Wkanl

Hoe maak je een tease (voor meisjes) ​​zijn

Plagen jongens kunnen een belasting van plezier zijn! Je hoeft alleen te leren hoe. Niet alleen zal elke man om je heen, krijg je ook volop aandacht.

Stappen

Hoe maak je een tease (voor meisjes) ​​zijn. Bij het ​​bepalen wat te dragen, rekening houden met de "selectieve exposure" regel.
Hoe maak je een tease (voor meisjes) ​​zijn. Bij het ​​bepalen wat te dragen, rekening houden met de "selectieve exposure" regel.
 1. 1
  Het deel kijken. Je moet wel aanlokkelijk, maar in je huid die comfort zone. Bijvoorbeeld als je niet van buik topjes dragen een die de buik en omgekeerd dekt. Draag mooie, goed gemaakt, elegante kleding. Altijd een goed evenwicht tussen klasse en sex-appeal. Jongens zullen niet zoals jij als je niet kijkt moeite waard om.
 2. 2
  Bij het ​​bepalen wat te dragen, rekening houden met de "selectieve exposure" regel: onthullen slechts een deel van uw lichaam in een outfit. Bijvoorbeeld, als je het dragen van jeans, zou je kaal je armen of je maag of je schouders, maar nooit allemaal tegelijk. Evenzo, als je iets met lange mouwen of meer dekking op de top dragen, kan je draagt ​​een korte rok. Balans is de sleutel.
  • Bij het bepalen wat te dragen, ook rekening houden met de "lange / losse / short / tight" regel: Als je iets wilt kort dragen, maak het los, als je iets lang wilt, kunt u strakker gaan. Deze regel heeft bijna geen uitzonderingen. Kort en strak is provocerend, terwijl lang en los kan, zolang het niet te baggy werken.
 3. 3
  Parfum, maar niet zelf te verzadigen met het. Het hoeft niet duur te zijn, het moet alleen lekker ruiken. Om een ​​man te merken krijgen, leun naar hem in de klas en vragen om een ​​pen te lenen. Jongens zijn ook erg aangetrokken tot een schone geur, zodat u ook kunt gebruik maken van een goede geurende body wash.
 4. 4
  Make-up dragen, maar je hoeft niet te veel te dragen. Probeer mascara in zwart of zeer zwart, wat blush, wat oogschaduw, en misschien een beetje eyeliner. Je zult zien als een wasbeer als je draagt ​​te veel eyeliner, dus wees voorzichtig.
 5. 5
  Het maakt eigenlijk niet uit hoe je je haar draagt, zolang het is gehydrateerd, vrij van roos, niet vettig of olieachtig, en ziet er leuk uit. Een leuke shampoo lijn te gebruiken zal worden gevonden bij uw plaatselijke winkel.
 6. 6
  Wees aardig voor mensen. Op die manier zal niemand een reden om je haat. Als iemand haat je toch, niet associëren met die persoon helemaal.
 7. 7
  Verbeteren van jezelf. Alle slechte gewoonten die je hebt, zet ze vast. Dat geldt ook voor nagelbijten, neus-picking, krassen elk deel van je lichaam, enz.
 8. 8
  Maak jezelf niet al te bekend te maken of te achtervolgen hem neer, maak hem naar je toe komen. Word een ongrijpbare hoofdprijs, een onbereikbaar godin, achtervolgt zijn dromen. Zo dichtbij en toch zo ver weg.
 9. 9
  Verzorg je lichaam i. E. Tanden, gezicht, haar, huid.

Tips

 • Doe mee: Als je te ontwikkelen belangen, verbindingen, hobby's en vriendschappen, er is niet te zeggen wie je ontmoet en wat u wilt doen.
 • Omdat het een tease betekent niet dat je moet overt. Subtiliteit is net zo effectief.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te zijn nep. Het maakt je... nou, nep!
 • Geven geen telefoonnummers tenzij je graag dat bepaalde vent en hij houdt van je. Als u uw telefoonnummer te geven aan iemand die je niet wilt, bijvoorbeeld, een nerdy jongen niemand houdt, zal hij je belt de hele tijd en zal je willen nemen. Tenzij je hem wilt, geef niet op hem je nummer.
 • Sommige mensen houden niet gepest en kan je haat voor.
 • Als je te veel van een tease bent u wellicht gecalled vulgaire namen.