Wkanl

Hoe te beleefd iemand vertellen of ze zijn vervelend

Is er iemand die je kent die is vervelend? Als u wilt worden tactvol over de situatie, hier is wat je kunt doen.

Stappen

Hoe te beleefd iemand vertellen of ze zijn vervelend. Denken, "wat ergert me over deze persoon en is er iets wat ik kan doen om het te veranderen?".
Hoe te beleefd iemand vertellen of ze zijn vervelend. Denken, "wat ergert me over deze persoon en is er iets wat ik kan doen om het te veranderen?".
 1. 1
  Denken, "wat ergert me over deze persoon en is er iets wat ik kan doen om het te veranderen?"
 2. 2
  Bedenk hoe je zou willen om te horen dat je irritant bent.
 3. 3
  Wacht tot u de persoon alleen te vinden. Vertel ze wat over hen ergert u en waarom. Er is een goede kans dat ze niet beseffen dat ze irritant.
 4. 4
  Zachtjes de persoon te herinneren wanneer hij of zij vertoont de vervelende gedrag. Als de persoon gaat, hij of zij is ofwel a) vergeetachtig, b) kwaadwillige, of c) echt proberen om zijn of haar gedrag te corrigeren, maar weet misschien niet de beste manier om te gaan over. U moet dan de behandeling van de persoon als wat hij of zij is. De eerste twee situaties zijn niet gemakkelijk aangepakt want er is niets meer dat je kunt doen. U kunt een moedwillig vervelend persoon of iemand met een chronische slecht geheugen niet veranderen. Indien echter, je vriend is oprecht probeert om zijn of haar gedrag te verbeteren, vergeet niet om geduldig te zijn. Zeuren en klagen over fouten van deze persoon is niet alleen contraproductief, het is ook vervelend voor die persoon.
 5. 5
  Het belangrijkste ding om in gedachten te houden is dat niemand van ons is perfect, en de behandeling van uw vrienden met respect en waardigheid is een prioriteit. De Gouden Regel ("Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden ') werkt goed voor dit soort situaties.

Tips

 • Wees vriendelijk en zacht voor de persoon. De meer beleefd en redelijk je bent, hoe meer kans je hebt om serieus te worden genomen.
 • Heeft veel aandacht niet geven aan de persoon wanneer hij / zij je ergert
 • Met vrienden, kunnen zij worden grapje. Voor hen, vertel hen om soort kalmeren. Een zin als "Je geeft me een hoofdpijn" zal bijna altijd kalmeren een vriend neer.
 • Als ze niet schuldig aan 'grote' ergernis, zo te zeggen, kan het effectiever zijn om een ​​aantal non-verbale teken dat je niet tevreden bent met hun gedrag te geven, bijvoorbeeld zuchten, op zoek bezorgd. Natuurlijk, dit is afhankelijk van hen daadwerkelijk zijn ontvankelijk voor uw cues.
 • Als de persoon weet dat ze is vervelend (omdat de meeste mensen vertel hem / haar dat hij / zij is), maar nog steeds niet uit wat niet verandert, moet je streng zijn met haar en vertel haar dat als ze verandert, niet alleen zullen mensen zoals haar beter, zullen de mensen niet gaan rond het vermijden / plagen haar.
 • NOOIT de persoon NIET meteen vertellen "Je bent vervelend!". Het zal de persoon in verlegenheid te brengen en het zal ook pijn doen hun gevoelens. In plaats daarvan, vertel hen aardig en rustig en uit te leggen wat je ergert totdat ze begrijpen.

Waarschuwingen

 • Niet vertellen over dit voor iedereen. Dit is vernederend. Het kan en zal de persoon boos maken en niet luisteren.