingen

 • Handelen niet onvolwassen. Het is niet leuk, het is vervelend.
 • Niet beginnen te praten prullenbak met haar. Geen dirty talk als je haar net ontmoet, het is een echte turn off en ergernis.
 • Als u weet dat het meisje houdt van je en je wilt haar terug kun je beter voor te gaan of anders zullen ze de eerste stap te zetten, tenzij dat is wat u wilt gebeuren... en dat doe je niet. Wees vooral voorzichtig als u denkt dat ze het soort meisje die verwacht je te zijn mannelijk. In dat geval, als je niet de eerste stap te zetten, zal ze het vergeten en bewegen af.
 • Probeer niet grappig met haar praten zoals je normaal zou zijn.
 • Niet in strijd met haar persoonlijke ruimte.
 • Er is nooit een tijd te zijn irritant. Keep it cool.
 • Haar niet geven geen cadeaus van welke aard dan ook, tenzij je weet haar goed genoeg of de situatie daarom vraagt ​​- bijvoorbeeld het aanbieden van iets heb je een heleboel, zoals voedsel.
 • Sommige jongens gedragen als een eikel wanneer zij denken over een meisje dat je wilt (goed in de zin van het denken over het houden ze). Als dit gaat gebeuren op elk punt, neem een ​​adem en net doen alsof een toevallige vriend en probeer het later opnieuw.
 • Hoeft geen scène maken. Dit zal gek meisjes uit, en ze zullen hun belangstelling verliezen heel snel.
 • Heb haar ook veel complimenten niet geven of zij zal denken dat je het niet meent.
 • Als je begon te flirten met haar, niet beginnen flirten met een ander meisje door de kamer, alleen flirten met een ander meisje als je zit met twee meisjes en een andere man (zorg ervoor dat de man is niet proberen te flirten met uw doelgroep) dan flirten met het andere meisje voor slechts een beetje (dit uw doelgroep jaloers en afgunstig zal maken), maar altijd onthouden wie je gaat na.