Wkanl

Hoe je haar te verven met kool hulp

Als u wilt experimenteren met een andere haarkleur, maar willen niet om een ​​lange termijn engagement aan te gaan of agressieve chemicaliën, zijn er een aantal "huismiddeltjes" dat doen de truc. Dit artikel zal u laten zien aan je haar te verven met een dergelijke oplossing, Kool-Aid drink mix poeder. De kleur zal een paar weken duren, en je haar zal niet beschadigd raken door agressieve chemicaliën zelfs gebruikt in tijdelijke kleurstoffen.

Stappen

Hoe je haar te verven met kool hulp. Trek handschoenen aan om vlekken te voorkomen.
Hoe je haar te verven met kool hulp. Trek handschoenen aan om vlekken te voorkomen.

Voorbereiding

 1. 1
  Trek handschoenen aan om vlekken te voorkomen. Als u niet wilt dat om handschoenen te dragen, zich ervan bewust dat uw huid kan vlekken maar dat je nog steeds de Kool-Aid kan verwijderen uit het.
 2. 2
  Voeg de kool-hulp-pakketten naar een kleine kom. Zorg ervoor dat de ongezoete versie te gebruiken, om te voorkomen dat het creëren van kleverige haren. Bovendien, gebruik dan niet de kunstmatig gezoete soort, zoals de chemicaliën je ogen zou kunnen irriteren. U kan nodig zijn om meer pakketten dan hier aanbevolen gebruiken, afhankelijk van de lengte van je haar, en hoe diep je wilt de kleur. Suggesties voor geschikte Kool-Aid afgestemd op een haar schaduw verandering zijn:
  • Tropische punch is geweldig voor een helderder rood
  • Kers werkt voor een diepere rode
  • Zwart-kersen gemengd met aardbei werkt voor een felrode
  • Het mengen van framboos en druif kan een paarsachtig rood maken
  • Experimenteren met varianten van uw favoriete Kool-Aid kleuren om andere kleuren te maken.
 3. 3
  Voeg een kleine hoeveelheid water aan de kool-steun. Zorg ervoor dat het poeder oplost. Maak een gladde pasta, geen vloeistof.
 4. 4
  Voeg een paar druppels conditioner te helpen de kleur van de kool-hulp doordringen het haar gelijkmatiger. Het toevoegen van conditioner helpt ook om een ​​pasta, die gemakkelijker te hanteren.
 5. 5
  Meng de 3-6 pakketten van kool-hulp, het water, en de conditioner samen, tot de ingrediënten vormen een gladde pasta. Blijf mixen uit alle van de brokken, het moet volledig klontvrij zijn voor gebruik.
 6. 6
  Wikkel de persoon wiens haren je sterft in een handdoek (s) (of een vuilniszak met een clip om hem op zijn plaats te houden) om vlekken te voorkomen. Vergeet niet dat Kool-Aid kan stof vlek, dus gebruik een oude handdoek of doek.

Sterven al je haar

 1. 1
  Werken de kool-hulp plakken in het haar, te beginnen bij de wortels. Dit is het leuke gedeelte, maar je zeker helpen voor nodig als je het verven van uw eigen haar.
 2. 2
  Blijven toevoegen van de pasta kool-hulp in het midden van het haar.
 3. 3
  Werken de pasta kool-hulp in de tips.
 4. 4
  Opgemaakt delen van het haar om ervoor te zorgen dat u ook kleuren de onderste lagen van het haar.
 5. 5
  Wikkel het haar in verschillende lange stroken van sandwich wrap. Je zult moeten slapen in, dus een goede baan! Deze stap is niet alleen belangrijk om uw kussens en lakens te beschermen, maar omdat het het vocht val in, waardoor een diepere kleur veranderen. Het zou een goed idee om uw kussen verpakken in een oude handdoek in geval de sandwich wrap rond beweegt tijdens het slapen zijn.
  • U kunt de plastic verpakking zorgvuldig vast met tape.
 6. 6
  Na een goede nachtrust, verwijder de plastic verpakking. Treur niet door de gruwelijke kleuren op je huid - alles wast af! Zie Hoe kool-hulp van de huid te verwijderen als u vlekken op de huid.
 7. 7
  Uw haar grondig afspoelen met lauw water. Doe niet shampoo! Als je shampoo gebruikt, zal de kleur direct uitspoelen. Van toepassing conditioner indien gewenst, dan weer afspoelen. Dan kam je haar uit en wacht tot het droog is. De uiteindelijke tint zal minder duidelijk zijn met natte haren.
 8. 8
  Rock uw nieuwe kool-hulp gekleurd haar! Donkerder haar zal alleen veranderen tinten, maar dan lichter haar kan drastisch worden veranderd! Het kan nodig zijn om te experimenteren met deze een paar keer om de balans goed te krijgen voor je haarkleur - alleen niet vergeten dat hoe donkerder je natuurlijke haar, de minder voor de hand de effecten zullen zijn.

Wegschieten van je haar

 1. 1
  Als u tips of highlights doen bent, gebruik dan een nadruk toverstok en wikkel de geverfde delen in aluminiumfolie.
 2. 2
  Vul het hele hoofd (of zoveel hoogtepunten als je wilt) met folie verpakken, en dan zet ze op. Zorg ervoor dat de folie niet loskomen.
 3. 3
  Volg de bovenstaande instructies in wikkelen je haar in duidelijke wrap voor een hele nacht, en spoel zoals hierboven de volgende dag legde. Vergeet niet, dit is niet een permanente haarverf.

Waarschuwingen

 • Als je een gevoelige hoofdhuid, kan dit een geschikte activiteit te zijn; testen eerst een kleine ruimte om te zien of u een reactie.
 • Heb je haar niet nat te verven. Het zal je haar er vettig en nat totdat de kleurstof wast.
 • De rode kleurstof mengsel de neiging om wat badkuipen vlek als je een douche (de beste manier om het schoon te maken is met behulp van een Mr Clean Magic Eraser of een soortgelijk product) te nemen.
 • Uiteraard commerciële kleurstof, hetzij tijdelijk, semi-permanent of demi-permanente, is beschikbaar. U kunt gelukkiger zijn met het resultaat, geproduceerd door een commercieel product. Echter, veel mensen houden niet van de chemische samenstelling van dergelijke producten, dat is waarom dit kan een geschikt alternatief zijn.
 • De Kool-Aid zal zeer goed te nemen om chemisch behandeld haar, dat is, dat haar gepermanent, gebleekt of chemisch rechtgetrokken is geweest. Wees voorzichtig bij het verven, en zich ervan bewust dat uw kleurstof baan zou kunnen duren net zo lang als een semi-permanente kleuren als je haar is bijzonder poreus en beschadigd.
 • De kleur wordt volledig verdwenen na een paar wasbeurten.
 • Misschien wilt u werken in een gootsteen, zodat u kunt spoelen ploetert.
 • Kers Kool-Aid's kleurstof is permanent, dus niet het product gemorst op het tapijt of de vlek zal nooit uitkomen. Elke rode kleurstof kan snel worden vervaagd met ultraviolet licht, maar dit zal ook beschadigd raken en verdwijnen de meeste stoffen.
 • Dit zal je haar geur te maken, vaak, de geur merkbaar is en sterk als je niet de ongezoete soort gebruiken.

Dingen die je nodig hebt

 • 3-6 ongezoete Kool-Aid pakketten, afhankelijk van de grootte van het haar en of u het wilt sterke
 • Conditioner (zodat je haar niet plakkerig blijven)
 • Een kam (een grove kam zou goed zijn)
 • Kleur borstel (of tandenborstel) of iets nuttig is voor het doen van strepen of highlights. Een penseel werkt het beste.
 • Tin folie (voor strepen of highlights)
 • Huishoudfolie (plastic)
 • Band
 • Handschoenen (de Kool-Aid zal vlekken op uw handen als een permanent marker)
 • Rags (om uw handen af ​​te vegen op en gebruiken om uw werkplek schoon te houden)
 • Een container