Wkanl

Hoe om te gaan met iemands slechte adem

Dus je date, je baas, of wie heeft het tegen jou heeft vreselijke adem. Om wat voor reden, wil je niet om etiquette overtreden en vertel hen om het te repareren. Hier zijn een aantal creatieve manieren om de hint te laten vallen.

Stappen

Hoe om te gaan met iemands slechte adem. Bieden de persoon een unieke of een munt.
Hoe om te gaan met iemands slechte adem. Bieden de persoon een unieke of een munt.
 1. 1
  Bieden de persoon een unieke of een munt. Krijg voor zich, dan bieden ze een, alsof je gewoon beleefd door te delen. Als ze je afwijzen, zeggen: "Weet je het zeker? Ik hou van deze smaak. Je moet het proberen!" Dit is vooral effectief als je dragen snoep met u eens dat een ongewone smaak heeft, want je kunt dat gebruiken als een reden om de persoon onder druk als ze het niet krijgen: ". Je moet deze popcorn-smaak jelly beans proberen"
  • Doe dit tegelijkertijd: plaats een munt in hun hand terwijl zeggen "hier," neigt uw hoofd naar hen iets en geef ze een beleefd maar vastberaden glimlach. Dan meteen ga verder met je gesprek (over iets anders).
 2. 2
  Als de persoon is uw significante andere, gebruikt als positieve versterking: "Ik ben dol op zoenen vlak nadat je kauwt dat mint kauwgom Het voelt zo Minty en koel.". U kunt zelfs het in een speelse kleine ritueel - kiss ze elke keer dat ze kauwgom kauwen, eten snoep, of gewoon af poetsen hun tanden. Ze zou aanslaan en leren te gebruiken dat als een manier om de hint voor een kus!
 3. 3
  Bieden de persoon van een hapje of drankje. Soms zijn mensen krijgen een slechte adem omdat hun mond droog is. Elk drankje of snack zal helpen, zelfs een glas water. Gewoon ze niet bieden geen voedsel of drinken dat hun adem erger zou kunnen maken, zoals melk of iets met knoflook of uien erin.
 4. 4
  Doe alsof je een slechte adem. Zeg iets als "Ugh, ik heb wat rare adem nu. Heb ik niet gegeten voor enkele uren, misschien is dat waarom. Heb je enig kauwgom? ' Soms zal dit de andere persoon verwondering over hun eigen ademhaling te maken, en misschien gebruiken wat remedie zij aan u geven.
 5. 5
  Een manier vinden om te praten over mondhygiëne. Het doel is om hun bewustzijn over tandheelkundige gezondheid te verhogen. U moet uw gesprek beoordelen van hoe goed je de persoon kent.
  • Ik vergeet altijd om. Mijn tandarts zegt dat ik moet wel, en ik heb gemerkt dat wanneer ik flos regelmatig, krijg ik niet een slechte adem zo vaak. Heeft u floss?
  • Heb je ooit gebruikt een van die tong schraper dingen? Blijkbaar is de bacteriën die slechte adem veroorzaakt zit meestal op je tong. Weet je hoe een te gebruiken? Ik heb nooit geprobeerd.
 6. 6
  Het goede voorbeeld geven. Praktijk een goede mondhygiëne in de voorkant van deze persoon zo veel mogelijk, en handelen alsof je ervan uitgaande dat ze hetzelfde doen. Na het eten, bijvoorbeeld, excuseer jezelf om je tanden te poetsen. Carry enkele reizen en kleinbedrijf mondwater en floss met u. Vraag hen of ze willen wat.
 7. 7
  Oefen radicale eerlijkheid. Denk over het eerste. Hoe zou je willen worden verteld? Gewoon zeggen "Je adem is slecht / raar / funky. Hier hebben sommige kauwgom." is pijnlijk en beledigend. Laat hen zie je het controleren van uw adem, en bieden het tandvlees dan. Als ze de hint, prima. Zo niet, ga gewoon op.
 8. 8
  Water is de oplossing. Zoals iemand hierboven gezegd, zal een droge / vochtarme mond veroorzaken slechte adem. Water is meestal een betere oplossing dan kauwgom of een pepermuntje, zelfs. Geen hapje of drankje zal doen, als iets met suiker zal het nog erger. Voortdurend hebben een fles water met u en bieden uw metgezel een drankje. Als u niet beschikt over een fles water, vertel uw metgezel, "Ik ben echt dorst. Kom met me mee om een ​​drankje te krijgen van die fontein." Ze zullen waarschijnlijk te nemen een.

Waarschuwingen

 • Elke kwestie van persoonlijke hygiëne kan gevoelig zijn. Tact en discretie moeten worden gebruikt.
 • Slechte adem kan een teken zijn van een tandheelkundige of andere gezondheidsprobleem.
 • Iedereen kan vreselijk in verlegenheid gebracht wanneer ontdekken ze een slechte adem.
 • Veel mensen met chronische slechte adem weten dat ze het hebben, en toch niet in staat zijn - ondanks de grote inspanning en aandacht voor mondhygiëne - om zich te ontdoen van het. Ze weten dat je hints en op dat punt is het net zo onbeschoft en zinloos als doorschemeren aan een rolstoel gebonden persoon die ze zou moeten opstaan ​​en lopen naar de bus, zodat u niet hoeft te wachten op de stoeltjeslift die wordt lastig je.
 • Veel gevallen van slechte adem hebben niets te maken met mondhygiëne - meestal het wordt veroorzaakt door sinus problemen