Wkanl

Hoe te flirten met je geliefde

Krijgt u wel eens verlegen als je je geliefde? Wil je gewoon willen dat je het vertrouwen om te gaan naar hen en bloot je ziel gehad? Flirten kan moeilijk lijken, maar met genoeg praktijk, het zeker wordt makkelijker. Dit artikel geeft u tips over hoe om te kijken, handelen en flirten als je rond je geven.

Stappen

Hoe te flirten met je geliefde. Wees je bewust van je uiterlijk.
Hoe te flirten met je geliefde. Wees je bewust van je uiterlijk.

Deel een: kijken en voelen je best

 1. 1
  Wees je bewust van je uiterlijk. U zult niet in staat zijn om effectief te flirten als je denkt dat je uiterlijk houdt je terug. Flirten gaat over vertrouwen, en uw lichamelijke verzorging - of het gebrek daaraan - zegt veel over hoe zeker je bent.
  • Je hoeft niet te kijken als je gaat naar het Witte Huis om de president te ontmoeten, maar je wilt kijken elegant en schoon. Zorg ervoor dat wat je draagt ​​bij je past, is geen fashion statement uit de jaren '70 of '80, en is iets wat je comfortabel inch bent
  • of anderszins regelmatig schoon jezelf. Draag deodorant, je tanden poetst, wast uw gezicht, je nagels knippen, etc. Vergeet niet om mondwater rechts te gebruiken voordat u / praten met je geliefde.
  • Draag je haar in een stijl die maakt je mooi / knap voelen en past bij je gezicht structuur. Wees niet bang om iets bijzonders te doen met je haar als je een meisje bent.
  • Als je een man bent, neem het gemakkelijk op de cologne. Jongens zijn berucht hardhandige met eau de cologne. Ze soms spuiten genoeg cologne om kleine dieren te verwonden. Serieus, hoewel - een beetje cologne gaat een lange weg.
 2. 2
  Vind een manier om zich zelfverzekerd. Flirten komt vanzelf als je zelfverzekerd. Visualiseer je succes in plaats van angst voor mislukking. Ga je na je doelen, omdat je gelooft in jezelf. Als flirten was een sport, zou vertrouwenwekkende de training uw coach zou u door om te slagen zijn.
  • Omring jezelf met andere mensen voordat je flirt. Worden rond leden van het andere geslacht vlak voordat je flirt. Het zal je gewend om comfortabel gevoel om hen heen. Het zal ook krijg je in de stemming om sociaal te zijn, helpt je geleidelijk opbouwen tot die knock-out vertrouwen je wilt flirten.
  • Vind een manier om jezelf oppompen vlak voordat je flirt. Doe iets wat je echt goed doen vlak voordat je flirt: het geeft je meer zelfvertrouwen te maken, en het geeft je een beetje een ego boost. Dit kan het sporten, het beoefenen van een instrument, of acing een test.
 3. 3
  Maak je geen zorgen over mislukking. Flirten kan moeilijk lijken sommige omdat de inzet zo hoog zijn: als de persoon niet flirten terug met u, of geef tekenen dat ze je, je voelt ontoereikend als persoon. Laat je niet dat gevoel dat je overwinnen. Je waard bent als persoon is veel meer dan de vraag of je kunt flirten.
  • Afschuiven fouten. Iedereen messes up een lijn als ze nerveus rond iemand die ze willen. Het gebeurt letterlijk iedereen. Het flirten profs gewoon afschuiven deze fouten en laat het niet deuk hun vertrouwen. Laat het niet deuk jouwe.
  • Vraag jezelf af: wat is het ergste dat er kan gebeuren als je echt nerveus voelt, probeer jezelf deze vraag. Het helpt zet dingen in perspectief. Flirten is zenuwslopend, maar het is eigenlijk niet een groot probleem. Als de persoon met wie je flirt met niet terug te flirten, het is niet het einde van de wereld. Als je hebt liefde te geven, zal iemand van je houden terug uiteindelijk.
  • Weet iemand de alles-of-niets-niet maken. De sleutel tot het flirten is flirten met meer dan een persoon. Je hebt je geliefde, en dat is prima, maar je kunt oefenen rond andere mensen. De waarheid is dat je gaat krijgen een deel van de tijd afgewezen - dat is gewoon de manier waarop het leven is. Als je hangen rond een paar mensen u geïnteresseerd in bent, zal afwijzing van de ene persoon niet zo verpletteren.

Deel twee: flirten met tekst of berichten

 1. 1
  Blijf zo ongedwongen mogelijk. Een voordeel van online flirten is dat de andere persoon niet per se weten dat je nerveus bent. Dus profiteren van dat en wees als casual als je kunt. Hier zijn een aantal toevallige openers je kunt beginnen met:
  • "He, hoe gaat het? '
  • "He, heb je toevallig het huiswerk weten uit Geschiedenis klas?"
  • "Hallo, heb je gehoord dat [uw wederzijdse vriend] is het hebben van een feestje een week van vrijdag?"
 2. 2
  Houd meeste gesprek gericht op de ander. Je wilt je geliefde goed te voelen over zichzelf, toch? Een gemakkelijke manier om dat te doen is om het gesprek (vooral) gericht op hen te houden. Worden comfortabele praten over jezelf, maar vergeet niet om hen te vragen een aantal fundamentele, niet-bedreigende vragen die zij gemakkelijk kunnen praten over:
  • "Ik heb gehoord dat je een finalist voor de wijk wetenschappelijk project? Gefeliciteerd! Wat is uw project over?"
  • "Ik ben nieuw in dit deel van de stad. Wat doen mensen hier meestal doen voor de lol?"
  • "Zijn er plannen voor de zomervakantie? Ik denk dat ik gewoon zou sterven als ik moet blijven rond het huis de hele tijd."
 3. 3
  Complimenteren de andere persoon. Het zou niet te flirten zonder een compliment of twee. Complimenteren vertelt je geliefde dat je opmerken en waarderen wat ze doen. Probeer zo ongedwongen mogelijk te blijven als je compliment.
  • Als je een man complimenteren een meisje, niet complimenteren het vrouwelijke gebieden. Dat betekent dat er geen melding gemaakt van de borsten, billen, en dergelijke. Jongens behandelen meisjes als lustobject hele tijd. Wees een man en toon haar dat je haar persoonlijkheid in de eerste plaats waarderen.
  • Versterken hoe ze willen worden bekeken. Er is een goede kans dat als je versterken hoe ze willen worden bekeken door andere mensen, zullen ze positief handelen aan u. Als ze zin heeft zelf een atleet, complimenteren hoe sportief ze zijn, als ze zin heeft zelf een intellectueel, complimenteren hoe slim ze zijn.
  • Ze niet compliment te veel. Hoe meer je ze complimenteren, hoe minder elk een van uw complimenten betekent. Kies een paar complimenten die niet kunnen worden geïnterpreteerd en laat het daarbij. Je geliefde zal aanslaan.
  • Hier zijn enkele ideeën die je kunt proberen of uitweiden over wanneer je compliment:
   • "Het is zo leuk met je te praten. Dank voor zo open en vriendelijk!"
   • "Wat doet een geweldig meisje / knappe jongen als je voor je plezier op een vrijdagavond? '
   • "Dus hoe komt het dat iemand zo slim en mooi als je niet beschikt over een vriend / vriendin?"
   • "Ik weet dat dit een beetje oneerlijk tegenover de andere jongens / meisjes op school, maar je echt maken het gemakkelijk om naar de les op maandag."
 4. 4
  Sloot de cheesy pick-up lines. Cheesy pick-up lines zijn als huisdier rotsen: ze klinken cool, maar ze zijn absoluut nutteloos. Op de top van dat, zijn ze moeilijk te reageren. Het is veel beter om oprecht te blijven als je niet kunt denken aan iets interessants te zeggen.
 5. 5
  Plagen ze een beetje. Als je op goede voet met je geliefde, wees niet bang van plagen ze een beetje als een manier van flirten. Zorg ervoor dat ze weten dat je plagen, ironisch of sarcastisch - via internet, kan het moeilijk zijn om te vertellen of iemand serieus.
  • Plagen ze zachtjes over iets wat ze goed in zijn / vertrouwen. Als je geliefde is een topatleet, en je zegt "Hoeveel doelpunten is uw team gaat scoren als ze je niet hoeft te knoeien alles up?" het zal volkomen duidelijk zijn dat je een grapje maakt. Plus, er is bijna geen kans dat ze krijgen beledigd omdat ze weten dat ze een goede atleet.
  • Vertel inside jokes. Praat over dingen die je beide samen meegemaakt, en vertel inside jokes van tijd tot tijd. Inside jokes versterken van uw kameraadschap en helpen u verbinding over de kleine dingen in het leven.
 6. 6
  Eindigen op een hoge noot. Wees niet bang om het gesprek kort te maken als het gaat echt goed. Het is beter dan het verlaten van het gesprek als er niets te zeggen of er iets mis was gezegd. Verlaat je geliefde willen meer dan willen minder.
  • Aan het einde van uw gesprek, zeg iets als "Je bent leuk om mee te praten? - Text me later" of "Ik zie je morgen op school?" te bouwen op de vooruitgang die je hebt gemaakt.

Deel drie: flirten in persoon

 1. 1
  Maak oogcontact en glimlach. Dit zijn twee van de grootste regels van flirten. Flirten met je ogen en vergeet niet te lachen. Wij communiceren zo veel met onze ogen en onze lippen, en ze zijn een aantal van onze meest flatterende kenmerken. Ze gebruiken om uw voordeel!
  • Kijk in je verplettert ogen een beetje meer dan comfortabel is. Het is moeilijk om te doen, maar het signaal dat je geliefde is onweerstaanbaar stuurt - iets wat iedereen wil voelen als.
  • Maak oogcontact als je praat met je geliefde. Leer om de ogen van je geliefde te houden met de jouwe als je praat. Als je dit op de juiste manier, zal het niet moeilijk uit wat je zegt, want je geliefde zal betoverd worden door je blik.
  • Glimlach van een afstand en van dichtbij. Lachend van een afstand is uitnodigend: het zegt, "Kom dichterbij, ik zal niet bijten." Als je geliefde is van dichtbij, glimlachend zegt: "Blijf nog, je maakt me gelukkig." Een grote glimlach kan het verschil maken tussen een succesvolle flirt en een die mislukt zijn.
 2. 2
  Zoek een conversatie starter. Conversatie starters zijn gewoon manieren om het gesprek gaande. Ze zijn meestal erg basic, en je hoeft niet te veel gedacht in hen:
  • "Die jurk ziet er geweldig uit op je. Heb je het zelf maken? '
  • "Heb je gehoord wat [wederzijdse vriend] heeft in het weekend? Ik hoorde zette hij een Guinness World Record...."
  • "Je lijkt me een wiskunde whiz. Kunt u mij helpen dit doen algebraïsche vergelijking?"
 3. 3
  Zorg ervoor dat je geliefde weet wie je bent. Stel jezelf als je nog niet hebt. U kunt dit doen na uw gesprek starter (het is, vrij casual en erg cool), of u kunt de introductie als de conversatie starter: "Hallo, ik ben Georgia, ik denk niet dat we al eerder ontmoet." Vergeet niet om hun ogen te glimlachen en houden als je jezelf introduceren!
 4. 4
  Zodra het gesprek is begonnen, houdt het licht en vrij vloeiend. Altijd proberen om erachter te komen hun interesse niveau: als ze lijken verveeld of niet erg spraakzaam, kunt u ontspannen het gesprek en probeer een andere tijd. Houd het volgende in gedachten als u doorgaat met je geliefde te praten:
  • Een gemeenschappelijke basis vinden. Hebben betrekking op de andere persoon met uw eigen persoonlijke ervaringen, en gelijkenissen delen. Als je allebei van surfen, praten over Hawaïaanse golven of surf wedstrijden waar u geweest bent. Verkennen raakvlakken zal u helpen zich verbonden voelen met je geliefde, en maak je geliefde zich verbonden voelen met je.
  • Vermijd kleverig onderwerpen, zoals politiek of religie, tenzij je geliefde uitnodigt het gesprek. Politiek en religie zijn moeilijk om over te praten, omdat ze impliceren een sterke emotionele reacties. Ze kunnen zo veel verdelen als ze verbinding, dus blijf weg van het over hen, indien mogelijk.
 5. 5
  Als je eenmaal hebt gekregen om je geliefde weten, zijn lichtgeraakt. Omhelzen, raak hem of haar op de schouder, of geef een flirterige glimlach in plaats van alleen maar te zeggen een simpel afscheid.
  • In het algemeen kunnen vrouwen wegkomen met het aanraken veel eerder in een gesprek dan mannen kan. Veel vrouwen voelen zich een beetje bedreigd wanneer een man die ze net ontmoet komt hun persoonlijke ruimte, terwijl de meeste mannen meer open voor aanraking. In ieder geval, voorzichtig te werk gaan, en weer uit als je negatieve of gemengde signalen van de persoon.
  • Leer de veilige gebieden raken. Deze gebieden omvatten hand, de arm, de schouder of de rug. Wanneer je praat met je geliefde, raken hun schouder kort om een ​​punt te maken. Of hetzelfde doen met hun hand. Als ze geïnteresseerd zijn, zal het een rilling sturen hun rug.
  • Een beetje brutaler als je groeit meer comfortabel. Houd de hand van de persoon wanneer u de straat over te steken, of als het lopen van een stoel of een tafel, hen leiden door zacht houden hun arm. Opfrissen tegen hen zachtjes als je samen loopt, of per ongeluk tegen het lijf van de andere persoon om hun aandacht te krijgen.
 6. 6
  Vergeet niet te complimenteren de andere persoon. We gingen over complimenteren in deel twee, maar hier zijn enkele herinneringen van wat te doen als je complimenteren:
  • Nooit compliment overdreven seksuele kenmerken. Het is echt makkelijk om te ver te gaan en draai de andere persoon af. Alleen de volgende fysieke eigenschappen compliment:
   • Ogen
   • Glimlach
   • Lips
   • Haar
   • Kleding
  • Versterken hoe ze willen worden bekeken. Als ze zin heeft zelf een atleet, complimenteren hoe sportief ze zijn.
  • Ze niet compliment te veel. Hoe meer je ze complimenteren, hoe minder elk een van uw complimenten betekent.
  • Houd je ogen gericht op de ander en je glimlach helder. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw reeds-grote complimenten gaan nog verder!
  • Wees casual met uw complimenten. Probeer het compliment stroom maken natuurlijk in het gesprek als je kunt.
  • Te vet! Als je avontuurlijk bent - en je moet, want geluk helpt de dapperen - probeer iets grappig en vet op hetzelfde moment: "Ik weet zeker dat je dit de hele tijd, maar je bent absoluut de mooiste persoon die ik ' ve gezien... in de laatste drie minuten. "
 7. 7
  Weet wanneer je moet ontspannen een gesprek. Flirterige gesprek kan een tijdje duren, maar meestal is het dan binnen een kwestie van minuten. En dat is een goede zaak! U wilt flirten met de andere persoon, terwijl de window of opportunity is er, en dan laat ze willen meer, zodat ze terug komen en je een kans om opnieuw te flirten met hen hebben, en opnieuw, en opnieuw....
  • Na 5-10 minuten, een excuus om te vertrekken. "Oh, ik ging naar mijn vriend te helpen met huiswerk" werkt prima. Probeer het gesprek op een hoge noot eindigen.
  • Niet obsessief praten met de persoon elke dag. Afwezigheid maakt bemind, zeggen ze. Houd de andere persoon gissen. Wees mysterieus. Heeft een open boek zijn.
  • Laat de andere persoon het werk een beetje voor u, ook. Nu dat je met succes hebt flirtte met je geliefde, ze flirt weer met u! Het hoeft niet om een ​​spel te zijn, maar maak ze een beetje werken voor je hart. Mensen als een beetje een uitdaging.
 8. 8
  Als u klaar bent om de volgende stap te zetten bent, vraag de andere partij op een date. Het maakt niet uit of je een jongen of een meisje - het is prima voor meisjes kan vragen jongens die op de eerste date, zolang de man zet de tweede datum.
  • Vraag hen wat ze van plan zijn om een ​​week of zo van tevoren: "Hey bent u bezig deze komende zaterdag heb ik een paar kaartjes voor de film die net uit."
  • Kies een openbare plaats en een spannende date. Een openbare plaats zal maken met je geliefde comfortabel voelen, en een spannende activiteit zal jullie beiden obligatie helpen samen als je het leuk vindt.
  • Als je echt een gerust gevoel, gewoon gaan en zeggen: '.? Jij en ik werken goed samen Hoe zit dit weekend een datum later diner en een film?'
  • Je hoeft niet om het een date als je niet wilt bellen. Vraag het maar aan de andere persoon om mee te doen in wat je doet. Als je geliefde je vraagt ​​of het een date, dan kan je zeggen dat het is.

Tips

 • Je moet in jezelf.
 • Wees eerlijk, als je uitgaande bent worden uitgaande, als je verlegen bent verlegen. Wees niet iemand die je niet bent. Wees eerlijk, want als je in feite tegen hem liegen je ook tegen jezelf te liegen.

Waarschuwingen

 • Wees gewoon jezelf. Geen man is waard veranderen van jezelf en je zult niet in staat zijn om uw valse persoonlijkheid blijven te lang, het is gewoon legt meer nadruk op jezelf. (Vooral omdat mensen zich aangetrokken voelen tot mensen zoals hen en je niet alleen wilt eindigen met een hottie die niets gemeen heeft met jou... vooral wanneer ze ophouden zo heet). Als een kerel voor wie hij is meer dan hoe hij eruit ziet. Als hij nog HEET een eikel niet uit te gaan met hem.
 • Zorg ervoor dat de crush je flirt met niet een vriendin. Als hij dat doet, zal dit leiden tot grote problemen.