Wkanl

Hoe maak je het oog van een meisje te vangen


Ooit afgevraagd hoe je dat mooie meid kennisgeving iemand als jou te maken? De meeste meisjes worden aangetrokken door dezelfde soort dingen.

Stappen

Hoe maak je het oog van een meisje te vangen. Nooit iets walgelijk doen tegenover meisjes, ooit.
Hoe maak je het oog van een meisje te vangen. Nooit iets walgelijk doen tegenover meisjes, ooit.
 1. 1
  Begin met fysieke verschijning eerste, want het is niet alleen voor meisjes. Je kunt er niet uit als een varken en willen een meisje op hetzelfde moment te trekken.
 2. 2
  Nooit iets walgelijk doen tegenover meisjes, ooit. Ze zou net zijn begonnen met je wilt en je alles door of scheten bederven voor haar! Meisjes meer dan waarschijnlijk niet zal willen in de buurt iemand walgelijk.
 3. 3
  Douchen elke dag. Reinig altijd je oksels en zorg ervoor dat er geen geur komt uit hen.
 4. 4
  Scheren. Meisjes niet ooit graag kleine snorren of baarden minuscule zien. - (Er is een kleine uitzondering op deze regel Wanneer je op het punt dat je kon een sikje groeien ook. of baard, als haar vader behandelt haar goed en heeft gezichtshaar, kan het een aantrekkelijk ding voor haar zijn), proberen te Draag je haar een beetje lang, maar niet langs de kaaklijn of je zal komen als niet de zorg voor jezelf, nooit scheer je hoofd. Je moet gewoon uitzien als een honkbal. (Maar nogmaals, dit is 'fudge-staat "ook. Als je vol vertrouwen kan eruit zien als een honkbal, kunt u nog steeds aantrekkelijk zijn. Gewoon niet doen om een ​​poser zijn)
 5. 5
  Draag een mooi aftershave. Een goede ruikende man krijgt altijd het meisje aandacht, zelfs als ze niet zien je gezicht.
 6. 6
  Wees beleefd. Nooit grof of slecht zeggen of zweren en nooit praten over seks of iets met betrekking tot het. Vergeet niet, het maakt niet uit hoe lelijk je bent, ze zal altijd bewonder je, zolang je beleefd bent. Gedragen zich net als een echte gentleman voor een keer!
 7. 7
  Als je weet dat ze houdt van een bepaald iets dat je dat ook doen, breng dat in een gesprek. Zeggen ze het dragen van een t-shirt met uw favoriete band erop, dat zou een goed gesprek starter te zijn! Opmerking: Probeer NOOIT iets dat ze wil gewoon om iets met elkaar gemeen hebben wilt. Als ze iets leuk vindt, kunt u het te controleren, maar doe niet alsof het leuk te vinden. Je zou kunnen krijgen verslaafd mee te gaan naar een Britney Spears concert of iets.

Tips

 • Een meisje houdt van een man die ze kan comfortabel zijn rond dus wees aardig voor haar!
 • Meisjes willen iemand die ze kunnen leunen op als ze verdrietig en iemand om hen te beschermen en van hen houden.
 • Meisjes willen en jongens, maar je moet wel romantisch en, ook!
 • Nooit doen of als het meisje het niet leuk vindt, dan is ze gewoon niet vertrouwen in u meer hebben.
 • Als je haar ziet in de stad lopen in dezelfde richting als u en hebben een vriend die naast je, nudge hem terwijl de meisjes kijken en giechelen.
 • Als u bent, je geen zorgen! Sommige meisjes als dat en vind het leuk! Maar zorg ervoor dat je niet te bang om haar mee uit te vragen als je eenmaal bent vrij zeker van dat ze je leuk vindt.
 • Omdat een man betekent niet dat je moet leven zonder emoties. Uiten van uw gevoelens en vertel haar hoeveel je van haar.

Waarschuwingen

 • Er nog zou kunnen zijn sommige meisjes die niet zal voelen op dezelfde manier als jij. Vergeet niet er zijn genoeg vissen in de zee.